Според зодията: Кои влизат във връзка без очаквания?

Те живеят в настоящето
15 фев 2023 22:50, Теодора Драгоева
6
Според зодията: Кои влизат във връзка без очаквания?
IStockphoto

Много хора са склонни да влизат във връзки (и то сериозни) с партньор, за когото по принцип са наясно, че не е най-подходящият за тях. Някои го правят, защото предпочитат да живеят за момента и не искат да мислят много-много за бъдещето. Други започват дадена връзка уж случайно и с нагласата тя да бъде краткосрочна и без ангажимент, но нещата някак се проточват във времето... Трети пък нямат нищо против да стоят във връзка, която усещат като експеримент или като генерален опит за бъдещето и са честни с партньора си относно този факт. Няколко зодиакални знака са по-склонни да са част от такива „преходни“ връзки, за които са наясно, че ще са до време и са „само засега“.

А ето и кои зодии са най-отворени да имат отношения от този временен вид:
 
1. Овен
 
Изключително необичайно е за хората от зодия Овен да искат постоянна или твърде сериозна връзка в началото. Поради тяхната импулсивност и желание да опитат нови неща в живота, хората, родени под този огнен знак, са по-склонни да си падат по удоволствието от вида „само засега, пък за по-нататък ще видим“. Овните като цяло намират дългосрочните връзки за твърде натоварващи и изискващи и трябва наистина много силно да се влюбят, за да се посветят на такъв тип отношения. Те са от типа хора, които водят твърде забързан начин на живот и често това се отразява негативно по отношение на чувството им за отговорност и преданост в романтичните отношения.

5 зодии, които ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин

Зодиите, които са най-склонни да се влюбват от пръв поглед

8 вида съвместимост между зодиакалните знаци, кои са те?

2. Близнаци
 
Друга зодия, насочена към новото и свежото в живота, е Близнаци. Този знак има склонност към краткосрочни партньорства, които го държат фокусиран върху настоящето – тук и сега. Близнаците искат партньорите им постоянно да въвеждат уникални преживявания в живота им. Следователно те не вярват в обвързването в дългосрочен план, защото не биха искали да рискуват с някой партньор, който би направил връзката им скучна след известно време. Хората от тази зодия най-често са описвани със словосъчетанието „серийно моногамни“. Това означава, че те са склонни да влизат от една връзка в друга – когато нещата с настоящия им партньор започнат да се изчерпват и да стават твърде рутинни, те преминават на друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не сме за един ден.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Които се страхуват да не са сами или нямат надежда или не живеят с очаквания.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има нещо вярно в наприсаното, но да не се забравя, че след като преминат етапа на наивността, породена от липса на житейски опит, хората от всички зодии са способни да започнат връзка без очаквания, ако в момента им липсва партньор, какъвто да отговаря на критериите им за брачен съюз или за връзка с цел любов или кяр.
2
2
 
2
 
! Отговори
Водолей преди 1 година
Прекалено сме сериозни ,за да се занимаваме с мимолетни изживявания.
1
3
 
4
 
! Отговори
Изискан преди 1 година
Хората по белите държави си правят хороскопи сложни, комплексни. А балканските сельовци с потури още клюкарстват връзки. Изостанала провинция.

Спонсорирани публикации