Бъкингамският дворец се готви за правна битка с Хари и Меган

На кралицата й омръзнали повтарящите се атака
33
Бъкингамският дворец се готви за правна битка с Хари и Меган
Снимка: БГНЕС, архив

Кралица Елизабет II наредила на висши служители на двореца да планират съдебна битка на фона на атаките от страна на Хари и Меган, заявявайки: „Стига толкова“.

Юридическият екип на монархията консултира експерти по клевета след порой от критики от живеещите в Щатите бивши членове на кралското семейство, съобщи в. „Сън“.

Добре информиран източник разкри, че 95- годишната кралица е „раздразнена от многократни атаки“.

Според източника „на върха“ в двореца е налице разбирането „стига толкова“. Юристи на двореца разговарят с фирми с опит в клевета и поверителност.

Също така Хари и Меган щели да бъдат информирани за това и знаят, че повтарящите се техни атаки няма да бъдат толерирани.

Дворецът беше разтърсен от новината, че Хапи пише мемоари, които ще бъдат публикувани идната година, когато кралицата ще отбележи 70 години на престола.

„Юридическият екип може също да се свърже с издателите на книгата, за да поиска предварително предупреждение за съдържанието й и право на отговор.

"Има опасения, че американската общественост си пада по думите на Хари и Меган", преценява източникът на вестника.

36 -годишният Хари и 40 -годишната Меган казаха на Опра Уинфри по -рано тази година в интервю, че неназована кралска особа е изразила притеснения относно цвета на кожата на техния син Арчи.

Съдържанието на разговорите на Хари с брат му Уилям и баща му Чарлз стигна до американските зрители чрез телевизионната водеща Гейл Кинг , позната на Хари и Меган.

Бъкингамският дворец отказа коментар./БГНЕС/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Меганхари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
14
 
! Отговори
Динамит преди 2 години
Май някой упорито работи, да се приобщи към селенията на екс-принцеса Дайяна.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пишман "дукеса" и жабокът "принц" си прави тънки сметки, ама без кръчмаря. Кралицата винаги е поставяла кралството и монархията над всичко и няма да допусне сантименти, ако трябва да защити страната и монархията. Чарлз също много им е набрал, а Уилям въобще няма да си поплюва. Хората искаха да избегнат махленски разправии, ама разбира ли *** от кладенчова вода. С простакесата фино не може да става. Ще има око за око, зъб за зъб.
23
3
 
35
 
! Отговори
Лея13 преди 2 години
Какво безочие и супер противно лицемерие!Първо много добре осребриха всяка възможност, ползвайки безпскрипулно "лошата" монархия и всички реклами, които можаха да извлекат от нея.После разбрахме от изявленията и интервютата им, че те са две чисти души, които много несправедливо са омърсени от същата тази" лоша" монархия.Нищо че лапат милиони от всяка възможност, която можаха да докопат,пак благодарение на... лошата монархия.Каква низост.А Хапи наистина кучето здраво го хапи :)
22
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпупарче излезне това Хари.И името му такова улаво.
21
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Короната на Commonwealth и лично баба ти те изритат през вратата,заради това ,че си решил да се жениш за повлекана родена от тарамбуките и да сиреш в/у приноса на Кралската си династия и цивилизация то няма никакви битки оттук насетне.Освен едно голямо ДОВИЖДАНЕ и среден пръст и от всички останали кралски особи. Не знам рижият мухл какъв се има с повлеканата преспала с половин Холивуд Уебстейновци, но явно не знаят къде се намират и кого си имат работа.Всеки джихадист умре да докопа рижия
20
8
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov Douser преди 2 години
ДА сме живи и здрави и каквото трябва.Преди много години атакуваха с ново оръжие принц Хари пред дискотека.Последва защитна реакция от него срещу снимащо сканиращо оръжие. Подадохме доклад навреме до посолството в София и хоп блокирахме всички медиини атаки.По късно засякохме такива обемно обсебващо манипулиращи оръжия и у нас.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба ще му дърпа ушите на унука. Нещо не слуша от както се хвана със снахата. Баба не обича да не я слушат. Колко велики хора е надживяла.
18
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хари се опитва да го дава по американски - с вадене на кирливите ризи по медиите, но Империята едва ли ще го позволи!
17
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Канада не е Аржентина,а Борис Джонсънне е Маргарет Тачър.Въпреки,че изключвам напълно такъв"сблъсък"битката"за престола на Кралството ще е доста ожесточена.Всяка "снаха"иска нейното дете да седне на Престола на Империята.Само по този начин Канада отново ще бъде приобщена.Само че,едва ли.В този "спор" и Франция ще има думата.А тя,Франция както на всички е известно е майката на демокрацията.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хапи определено го хапи кучето.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познайте,кой ще спечели делото? Канада е Парламентарна Монархия и е в уния с една друга,обачеКонституциоона Монархия.И в двата случая живущите и в двете Държави са поданици а не граждани с права съгласно Хартата за гражданските правата на Човека.Така,че макар и поданици на Монархии(От 1982,Канада е напълно независима от Великобритания.)и в двете страни,превес ще има за тази страна,зад която ще застанат медиите в САЩ.А такива индикации вече има.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тунели няма ли бе?
13
5
 
28
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Да внимават с пътуванията, особено с кола, да избягват тунели. То така и така ги очаква неприятно бъдеще, но ако искат да се радват на внуци, да поспрат с изказванията си по медиите. Може да се печели много от това, но и децата искат да имат родители , а не техни снимки само.
12
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хари най-много да му размахат пръст, че е от семейството, но кога ли Меган ще претърпи леко странна автомобилна катастрофа в някой тунел... ама може и самолетът й да падне. До сега и се разминаваше, че беше бременна, обаче вече не е, а и не спира с неподходящото поведение, така че въпрос на време е.
11
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИ6 ще им спретнат една "малка катастрофа" в някой тунел и до там.
10
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нали искаха да са простосмъртни и свободни? Какво ни занимавате по цял ден с тях! Мен ми писна от мамуната и рижия женчо.
9
8
 
14
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Не ни интересува какво прави дъртия рептил, нито Хапи, както се го написали в текста за маркъл пък хептем
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те да се радват, че са още живи ....
7
25
 
17
 
! Отговори
Наполеон Бонапарт преди 2 години
Великоблитания не е важна или интересна вече, откакто напусна ЕС е второстепенна сила в международните дела. А монархията е остатък от срeдновековието.
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ми пука за интериора на Великобритания. Това семейство е просто интериор, като полилей.

Спонсорирани публикации