Оргиите в британската армия били нещо нормално, а жените - по-низки същества

Генералите се страхуват да изпращат войници в чужбина
Обновена: 22 юни 2022 06:31 | 21 юни 2022 21:55, Нели Христова
169
Оргиите в британската армия били нещо нормално, а жените - по-низки същества
Снимка: БГНЕС

Вътрешен информатор твърди, че оргиите в британската армията са доста често срещани и има сериозна култура на женомразство във въоръжените сили, която разглежда жените като "по-низки същества".

Говорейки ексклузивно пред The ​​Independent, жената, която преди е работила в набирането на хора за британската армия, твърди, че институцията често се е чувствала като връщане към 50-те години на миналия век.

Тези разкрития идват, след като група парашутисти бяха подложени на разследване от военна полиция, след като се появиха кадри, на които те правят оргия с цивилна жена в казармата Мервил - военна база в Колчестър.

Видеоклипове, гледани от The Independent, показват жена, която прави секс с войници от 16-а въздушно-десантна бригада, докато други гледат. Може да се види как някои от войниците се смеят.

В друг клип един мъж пита "пробвали ли сте вече?", докато друг отряд поздравява, правейки секс. Видеото, което включва някои полуголи и напълно голи войници, показва сексуални актове, извършвани както в общите места, така и в частните стаи, но не е ясно кога се е случило.

Говорейки пред The ​​Independent от военно имение, където живее със съпруга си, който е в армията, жената казва, че бивш войник, с когото не се е чувала от месеци, й е изпратил 11 непоискани видеоклипа на инцидента в Мерлвил.

За нея кадрите били "изключително мъчителни и обезпокоителни". Жената твърди, че сънува кошмари, като обясни, че дори срещата да е била по взаимно съгласие, фактът, че войниците могат да бъдат чути да се "смеят" и да се подиграват на жената, е "унизителен".

"Това е женомразство", заявява тя. "Това е срам за армията. Това показва сериозна липса на професионализъм и достойно човешко поведение като цяло."

Коментарите й идват, когато генерал сър Патрик Сандърс, новият ръководител на армията, обяви, че на стотици парашутисти им е забранено да бъдат разполагани от НАТО на Балканите след инцидента, тъй като той не желае да "рискува мисията или репутацията на британската армия", като изпрати войските в чужбина.

Но подателят на сигнали казва, че историите за групов секс, подобни на случилото се в Мерлвил, са често срещани в армията, твърдейки, че някои войници биха казали, че подобни инциденти са "нормални", настоявайки, че "момчетата са момчета".

Тя добавя: "Намирам отглеждането на деца в тази среда за много страшно. Сред много мъже в армията има предположението, че жените се присъединяват към армията за секс или поне трябва да очакват това да се случи, ако се присъединят. Виждала съм много обиди, жени да бъдат класифицирани като уличници. Като цяло се приема, че жените в армията трябва да спят с множество членове на батальона."

Тя описва въоръжените сили като притежаващи "култура с много сексуален заряд", поразена от общоприетото мнение, че жените са "обекти за удоволствие на мъжете".

"Според моя опит сексуалната култура е наистина разпространена, когато войниците са млади и живеят в блока. Понякога жените се промъкват в багажника на колите на хората. Културата на пиене е нещо друго", допълва жената.  "Чуваме истории за самотни войници, живеещи в блока, които пият всеки уикенд, постоянно се случват сбивания и нанасят щети на имущество. Когато войниците се женят, тогава това може да премине в суинг."

Обсъждайки собствения си негативен опит от работата във военната служба, тя казва, че се е оттеглила, след като е била изправена пред сексуален тормоз, сексизъм и дискриминация, основана на пола. Жената споделя, че се чувствала "лицемерно" да бъде помолена да насърчава жените да се присъединят към армията, като се има предвид собствения й опит.

"Не съм изненадана, че жените са изправени пред сексуален тормоз и нападения в армията, тъй като това започва в процеса на набиране. Хората, които извършват процеса на набиране на персонал, са предубедени. Те имат преценки за това, че жените имат място в армията, те не вярват, че могат да бъдат там. Те се отнасят към жените по унизителен начин и смятат, че стандартите за жените не са толкова високи. Дори говорят за факта, че жените имат менструация."

Тя твърди, че повечето от мъжете войници, които е срещала, не вярват, че жените трябва да бъдат в армията и споделя, че знае за около половин дузина жени, които са подали оплаквания за сексуален тормоз, сексизъм и дискриминация, основана на пола, по-специално в един център за набиране на персонал.

Жена казва, че е срещала пет жени, които твърдят, че са били изнасилени, докато са служили в армията

"Самата армия не е отворена за жени", заключва тя. "Трябва да си готов да се държиш като мъж, за да бъдеш приет. Това означава да се примиря с дискриминация, сексизъм, сексуален тормоз и женомразии и шеги за изнасилване."

