Бански 2021 - кои отиват на всеки тип тяло?

Ето какви са тенденциите при различните модели
12 юли 2021 21:54, Иванка Гъркова
4
Бански 2021 - кои отиват на всеки тип тяло?
IStockphoto

Лятото е в разгара си. Ако миналата година не сте имали почивка на морето, то тази със сигурност кроите планове за нея и искате всичко да е перфектно. А в този план влиза и купуването на нови бански и плажни аксесоари, с които да си направите страхотни снимки за социалните мрежи. Но съобразявате ли се с тенденциите и формата на тялото, избирайки модел?

Всеки има своите недостатъци. След месеци наред затворени у дома, не всички ще сме с плочки на плажа, но важното е да не ни пука. Все пак, има някои изрязани долнища или цели бански, които не пасват на по-пищните фигури.
 
За какво да внимавате при избора?
 
Според модните експерти от Whowhatwear, ако имате хубави ръце, задължително акцентирайте на тях, като си вземете цял бански без презрамки или пък с една и драперии по нея. С по-високо долнище пък може да прикриете коремчето си.
 
В случай, че имате хубави крака, не ги крийте! Вземете си модел в стил 80-те, с които ще издължите още фигурата си. А тези с перфектна талия могат да се спрат на модели с връзки или колан.
 
Ако харесвате бюста си, акцентирайте на него, ползвайки бански от две части с триъгълни чашки.
 
Ето няколко тенденции, които отиват на всеки тип тяло:
 
1. Блясък
 
Този сезон моделите от лурекс, плюш и въобще тези, които са с повече блясък, все още са на мода. Независимо от цвета на вашата кожа и размера ви, има най-различни варианти, с които ще засияете срещу слънчевите лъчи.
 
Има много цели бански с блясък за по-пищни дами, както и половинки, някои от които с по-изрязани долнища, за по-слабите дами.
 
Още за банските, отиващи на всяко тяло, ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
Всяко човешко тяло - след третата му година / до тогава има клетки от майката / е продукт на консумираната храна и течности ---а формите са - ген;труд и спорт и мъки !!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Не е мой тип - доста дъртичка е за мен...
2
0
 
2
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Коя е тая мацка на снимката бе? Искам да си легна с нея.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не е Салич на снимката. Много се е овладяла:)