Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте вашия хороскоп за периода 5 – 11 септември
5 сеп 2022 14:38, Иванка Гъркова
4
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия. 

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 5 – 11 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева. 
 
Овен
 
Ще можете да подобрите условията на работното си място като обстановка или като позиция. Не се отказвайте от интересните предложения, които получавате. Преглеждайте ги и, ако се натъкнете на интригуваща оферта, проявете активност и я проверете. Не е изключено през тази седмица да реализирате покупко-продажба на недвижим имот или да стигнете до споразумение за подялба.
 
Телец
 
Ще стигнете до окончателен вариант на поредица важни казуси. Ще се промени вашия социален статус или този на член от семейството. Ако сте започнали организация по промяна на местоживеенето си или по прекратяване на партньорски отношения, независимо дали са делови или лични, ще довършите процеса. Операция, засягаща финансовото или материалното ви положение, която е била в застой, решително ще напредне.
 
Близнаци
 
Опитът да промените работата си, професионалната позиция или сферата на дейност с идея да разгърнете по-пълноценно талантите си ще създаде само и единствено неприятности. Постарайте се да довършите новите занимания преди Меркурий да премине в ретроградно движение. Ориентирайте усилията си предимно към краткосрочни проекти с обозрим период на изпълнение. Продължителните не само може да „зациклят“ по неясни причини, но и ще ви изпълнят с досада и нежелание да ги довършите.
 
Рак
 
Амбициите ви за напредък са доста повече от реалните ви възможности, сочи новият хороскоп за зодията. За щастие, ще разполагате с достатъчно ресурси, за да се справите с най-важните неща и най-вече с онези, от които очаквате бърз финансов резултат. Опитайте се да финализирате онези проекти и процеси, с които се занимавате най-отдавна. Ако ви предложат дори минимална промяна на работната позиция, приемете я. Тя ще се окаже междинна крачка към следващата, по-висока, към която се стремите.
 
Още от седмичния хороскоп четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Не сме зодий преди 1 година
И да очаква, няма да дойдем.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там е работата, че нищо не ни очаква.

Спонсорирани публикации