22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ

Кампания набира средства за по-малкото братче
24 сеп 2021 08:10, Елка Василева
154
22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ
Снимка: bg-voice.com

Българин на 22 години е арестуван по обвинение, че е убил собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в Джорданвил в щата Ню Йорк, съобщиха от полицията в Ню Йорк.

Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши, който най-вероятно е страдал от шизофрения, е задържан за предполагаемо убийство на своя съименник и баща Майкъл Дж. Андреев – старши на 67 години и 12-годишната София Трусова, която е сестра на Майкъл, пише bg-voice.com.

От полицията съобщиха, че са се отзовали на сигнал за нападение с нож.

Свидетел става 9-годишният син на българина.

„Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, търси помощ. Връща се обратно в къщата, защото знае, че 12-годишната му сестричка е в къщата. Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията“, каза Джак Келър, говорител на щатската полиция в Ню Йорк.

На мястото полицаите открили Андреев-старши и малката София мъртви.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши, който също е в къщата.

„Адреев-младши е на терасата на втория етаж. Той изглежда скача от там с нож в ръка и изглежда има рани, които сам си е причинил“, казаха от щатската полиция.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриха информация за предполагаемия мотив или събития, довели до клането.

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Ню Йорк, както и другият му брат, който служи във военноморските сили.

А съпругата на Майкъл Андреев е в Русия и също се прибира към САЩ, за да бъде със семейството, а властите търсят контакт с биологичната майка на Майкъл Андреев-младши Елена, която също живее в Русия. Според Стефан шизофренията вероятно е наследствена именно от семейството на биологичната им майка.

Другите двама братя Андрееви са взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат, съобщиха от кампания на GoFundMe, набираща средства за семейството.

Кампанията GoFundMe е събрала $ 5 500 от необходимите $ 75 000 към сряда. Тя е предназначена за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

 


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
4
 
! Отговори
Американ преди 2 месеца
До Том Кукуруз: Дано ги изчегътате крадците от ГЕРБ, ама има още много за чегъртане от бълкгарския характер..А "мечтата' няма как да я разберещш, ако е си я изживял.
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Моето съчувствие, но има нещо странно в това семейство. Децата са от различни майки, съдейки по фамилиите им май и от различни бащи. Бащата доста възрастен спрямо децата, а каква му е разликата с майката на убитото момиченце - загадка.Един тук, друг там, пръснати по държави и континенти.
47
4
 
9
 
! Отговори
Бил Сгей преди 2 месеца
Класически случай на Кови Дивитнайси.
46
20
 
5
 
! Отговори
Том Кукуруз преди 2 месеца
Не я разбирам тая американска мечта аз. България си е най-добре. Вече и пари могат да се правят тук. Сега като изчегъркаме крадците от ГЕРБ, ще станем рай на Балканите.
45
5
 
12
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 2 месеца
Преди години из Европа бе на м0да да осиновяват изоставени от Раша и Украйна, но като порастнаха се превърнаха в проблемни деца, защото се оказа че са деца на потомствени алкохолици и хора с разбутана психика и затова се насочиха към китайския "пазар"- по-скъпо , но качество.
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На 58 направил четвърто дете на жена си. Да не повярва човек.
43
3
 
10
 
! Отговори
Shshs преди 2 месеца
Мъж с герданче нация няма. От Аляска до Чукотка - всички са глупенде-ри/ли.
42
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Незначителен страничен ефект от ваксинация, случва се, ко да прайш. Важното е, че ваксинираният е жив и здрав.
41
1
 
17
 
! Отговори
Йух Пслескан преди 2 месеца
Майкъл е много популярно име в Столипиново.
40
1
 
12
 
! Отговори
Чик Иджиев преди 2 месеца
Бил Михаил, ама там станал Майкъл.
39
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Евразийски ценности!
38
0
 
37
 
! Отговори
*_* преди 2 месеца
Кой кум, кой сват, кой на булката братСестрата с друга фамилия, бащата на 67 години, рускини.. въобще там си е било мазало и преди случката.
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е битова престъпност, защо трябва цялата държава да го знае? За да има още ненужен стрес ли?
36
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Убиецът е гласувал за ИТН - партията на чака рака месията!
35
1
 
18
 
! Отговори
Shshs преди 2 месеца
Шизофрения... Кажете си, че се друса с адерол - амфети и да се приключва с тва разследване. Индустрия за милиарди. Предписват го на всеки втори. Ще му разпорят дупарата в затвора като разберат, че е заколил дете.
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
жалко за случилото се. За мен изводът е, че не е важно къде живееш, за да си добре. Вероятно са избрали щатите, за да гонят американската мечта и хубавия стандарт на живот. На снимката всичко е хубаво, а всъщност какво излиза накрая? Да гледаме да оправим собствената си къщичка и да не си мислим, че като прелетим зад океана ще сме по-добре.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не разбрах биологичната майка, Елена рускиня ли е, след като я търсят в Русия???
32
2
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 месеца
Слабо ме интересуват лични драми с американски граждани.
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То си личи малко, че не е много в час големия син, моите съболезнования към останалите живи :( Хората полудяха по целия свят, не знам накъде върви човечеството :((
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По малко гласоподаватели за фашиягите от ДБ,тия в кравария са заченати с натуралните демократични ценности и гласуват за истинската десница!!