22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ

Кампания набира средства за по-малкото братче
24 сеп 2021 08:10, Елка Василева
154
22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ
Снимка: bg-voice.com

Българин на 22 години е арестуван по обвинение, че е убил собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в Джорданвил в щата Ню Йорк, съобщиха от полицията в Ню Йорк.

Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши, който най-вероятно е страдал от шизофрения, е задържан за предполагаемо убийство на своя съименник и баща Майкъл Дж. Андреев – старши на 67 години и 12-годишната София Трусова, която е сестра на Майкъл, пише bg-voice.com.

От полицията съобщиха, че са се отзовали на сигнал за нападение с нож.

Свидетел става 9-годишният син на българина.

„Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, търси помощ. Връща се обратно в къщата, защото знае, че 12-годишната му сестричка е в къщата. Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията“, каза Джак Келър, говорител на щатската полиция в Ню Йорк.

На мястото полицаите открили Андреев-старши и малката София мъртви.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши, който също е в къщата.

„Адреев-младши е на терасата на втория етаж. Той изглежда скача от там с нож в ръка и изглежда има рани, които сам си е причинил“, казаха от щатската полиция.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриха информация за предполагаемия мотив или събития, довели до клането.

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Ню Йорк, както и другият му брат, който служи във военноморските сили.

А съпругата на Майкъл Андреев е в Русия и също се прибира към САЩ, за да бъде със семейството, а властите търсят контакт с биологичната майка на Майкъл Андреев-младши Елена, която също живее в Русия. Според Стефан шизофренията вероятно е наследствена именно от семейството на биологичната им майка.

Другите двама братя Андрееви са взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат, съобщиха от кампания на GoFundMe, набираща средства за семейството.

Кампанията GoFundMe е събрала $ 5 500 от необходимите $ 75 000 към сряда. Тя е предназначена за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвратително некадърен превод и нескопосано копирана статия. Ако наричате това журналистика, здраве му кажи.
16
12
 
8
 
! Отговори
Наско преди 2 години
Американски ценности.
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Болни хораГолям нацист си, втори Менегеле, голямо количество хора са умишлено разболявани с лъчеви оръжия, а не са естествено болни или наследствено болни, откъде знаеш дали хората са починали от естествени болести или умишлено причинени болести,преди да ги обиждаш? Е
14
5
 
4
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Ще получи ваксина в затвора,от онези дето излизаш само с краката напред и ти закачат етикет с името на палеца...
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не било пиян мистик, а най ми било пиян кибик, от люлинска панелка.
12
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не българин, а краварин, щом е с краварски паспорт. Тий като ги пишете те всички са емигранти.що не ги пишете останалите краварски откачалки кой от къде е, а само нашите емигранти?
11
9
 
20
 
! Отговори
Нема значение вакси преди 2 години
Оставете тая ваксина и не се лигаавете тъпо е. Тук става за сериозви неща като проблема за чистата раса и дали е редно на такива наследствено болни хора да се позволява да имат семейства и да правят деца - ОЧЕВИДНО НЕ!
10
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"The american dream"
9
2
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
оф пак ли ти бе, тролски? Няма работа викаш ....
8
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя ваксина му биха?
7
16
 
20
 
! Отговори
Болни хора преди 2 години
НЕ БИВА да се допуска да се размножават и да създават семейства такива хора. Няма да им нарушат права, ако ги кастрират. Болните и некачествени хора създават деца, които носят и предават болестите и дефектните гени. Също така и грозните жени с криви крака и тлъсти техните деца ще са обречени на грозота, диабет и затлъстяване и е най-добре и те да не се размножават.
6
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тоя Макдоналдс,КФС а сега черешката на тортата ваксините и превъртат!!
5
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините действат.
4
10
 
6
 
! Отговори
Xena преди 2 години
да са живи и здрави
3
7
 
20
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
Това ли трябва да ви е топ новината!!!
2
36
 
30
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Е, значи шизофренията идва от съветската му майка, другарката Елена. Не се учудвам. Там всички са шизофреници в една или друга степен :)))
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея синтетични наркотици направо изгърмяха много хора.

Спонсорирани публикации