Маникюр за Нова година - ето няколко лесни идеи

С тях ще бъдете неотразими
30 дек 2021 18:38, Дарена Найденова
1
Маникюр за Нова година - ето няколко лесни идеи
IStockphoto

Колкото и да не ни се вярва, 2022 година е зад ъгъла и чака да я посрещнем. Последните две години минаха под знака на пандемията и изолацията, като еднообразието в ежедневието сякаш накара времето да върви с още по-голяма скорост. Така неусетно се озовахме в края на декември, подготвяйки се за новата година.

Въпреки че не знаем какво ни очаква през 2022 година, това не означава, че не можем да я посрещнем с най-впечатляващите си тоалети, маникюри и прически. Независимо дали ще празнувате у дома, в чужбина, в ресторант или на вила в планината, трябва да изглеждате добре, да се отличавате сред останалите и по този начин да повдигнете както вашето, така и настроението на цялата компания.
 
Носенето на красиви и изискани дизайни по ноктите в навечерието на Нова година е най-добрият начин да подобрите визията си. Голяма част от нас посрещнаха Коледа с тематичен маникюр, който сега е време да бъде заменен от нещо новогодишно. Затова ние ви даваме няколко идеи, с които да привлечете вниманието и да изстреляте външния си вид с няколко нива по-нагоре.
 
Какви дизайни да носите по ноктите си за Нова година?
 
Снежни звезди
 
Не харесвате блясъка и носенето на сиви цветове, дори и по време на новогодишната нощ? Е, тогава тази идея е за вас.
 
Ако предпочитате да носите тематичен маникюр за зимния сезон, който да ви напомня за снеговалеж, отброяване до новата година и зрелищно парти, което ви предстои, насочете се към прост, но елегантен маникюр със звезди и снежинки. Въпреки че от дълго време посрещаме Нова година без красива бяла пелена, тя може да присъства върху ноктите и да ви напомня, че все още е зима, напук на дъждовното есенно време навън. Освен това този маникюр се вписва чудесно с всеки един тоалет, така че няма да ви създава допълнително напрежение по време на приготовленията преди партито.

 
Парти нокти
 
Ако искате да покажете на всички около вас, че нямате търпение да изпратите 2021 година в миналото, то този дизайн е точно за вас.
 
Още идеи за маникюр ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари