В кадър: Масови протести в Европа заради мерките срещу Омикрон

В няколко държави хората излязоха на улицата
19 дек 2021 10:00, Александър Попов
259

Снимка: БГНЕС

От днес Нидерландия е в пълен локдаун, а в редица европейски държави се затягат мерките срещу коронавируса и варианта Омикрон.

Предвижданите ограничения отново изкараха по улиците на масови протести хора в няколко държави.

Демонстрации имаше в Испания и Италия.

Във Виена стотици се събраха на предварително организиран протест срещу задължителните ваксини, но по-късно пробиха полицейските ограждения и шествието премина през центъра на австрийската столица, съобщава БНТ.

В Париж са недоволни от намерението на правителството да въведе ваксинационен пропуск от януари. В Лондон се стигна до сблъсъци с полицията. Има ранени полицаи, но няма арестувани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
49
 
! Отговори
В. преди 2 години
Да импикая на ваксините,паспортите и сертификатите.
120
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за *** правителства.След ,като сте си избрали *** събаряйте ги бре.Здрави хора ще правят зависими от тоя боламач.А пуста сопа.
119
1
 
29
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Един колега се ваксинира, пропи се, отслабна и заживя с мъж ЗАВИНАГИ
118
65
 
5
 
! Отговори
Загрижена майка преди 2 години
Бой по антиваксърските кратуни! Бой с палките, иначе няма оправия! Който не ще да се ваксинира никой не го кара насила (все още) тъй че нема кво да ми реват.
117
5
 
48
 
! Отговори
Batman преди 2 години
ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ХОРАТА СА НАВЪН А НЕ В БОЛНИЦИТЕ КАКТО ЛЪЖАТ МЕДИЙ ТЕ...ЗАЩО МЕДИЙ ТЕ НЕ ВЛИЗАТ В БОЛНИЦИТЕ ДА ВИДЯТ ЧЕ СА ПРАЗНИ НИМА НЕЕ ПОЗВОЛЕНО ААА...
116
3
 
61
 
! Отговори
Bp преди 2 години
Най_ после една нормална новина. До сега имаше информационно затъмнение на фона на пълнолунието.
115
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами не е защото е модерно. Но вие не можете да го разберете, увредени сте безвъзвратно.
114
41
 
9
 
! Отговори
Не преди 2 години
До ДаЕдно време беше модерно да си демократ (антикомунист), после да си мутра, после - чалгар, след това - веган, доскоро беше модерно да си *** а сега - антиваксър.
113
4
 
48
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Най-стабилбият протест,който се осъществява сега е пълният непукист на хората навред. Вчера един приятел французин ми се похвали,че си е купил удостоверение като за неболен срещу 30 евро. Бойкотът и гаврата с медицината са факт навсякъде.Просто си пийте пиенето иде зъбете на тирана. Няма да успеят да ни превърнат в паранояци!
112
1
 
6
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Не Стига си ревал
111
31
 
9
 
! Отговори
Не преди 2 години
Джендърство, антиваксърство, призиви за изграждане на комунизъм, протести на расова основа - не върви на добре тоя свят :(
110
64
 
4
 
! Отговори
Не преди 2 години
Защо не виждам разбити глави на антиваксъри? Нещо не ми се връзва, има някакъв чадър над тях. Не може да се събират да трошат да искат някакви простотии (щели да забраняват ваксините, моля ви?!!) До вчера такива ги мислехме за луди а сега и трубина им се дава чак
109
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По нашите медии няма да покажат ваксинираните, а все най-улавите на запад.
108
3
 
47
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 115 - Ще плащаш по същата логика, по която всички плащаме ваксините. Ако не се ваксинирам в болницата парите ми отиват в джоба на мед сестрата, а ако се ваксинирам парите ми излизат директно от България. Пък и като говориш за общи пари имай в предвид, че има хора като мен, които пращат здравни осигуровки от по 15+ години и не са лежали в болница никога. Ако легна утре на легло, не взимам нищо от теб, а си връщам от десетките хиляди, дадени на НЗОК от моя джоб.
107
1
 
28
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 117 - чичко милиционер, а на теб не ти ли прави впечатление, че лозунгите са на английски защото снимките са от протеста в Лондон - двуетажните автобуси, сградите, лампите, часовниците по кулите, сещинкс?
106
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимките са от UK, там говорят английски
105
26
 
6
 
! Отговори
чичко милиционер преди 2 години
на никой ли не му прави впечатление че лозунгите са на английски, а не на матерен език т.е. да ги снимат и да покажат прогресърите от всички страни как се обединяват. факта, че нема лозунги на руски, няма нужда от коментиране - кой плаща, тоя поръчва музиката
104
69
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дават ти възможност да се ваксинираш,след като не искаш ако се разболееш от ковид и влезеш в болница си плащай.Защо всички да плащаме.
103
5
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До До 108ти щом си го докарал да поддържаш дискусия с пет браузера видиме колко плащаш и кво. айде не пени се да те не изтрака инсулта че ше те носи нагръб социалната система.
102
2
 
52
 
! Отговори
До 108 преди 2 години
Тъй ли? И аз да плащам осигуровки върху реален доход, за те лекуват теб, ваксинирания?