Пролетни прически - на кой аксесоар да заложите?

Една диадема се завръща
16 мар 2022 20:12, Иванка Гъркова
0
Пролетни прически - на кой аксесоар да заложите?
IStockphoto

Търсите ли идеи за пролетни прически? Макар навън да е още студено, скоро новият сезон ще дойде и ще донесе със себе си желание за повече експерименти с косата. Все пак, прибирайки я под шапките толкова много време, на всяка една от нас ни се иска да вземе пресата или машата и да промени вида си. При това без да се притеснява, че гривата ѝ ще се сплеска или бухне. 

Не е задължително пролетните прически да бъдат много сложни и да изискват боядисване. Ако не сте се подстригвали скоро, направете го, за да насърчите здравословния растеж. Иначе, ако нямате израснали корени, може просто да изпробвате различни варианти с няколко актуални аксесоара.
 
Наред с всички тънки фибички, по-обемни с перли и познатите шноли и щипки за коса, нещо друго, което обожаваме от малки, ще бъде на мода тази пролет. Става дума за диадемата. Но не обикновената метална, а по-голяма, обвита цялата в сатен.

Сатенена диадема – как да я използвате за пролетни прически?
 
„Те бяха силна тенденция на седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и Париж и определено ще ги виждаме повече този сезон“, казва пред TZR фризьорката Сузи Ким, говорейки за аксесоарите от сатен. И добавя, че една диадема е идеалното средство за промяна на мазната коса, която не сте успели да измиете предната вечер.
 
Стилният аксесоар е чудесно допълнение за небрежна прическа за пролет 2022. Може да си вържете косата и да я сложите отгоре. Или пък да откриете лицето си, като приберете косата с нея назад.
 
 
Сатенената диадема може да бъде изчистена, с малки или по-обемни перли, декорирана с камъни, цветя... Най-популярните варианти, които носехме и преди близо година, са с възел по средата или малка панделка – от лявата или дясната страна. Има и много симпатични модели с набори.
 
Може би си мислите, че сатенът ще запарва косата, но грешите. За разлика от някои изкуствени материи, той намалява триенето и предотвратява наелектризирането. Освен това е за предпочитане пред други, които задържат повече мръсотия и могат и да увредят косъма.
 
Кои сатенени диадеми са анй-актуални за пролетта, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации