Кейт Мидълтън и Меган Маркъл - какво показва астрологията за връзката им?

Ето каква е съвместимостта между Лъв и Козирог - техните зодии
30 сеп 2022 15:02, Иванка Гъркова
8
Кейт Мидълтън и Меган Маркъл - какво показва астрологията за връзката им?
БГНЕС

Хороскоп за звезди според техните натални карти е най-новата мода сред астролозите в Европа и САЩ. Те анализират кога са родени известните личности, в кой знак, както и други любопитни подробности, за да предскажат какво ги очаква. Смята се, че много звезди като например Ким кардашян,, често се съветват с тях преди да сключат важна сделка.

След като ви разкрихме какъв крал ще бъде Чарлз Трети и какво е общото между Хари и Меган, е ред да обсъдим връзката между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Двете не се долюбват особено и това си личеше, когато се появяваха на официални събития. Сега те отново се събраха покрай смъртта на Елизабет Втора. Но дали все още таят лоши чувства, е време да разберем според астрологията.
 
Каква е връзката между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл?
 
Разглеждайки техните три зодии и рождени карти, може да оформим общ хороскоп. Меган, херцогинята на Съсекс, е родена на 4 август 1981 г. в 4:46 сутринта в Канога Парк, Калифорния. Тя има слънце в Лъв, луна във Везни и изгряващ Рак. Докато Кейт или Катрин, принцесата на Уелс, е родена на 9 януари 1982 г. в 19:00 ч. в Бъркшир, Англия. При нея има слънце в Козирог, луна в Рак и изгряващ Лъв.
 
Картите и на двете не показват нищо, което предвещава вражда помежду им. Поне от гледна точка на астрологията, посочва Лиса Стардъст. Но друго нещо е по-важно – те споделят няколко незначителни уранови и нептунови аспекти, които могат да показват, че връзката им е непостоянна, непоследователна и се основава на грешна комуникация.
 
Хороскоп за звезди – Кейт е Козирог, а Меган е Лъв
 
Оказва се, че астрологичната съвместимост между техните рождени карти е доста добра. Изгряващият Лъв на Кейт се свързва със слънцето в Лъв на Меган. Марс на Мидълтън е в дипломатичните Везни. Също така е на една линия със съвпада луна-Юпитер на Меган във Везни. Това означава, че съпругата на принц Уилям мотивира снаха си да бъде по-добър човек. Марс на Меган пък попада в Рак, като се свързва с грижовната луна на Катрин в същия знак. Това показва, че тя също е човек, на когото нейната снаха се възхищава.
 
Свързването на техните знаци според Марс образува квадрат, който носи напрежение в отношенията им. Понякога в тях може да има пасивна агресивност и конфронтация. Но следването на благоприличие за сметка на емоциите играе важна роля в дразнещия характер на личните им взаимодействия.
 
Още за отношенията между двете според астрологията, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"За да запее моето пиано,убит е слон,отсечен абанос.."..Помните ли тая песен?.."Абанос и слонова кост"...-"ВЕЛИЧИЕТО"на "великите"..
7
1
 
1
 
! Отговори
Не се тръшкайте, бе! преди 1 година
Как разположението на планетите влияе върху електромагнитните вълни и какви енергийни потоци се получават при движението на планетите - това може да ни разтълкува някой физик. Дали тези лъчения се отразяват по някакъв начин върху психичните особености на новородените, това е предмет на друга област на науката. В древността просто са сумирали наблюдения върху особеностите на характера на хората, родени в един и същи месец, година и т.н.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 Информират те какво пишат чуждите медии по въпрос, на който на Запад обръщат внимание. Поне ти дават представа за един от аспектите на мислене на доста хора, обитаващи нашия континент. Никой не те кара да приемаш сериозно всичко, което се пише на тази тема. Повечето потребители на сайта влизат тук, за да се забавляват.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Астрологията казва, че ще сменяме сайта
4
1
 
5
 
! Отговори
Оооо преди 1 година
Ко речи???
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какво казва астрологията за бъдещето на кариерата на автора на тази "статия" ?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес бг чупите ***...
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще спрете с тези простотии,хора без работа списвачи,драскачи на тъпотии

Спонсорирани публикации