Тя казва, че армията насърчава култура, при която се очаква войниците да държат жените или партньорите си на линия и да им казват какво да правят. Въпреки че съпругът й обича работата си, той също смята, че отношението на армията към жените - както военни, така и цивилни - е остаряло.

"Когато съпругът ми помага с родителството, обикновено му казват, че това е моя работа и му се подиграват. Войниците поставят под въпрос уменията ми за майчинство", споделя тя.

Проблемите в армията лесно се прикриват, тъй като става дума за изолирана среда, добави жената, отбелязвайки, че въоръжените сили приемат много млади мъже и жени, които бягат от труден произход.

Тя добавя: "Тази среда може да ги спаси. Но също така е много лесно да се преподава неприемлива култура, вместо да се възпитава като достойни човешки същества. Ако сте възпитан в среда, в която насилието е било нормално, и след това се присъедините към армията и никой не казва: "Не, това не е наред", а всъщност активно се позволява лошо поведение или то не се приема сериозно, това е много вредно на войниците."

Коментарите на жената идват, след като висши фигури, които по-рано казаха пред The ​​Independent, че напредъкът в справянето със сексизма и сексуалния тормоз във въоръжените сили е бил твърде бавен и жените в армията често са изправени пред сексистка култура на "младешко поведение". Междувременно депутатите изразиха загриженост, че процентът на присъди за случаи на изнасилване и сексуално насилие остава "срамно нисък" в армията.

Притеснителен доклад, публикуван миналата година, установи, че сексуалният тормоз, тормозът и физическото насилие над жени преобладават във въоръжените сили.

Изследователите, които анкетираха 750 жени ветерани, откриха, че почти една четвърт съобщават, че са преживели сексуален тормоз, докато почти една четвърт казват, че са били подложени на емоционален тормоз. Докладът, публикуван в BMJ Military Health, установява, че пет процента са били сексуално малтретирани, а три процента са били физически.

Жените съставляват около 11% от въоръжените сили във Великобритания, според данни на Министерството на отбраната.

От армията не пожелаха да коментират твърденията на подателя на сигналите.

Но в отговор на инцидента в Мерлвил генерал Сандърс каза: "Последното поведение на някои членове на батальона не отговаря на това, което всички очакваме от нашата армия".

Говорител на армията добави: "Армията очаква най-високите стандарти на поведение от целия си персонал. Всеки, който не спазва тези стандарти, ще бъде разследван и ще бъдат предприети подходящи действия срещу тях. В армията е ясно, че всички форми на неприемливо поведение, включително тези от сексуален характер, нямат място в приобщаващи и уважаващи въоръжени сили."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
3
 
! Отговори
До: Искам да знам преди 1 година
Има два бога, единият е добър а другият е зло! Лошият бог създаде злото - материята в която обитава болката, мъката, страданието, смъртта, тия неща са зло, само зло същество би могло да ги създаде! Това е старозаветния бог творецът на всичко лошо! Исус е друг бог дошъл да ни освободи от старозаветния Сатана и от създаденото от него зло - материята и страданието което тя причинява на душата! Които се освободи от властта на тяло освобождава се и от властта на лошия бог и от създаденото от него зло
124
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 1 година
Беше изненадващо и шокиращо... Бях с 3 момичета, очаквайки да влезем в пиано бар, а попаднахме на началото на оргия... Някой каза на оня разголения да си го извади... Изнесохме се бързо, един униформен скочи с нас в асансьора... Отървахме се от него... ;)
123
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 1 година
Веднъж, преди години, попаднах ненадейно на една такава групичка британски военни в униформи на последния етаж на софийски хотел, където трябваше да има пиано бар... Всички бяха мъже, а вероятно поради липсата на жена, един от тях беше по прозрачно боди и лазеше по пода, а другите го подритваха...
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Искам да знам защо в библията изглежда сякаш 2 бога вуюват, а са уж едно!?" ............ Основен закон на диалектиката е. Ще намерите отговор в произведенията на единните и противобирстващи Хегел и Маркс "Единство и борба на противоположностите".
121
0
 
1
 
! Отговори
Аргазмияна Кабилкина преди 1 година
Ето нармальное человек състояние плющени извънредное польоезное за здраве занимание - сваля стрес и кръвно. Когда Жена не гълта она не Хеппи ,а членчики нужно чуть-чуть редовно опразнивать.Самьй жалкьй импотентьй говорят об женщине что она нисше создание.Если тьй потентньй и умееш секс женщина для тебя кралица.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"момчетата са момчета", а момичето е жена, която с преголямо удоволствие ги е сползвала колективно, докато те са й се присмивали. Присмивали са се тези, които в дадения момент не са били на вахта. На тези, които са блъскали не им е било до смях, защото с пот на челото, са отхвърляли работа.
119
0
 
