Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте новата ни астрологична прогноза
9 яну 2023 21:15, Иванка Гъркова
5
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 9 – 15 януари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Ще можете трезво да оцените всяка ситуация, в която попадате. Време е да въведете ред в ежедневието си, да потърсите слабите места в личната си организация и да се опитате да ги отстраните. Действайте практично, рационално и спазвайки правилата. Ако нещо не се получава, оценете проблема и сменете подхода. Може би пък поредното затруднение се появява, за да ви отърве от собствените ви заблуди?
 
Телец
 
Изключителни резултати ще получите от творческите занимания или от онези, към които подхождате с нагласа за творчество. Не отлагайте служебните пътувания. Каквато и да е поставената задача, ще я изпълните, а и ще създадете полезни контакти. Срещите със старите приятели ще са пълноценни и в личен, и в професионален план. Допълнителните разходи за развлечения няма да навредят на общото ви финансово състояние, защото скоро ще успеете да ги възстановите. В края на месеца ще можете да стартирате новите проекти, които към момента обмисляте, сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Всички събития ще се окажат важни, а първите резултати от тях ще получите в края на пролетта. Обръщайте внимание на детайлите, нюансите и скрития замисъл на намеците и двусмислените изказвания. Ще се окажат съществени. Контролирайте емоциите и се постарайте да избегнете конфликтите с партньорите си. Във ваш интерес е да запазите стабилността на отношенията си от всякакъв характер. Обсъждайте сложните въпроси с близките си и се вслушвайте в мнението им, особено това на жените.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Годишен хороскоп – стартираме 2023-а с 3 ретроградни планети

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Рак
 
Енергетиката ви ще е стабилна, макар че настроението ви на моменти ще е колебливо, пише Петя Георгиева в новия ви хороскоп. И то не заради друго, а защото ще разполагате с повече от една възможност за лична реализация и ще ви е трудно да решите кой е правилният избор. Предстоят промени, към които ще се наложи да подходите активно, независимо дали ги искате или не. При всички случаи ще се наложи да се съобразите с тях. Ще се наложи също да научите или усвоите нещо ново и да го приложите. Бъдете подготвени, че резултатите ще се забавят, а приходите от тях – още повече. Не всичко направено ще ви е от полза, но по-голямата част ще е задължителна за напредъка ви.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кокали с месо :)))
1
2
 
5
 
! Отговори
Булшит преди 1 година
Според зодията: Нищо не очаквайте тази седмица защото астрологията е лъженаука!!!