Ванилен маникюр - няколко идеи, които да изпробвате

Тенденцията от гардероба се пренася и по ноктите
26 яну 2023 19:43, Дарена Найденова
2
Ванилен маникюр - няколко идеи, които да изпробвате
IStockphoto

Нов ден, нова тенденция в красотата, произлизаща от TikTok. През последните месеци видяхме Barbiecore, грим „студено момиче“ и какво ли още не. От всички тях един от най-известните трябва да бъде външният вид на „чистото момиче“, включващ глазирана кожа, минимален грим, разхвърлян кок и други подобни. Сега тази тенденция се превърна в нещо по-уютно и подходящо за зимата.

На преден план излиза ваниленото момиче. Тази тенденция се насочва към всичко уютно, неутрално и минималистично. Помислете за плетива в кремав цвят, бежови пуловери, златни бижута, бадемови нокти, бели ушанки. Ваниленото момиче събира в себе си всички меки, луксозни и прости неща.
 
Като такава рутината за красота на ваниленото момиче е също толкова мека и минимална. Дръзкият грим и ноктите във формата на ковчег имаха своите 15 минути слава, но сега е време да заложим на по-нежен и обран външен вид. Тук ще използваме повече BB кремове, прозрачен балсам за устни, разделена на път коса и малко кремав руж. Всичко това ще съчетаем, разбира се, с ванилени нокти, подходящи за атмосферата.
 
Ето няколко маникюра в стил ванилено момиче
 
1. Ванилени върхове
 
Френският маникюр очевидно няма да отстъпи челното място в класациите, така че ще трябва да го включим и в тазгодишните си избори. Ако не сте фенове на прекалено изразените цветове и привличането на вниманието, ви предлагаме тази семпла, но елегантна алтернатива. Лакирайте върховете си в мек млечен цвят, оставяйки основата си в естествен нюанс.
 

Нов маникюр – опитайте „невидимия“ френски стил

Маникюр за 2023 – пет тенденции за годината

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

2. Ванилово лате
 
За всички, на които им е писнало от френския маникюр и искат да се разграничат от тълпата, предлагаме да лакирате целия си нокът в бял цвят. Но не говорим за обикновения нюанс, който седи като замазка, а за нещо малко по-красиво, като ванилово лате. Може да ви се наложи да повторите нокътя с няколко слоя, за да постигнете по-непрозрачен вид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
КОРектор преди 1 година
Пише се "ванилов". Дума "ванилен" няма в българския език. Както и "дънков", а не "дънкен". Поне като се пишете някакви журналисти, вземете четете и научете езика, на който пишете!
1
1
 
4
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Тая кака е от извънземните и сигурно е с тъмносини очи:)))

Спонсорирани публикации