2
 
! Отговори
Чел ли си библията преди 1 година
Как да разберем библията от бога ли е? От съдържанието! Ако в нея има противоречия значи е от човек. Бог не може да си противоречи! Библията обаче съдържа противоречия някои от които доста забавни като "непорочното" зачатие. Иисус щял да произхожда от царския род на Давид с който го свързва Йосиф. Обаче ако Иисус няма земен баща тогава няма как да е свързан с Давид! Ако Иисус е "непорочно" заченат няма как да е потомък на Давид ако пък е Давидов потомък няма как да е "непорочно" заченат, хихихи
118
0
 
1
 
! Отговори
Чел ли си библията преди 1 година
Какво да кажем за духовния баща на вярващите прахристиянина Авраам кръвосмесителя, който освен че бил женен за сестра си Сара ами пък и подлагал на сексуален тормоз роба си Елеазар! Ще цитирам библията според еврейският оригинален текст. Битие гл. 24: 1 пише: "(Авраам): вземи в ръцете си моите полови органи" по нататък в гл. 24: 9 се казва: "тогава роба хвана с ръката си половите части на господаря си Авраама" (цитатите са от древно библейски иврит, Лео Таксил "Забавна библия" )
117
0
 
3
 
! Отговори
Чел ли си библията преди 1 година
Библията не съдържа божията воля а човешки гнусотии, като срамната история за пияния Ной който бил содомизиран от сина си Хам! Битие разказва как Хам "видя голотата" баща си Ной. В библията "видя голотата" е технически израз с който се обозначава осъществяване на полов акт. На това основание Вавилонският Талмуд правилно тълкува че Хам е содомизирал наща си Ной (Вавилонски Талмуд, Синедрион 70а). Може ли бог да пише такива глупости? Само човек може да измисли такава простотия!
116
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чел ли си библиятаБог е показал пътя и е дал избора дали да вървиш по него или не. Твое право
115
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Чел ли си библиятНе е написал Бог библията, но там са написана истината, но не тази истина която познаваш, а най-голямата истина за всичко и за всеки. И за да не спорим излишно, направи си труда да я прочетеш, а после пак ще коментираме
114
0
 
1
 
! Отговори
Чел ли си библията преди 1 година
Ето ти доказателство че я познавам добре: Библията съдържа безсмислици! В Тимотей пише че "свещените" писания могат да те направят мъдър и че те са полезни! Така ли е? В Ездра 2: 67 е описано колко магарета имали евреите когато се връщали от Персия. За магаретата пише и Неемия 7: 69, сакън някое магаре да не се загуби, всички магарета били 6 720. Въпроса ми е с какво тази информация за броя на магаретата ще е полезна за нас и по какъв начин точния брой на магаретата ще ни направи мъдри? хихихи
113
2
 
3
 
! Отговори
Чел ли си библията преди 1 година
Не позна! Няма човек на земята който да познава библията по добре от мен. Затова не вярвам в бог! Прочетох библията и станах атеист! Библията е човешка измама. Ако имаше бог той трябва да е съвършен, затова всичко което той създава би трябвало да е съвършено. Ако библията беше писана от бог тя щеше да е съвършена, тя обаче не е съвършена, следователно е измислена от измамни човеци! Библията съдържа глупости, лъжи, безсмислици. бог не може да изрича глупости, лъжи и безсмислици. Само човекът може
112
0
 
4
 
! Отговори
Неграмотници преди 1 година
Днес БГ -вие сте неграмотници. "младешко поведение"
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До По добре еко-гейЧел ли си библията, не си. За това всичко ти се струва като новооткрито. Бъди сигурен и ти го гарантирам, че един ден в умът ти ще се чуят тези слова, Господи, помогни ми
110
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ТръмпЕдин ден и ти ще се посветиш, но още имаш да се учиш
109
4
 
3
 
! Отговори
До: 50-тия пол преди 1 година
По добре еко-гей отколкото набожен русофил който убива украински деца! Религията е отрова! И ако днес религията съществува това е защото тираните я използват за да контролират робите! За щастие ролята на религията намалява но за сметка на това се увеличава нахалството на някои религиозни малцинства които вместо да се лекуват се опитват да натрапят болната си религиозност на нормалното мнозинство! Религията е отрова!
108
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Купете й вибратор на авторката, че май завижда. Имам познати и от двата пола, на които половината им разговори са с кого и къде са преспали снощи, така че развратни *** с лопата да ги ринеш. Някои от тях си падат и по груповия секс. Интересно, имам и нормални познати, тези, разтропаните не се интересуват от тях.
107
2
 
4
 
! Отговори
Тръмп преди 1 година
Вие дето плюете по Либералната Демокрация какво предлагате в замяна? Теокрация (диктатура в името на мъртъв бог, реставрация на инквизицията, клади, човешки жертвоприношения в името на фалшивия бог)! Религията е най-голямото зло! А зло това е да се убиват живи хора заради мъртъв бог! Библейският бог е мъртъв (чак взе да мирише) като пън от който ще направим ковчег за религията!
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Забелязва тенденция,Много философия за нещо очевидно. Англичаните са прости и винаги са били такива

Спонсорирани публикации