Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
7
 
! Отговори
До 56 преди 1 година
Прокурорът пише обвинителният акт, а съдът отсъжда на база на този акт. Като е некадърност написан и не издържи в съда, няма как съдията да отсъди затвор. Сърдете се на прокурорите.
55
1
 
17
 
! Отговори
до 44 Пародия преди 1 година
Такива неща правеха по времето на Тиквун. Също така бъркаха адресите и биеха невинни хора. Такива рецидивисти като тоя са и резултат от управлението на Боко, който издигна корупцията до нови висини и съдебната система до безкрайни низини
54
8
 
11
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
Прилича малко на г-н Ицо Хазарта, така че му е време да влезе с гръм и трясък в политиката! Такива надежди търсим
53
2
 
5
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Спокойно, като го вкарат при братята роми в затвора много на бързо ще изтрезнее.. Особено като знаят, че надрусан е убил две момичета. В затвора също има бащи :). Изнасилвачи и убийци на деца получават "специално отношение" в панделата. Съседа ми беше доста здраво добиче, но в затвора го пречупиха.. Влезе един човек, излезе друг..
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива тумори като този трябва да се изрязват със скалпела(затвора) а не да се лекуват с хапчета(отнемане на книжка и глоби) за да няма разсейки в организма(държавата) и да заразява други органи(хората)
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо чудно и повторение на убийството на Милен Цветков.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38 ,не прокурорите,а съдът пуска .
49
2
 
16
 
! Отговори
Разликите преди 1 година
Типичния БГ-националист на снимката, пък и върху корема татуировка с герба на България. Национализма в България означава да слушаш чалга, да се дрогираш, да караш без книжка с 200км/час, да убиваш млади майки, да си татуираш кръст, джийзъс и лъва на България и да се държиш като о*репко. В останалите европейски държави национализма означава да не превръщаш собсвената си държава в см*тище от отпадъци, да не замърсяваш природата, да ходиш на военна служба и да развиваш държавата си.
48
2
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
По времето на прехваления герб-дпс-вмро-атака-възраждане по 2 години не можеха да ги арестуват, защото са си пуснали брада и мустаци.
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво момче ама не си струва и куршум да се хаби. Направо на някой стълб !
46
1
 
2
 
! Отговори
До38 преди 1 година
Има много други начини да се докаже кой е шофьора . Свидетелите са добър източник , но не единственият
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Познавам такива лапета като него, абсолютно скъсали с действителността, дето се вика, мама меси, татко носи :)))
44
0
 
15
 
! Отговори
d преди 1 година
Дано умре в панделата случайно обесил се
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той може след това да се е нашмъркал като за последно, нали ще става мома
42
2
 
4
 
! Отговори
Адвокат преди 1 година
Как ще докажат, че той е карал в момента на инцидента? Че той нямал книжка по това време. Бил си е у дома надрусан до козирката в безпомощно състояние. А някой му е откраднал джипа.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че е бил неадекватен, че иначе пак е щял да скочи и да се измъкне..... нямам думи. За бога братя, бягайте от тая територия!
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се върне смъртната присъда, по особено мъчителен начин!
39
11
 
15
 
! Отговори
Пародия на държава преди 1 година
Смях и залата. Дамаджаната на Промяната 20 часа не мой го арестува на собствения му адрес. Наистина ли Дамаджан е толкова некадърен и *** или прави чадър на наркотрафика и чака момчетата да си вземат дрогата преди обиска.
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само го погледнете и после се чудете още защо македонците не искат да бъдат асоцирани по какъвто и да е начин с думата ''българин''.
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече от ясно е, че е бил покровителстван МВР-КАТ и политически фигури.

Спонсорирани публикации