Какво НЕ трябва да правите спрямо вашия любим, базирано на зодията му

Зодии и мъже
16 окт 2021 11:54, Теодора Драгоева
15
Какво НЕ трябва да правите спрямо вашия любим, базирано на зодията му
Снимка: iStock

Няма значение, дали сте във връзка, или просто сте приятели с даден мъж, но ако държите не него, има някои неща, които определено не трябва да правите. Те, естествено, са базирани на неговия зодиакален знак. Всеки мъж си има своите особености, според зодията, с които е по-добре да се запознаете и да се съобразите.

А ето и какво НЕ трябва да правите никога спрямо вашия любим мъж, от всеки един зодиакален знак, ако искате да запазите добрите си отношения:
 

Овен
 

Ако любимият ви мъж или най-добрият ви приятел от силния пол е зодия Овен, то тогава никога не влизайте в ожесточени спорове с него! Овенът показва най-лошата страна от своя нрав, именно когато влиза в по-сериозни конфликти. Той става доста агресивен, импулсивен и наистина страховито непредвидим. С мъжа от тази зодия трябва да действате по-дипломатично, ако искате да решите недоразумение помежду си.
 

Телец
 

Ако държите на даден мъж от зодия Телец, то никога не крадете негови лични вещи и най-вече - не изяждайте храната му! Телецът е егоист с развито собственическо чувство. Той с удоволствие би споделил ястието си с вас, особено ако вие сте го сготвили, но трябва да го направи доброволно. Ако вземете негова вещ назаем или изядете храната му, без да го попитате, или да го предупредите, той ще ви се обиди много, а е възможно и да изгуби всяко уважение към вас.
 

Близнаци
 

Ако имате близки отношения с мъж от зодия Близнаци, то никога не му казвайте да млъкне, ако не искате да го вбесите! За хората от този знак вербалната комуникация е ключовото значение. Ако заявите на мъжа Близнаци, че не искате да го слушате повече или че ви е омръзнало да обсъждате с него дадена тема, или че ви е досаден и т.н., то е все едно да му отрежете ръката. 
 

Рак
 

Никога не критикувайте мъжа от зодия Рак, ако не искате да го гледате мрачен и потиснат. Хората от този знак (и мъже, и жени) са малко несигурни в себе си по природа и затова всяка критика, дори и градивната, направена добронамерено, за тях е като удар в корема. Всъщност дори ще ги заболи по-малко, ако действително ги ударите, но не и ако направите негативен коментар за личността, визията, поведението или представянето им.

Ако искате да прочетете за другите зодии, влезте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 


15
Още по темата: мъжеовензодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Независимо отЗодията преди 1 месец
Не преяждайте с боб преди с.екс. В интимни моменти внимавайте да не го наречете с друго мъжко име. Не изисквайте от него повече отколкото може или е склонен да вложи във връзката ви. Не занемарявайте външния си вид дори и когато отношенията ви са се задълбочили и мъжът явно дава да се разбере, че би искал да прекара остатъка от живота си с вас. Не му повтаряйте непрекъснато, че очаквате от него да стане президент, министър-председател или мултимилионер.
13
1
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Аз съм мъж Близнак с любовница жена Везна. Направо сме създадени един за друг и си пасваме като ръкавица на ръка :))) Е, караме се често, ама това само показва, че се обичаме. После винаги си прощаваме, най-вече в леглото. А тя с мъжа си Овен изобщо не се кара, даже не си и приказва с него :))) Ахахахахахахахаха
12
1
 
2
 
! Отговори
Фуут фетиш преди 1 месец
До анонимен9 Защо да не ближе чужди крака? Аз лично оттам почвам жената. За мене крачката са най-големия фетиш, а и на нея и харесва, така че ще и ближа краката докато тя няма нищо против.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С жена - зодия Везни - винаги!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Азбучна истина Господинчо, нищо не правим по хороскоп, всичко ни идва от вътре и пак недоволствате. Може би не сте толкова интелигентен и нормален колкото се изтъквате, освен ако не е от тъпата ви зодия разбира се.
9
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Истината е една - никой на никого трябва да блииииже краката, нито жена на мъж, нито обратното. Всеки човек е с достойнство и по-добре смъъърт, отколкото подлизурство или робство!
8
0
 
3
 
! Отговори
Защо така преди 1 месец
Заради хората, които са предопределили съдбата на целият бг народ, заради тях Живко от Варна живее зле без пари !
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
6
1
 
7
 
! Отговори
Охххх преди 1 месец
Уважаема редакция, много се притеснявам. Синът ми трябваше да се роди на 31ви, но вместо това се роди на 1ви и точно тогава започна ретроградния Меркурий. Имам ли основания да се притеснявам как ще му се отрази в живота?Отговор: Да, госпожо. Най-вероятно детето ви ще расте с откачена майка, а това няма как да не му се отрази зле
5
0
 
8
 
! Отговори
Азбучна истина преди 1 месец
Как са изгоним нормален мъж? Ами като правим каквото и да е по хороскоп. Несъвместимо е пати.ца, вярваща и ръководеща се от зодии и нормален, интелигентен мъж
4
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
proba proba
3
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
sutniciii wai aman
2
0
 
3
 
! Отговори
Никога преди 1 месец
Не превеждайте, базирано на Гугъл транслейт.
1
2
 
3
 
! Отговори
и жени и жени преди 1 месец
Най-после нещо вярно

Спонсорирани публикации