Розова луна - как ще ни се отрази?

Тя ще се появи на 26 април
25 апр 2021 19:48, Дарена Найденова
13
Розова луна - как ще ни се отрази?
IStockphoto

Казват, че истината може да ви освободи, но с тази свобода може да дойде и някакъв дискомфорт. Това изказване е доста подходящо за пълнолунието през този месец. То ще пристигне в тайнствения знак на Скорпион в понеделник на 26 април. Въпреки че ще плавате по бурни морета през тази фаза, тя ще ви помогне да продължите напред към по-светли и слънчеви дни. 

 
Чувствата ви ще излязат на повърхността
 
Когато мислим за водните знаци, в съзнанието ни изникват образи на нежни потоци или кристално чисти заливи. Но когато въпросният воден знак е Скорпион, по-точно е да си представим проливен дъжд или обширно езеро, чиито води са толкова тъмни, че не можем да разберем дълбочината му. Хората, родени под този знак, усещат емоциите си интензивно и незабавно, но рядко позволяват това да бъде видяно от околните. 
 
Поверителността е изключително важна за Скорпионите. Този понеделник пълнолунието ще усили това влияние и ще накара всички нас да се почувстваме малко по-мъдри и по-отбранителни. Ако нашите граници са прекрчени, е най-вероятно да се отръпнем завинаги от другия човек или от ситуацията, в която се намираме. 
 
Пълнолунието обаче има и начини за осветвяне на неща, които преди това са били скрити. Това е точката в лунния цикъл, в която нещата се развиват и фактът, че това е супер пълнолуние, означава, че ще почувстваме ефектите на Луната в още по-голяма степен. Ако имате натрупани чувства в дълбините на вашата психика, е много вероятно те да излязат на повърхността в понеделник. Това обаче не означава, че трябва да споделите всичко със света през този уикенд. Пълнолунието ще ви даде възможност да подобрите живота си и да атакувате нарастващите чувства на тъга, недоволство или друга негативна емоция. 
 
В зависимост от ситуацията, в която се намирате, тази конфронтация може да включва и някой друг. Може би е време да прекъснете студената война с най-добрия си приятел, да се извинете на половинката си или пък да окажете подкрепа на близък човек. Има голяма вероятност разрешаването на проблема да падне само върху вашите плещи, което обаче не трябва да ви отказва. Щастието се крие в края на тунела, така че е задължително да изминете целия път в тъмното. 

Още за влиянието на Розовата луна ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

13
Още от Общество
Готово ли е бебето за стол за хранене
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 седмици
Киро не ти ли е все едно? Нали не се будиш до 8:00? Дали ще го направиш в 5:00 или 6:00 - пак трябва да чистиш чаршафите.
6
0
 
1
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 2 седмици
На мен ми се отразява със ходене до нужника вместо в 6:30 в 5:25
5
0
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 седмици
Тук усещам някакъв намек! ЛСД-то е розово!
4
1
 
4
 
! Отговори
Луна президент преди 2 седмици
Сменете дилъра.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А на северните макета как? Горките!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аха, партиЙ, коалициЙ....
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
простотиЙ!

Спонсорирани публикации