Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
0
 
! Отговори
Мтьо джибрето преди 1 година
А азе у мойто мазе държим само празни дамаджане от рИкия, да може който влезе...и като ги види празни...да ми ги напълни пак с върла, люта рИкия! От мене мезето...
257
0
 
5
 
! Отговори
Мими преди 1 година
Убиец си! Не опасняр, а долни изчадие адово!
256
7
 
6
 
! Отговори
Fghh преди 1 година
И Боко мутрата има икони в тоалетната и ближе ръцете на поповете
255
6
 
11
 
! Отговори
Star преди 1 година
Какъв ви е проблемът със иконите? Ами дадени са му от Българският Синод.Не може ли? А вибраторите ги е взел на заем,пак от там.
254
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала Ице Стоичков,сеяндур Пенев и с вандал чичовото и сие ЦСКА бяло-синя Русия жълто-синя Украйна ГИ няма.........а след тях изчезват Синя Великобритания,Сините САЩ,Синята Франция,синя Гърция, синьото ДПС,синьото Косово .........и обединения червен мюсюлмански Балкан шейховете ще Ви финансират със сърпове и чукове
253
0
 
14
 
! Отговори
Морен сокол преди 1 година
В затвора няма да му трябват вибраторите вече.
252
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно си ги набива нон стоп в дирника тези вибратори а?
251
0
 
11
 
! Отговори
Кольо до Рибока преди 1 година
Това ли ти е уверена жена бе! Пикл ана 22 години, май и ти бараш белото на футболистчето, иначе нямаше да седнеш да пишеш каша. Упадъка струи от тая, не знам какви сериали гледаш ама мини малко розови филми по Динси ченъл да оправиш ракетата, лети свободно в космоса бе мен!
250
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно, сега в затвора няма да има нужда от вибратори, там има достатъчно загорели. И от икони няма да има нужда, ще се моли на останалите затворници - не, моля те, не така рязко!
249
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вибратори, виагра... Мъжете, които не могат компенсират чрез престъпления.
248
4
 
15
 
! Отговори
Иван Стратиев преди 1 година
Всяка държава си има свой цирк! При нас: света се клати от икономически, енергийни, политически,.... промени, нашите медии чакат я катастрофа с някой известен или наркоман, я убийство, я пикантна селска история с привкус на перверзия и върти ли, върти "умни" въпроси до следващата. И не само, че не ни показват света такъв, какъвто е, но и "напредналата" журналистика бърка из шкафчета, спални, бани и безогледно ни разкрива нечии лични "мръсотии". Нивото на информация е равно на нивото на медията.
247
2
 
12
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Естествено 8 минуса,малко са,би трябвало да са 98% поне,защото само един-два %,знаят какво означават думите на Тодоров,че имало 50 невръчени наказателни постановления.Означават,че ако след влязло в сила за управление на автомобил без книжка в рамките на една година пак го хванат щеше да има наказателно преследване и при още едно в изпитателния срок и ефективни две присъди.От тези 50 10 ще са за това,а дали е щял да спи в ареста или в къщи пиян това няма как да попречи на експертизите.
246
34
 
3
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А бе "Случаен минувач",я изгледай някои песни изпълнени от полицайката и може и да ти светне,че така се изживява уверена в себе си жена,а полицайките трябва да са такив,за да внушавт респект.Не се заблуждавай от снимките по медиите,които я представят като вятър я вее.Какви песни да пее на тази възраст - брала мома къпини ли?Пее,това което я вълнува,но си личи,че владее живота си.Направила една глупост да занесе стълба на един пиян и какви действия е осуетила с това,докато спи?
245
0
 
0
 
! Отговори
Пазиш ли ѝ преди 1 година
До Случаен минувач:)
244
1
 
26
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
За вибраторите - това си е негова работа. Очевидно полицайката е ненаситна и иска непрекъснато да получава opгaзми... Нимфоманка. Познавах навремето една такава, добре, че не задълбочих с нея. Само за хакване говореше, грозно е жена да говори само за секс... Както и да е. Отвличат вниманието на хората с глупости. По-добре да напишат какви наркотици са открити в кръвта му, това е по-важно.
243
2
 
18
 
! Отговори
глупав народ преди 1 година
За такъв изруд ,няма зъб за зъб. Око за две , зъб за чеене.
242
2
 
8
 
! Отговори
глупав народ преди 1 година
За такъв *** ,няма зъб за зъб. Око за две , зъб за чеене.
241
3
 
9
 
! Отговори
Аз преди 1 година
В Норвежките затвори е най-добре... 25 години пълна изолация и един плейстейшън да цъка GTA. Така всички ще са доволни и няма да има опсаност за други да пострадат..
240
3
 
30
 
! Отговори
Сряда преди 1 година
Иконите не са показател, че лицето има човешки чувства, просто се е молел/благодарял, че е живял още един ден. По същата причина, мафиотите даряват на църкви и са много набожни.
239
1
 
36
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
абе какво са се залигавили с тоя бе?..ТаяГАД е убила две жени !!..."Зъб за зъб,око за око,ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ" !!!!!..Стига ПРЕВЗЕМСКИ ЛИГОТИИ!!!!!..Директно в панделата,ДО ЖИВОТ !..И то само защото сме "много демократични" и "Евроценностите ни" ни запретяват просто да бъде обесен тоя...Което би било единственото решение..А,и ще подейства ВЪЗПИРАЩО на останалите мераклии,които си мислят че са "свещените крави" на Територията..

Спонсорирани публикации