Тяло на млад мъж изплува от езеро в Перник, на Емил Боев ли е?

Роднините на 24-годишния мъж ще бъдат свикани, за да го разпознаят
Обновена: 31 мар 2023 10:37 | 30 мар 2023 23:09, Нели Христова
107
Тяло на млад мъж изплува от езеро в Перник, на Емил Боев ли е?
Снимка: Facebook

Тяло на млад мъж, най-вероятно на изчезналия преди 2 месеца Емил Боев изплува край Перник.   То е било намерено тази вечер, след като било изхвърлено на брега край пернишкия квартал “Бела вода”.

Докато не направят експертизите, не може да се каже със сигурност, че е трупът е на Боев. След това ще бъде направена аутопсия, за да се разбере причината за смъртта, казаха от МВР, цитирани от "24 часа". Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат свикани, за да го разпознаят.

Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”.

Тялото е закарано за аутопсия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
7
 
2
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 1 година
Османският турчин нахлул в Европа даже с монголоидна армия конфискувана му по-късно от Тимур твърдейки че ОТМЪЩАВА от името на АРАБИТЕ само извършвайки геноцид над западноевропейски кръстоносци............Турчина излъгал Арабите......Западноевропейците излъгали Турция...........Лъжците се наричат НАТО.............Всички Швейцарци доброволно ще се самоубият..........Или всички членове на тайни организации тръгващи от кръстоносците доброволно ще се самоубият.......чакайте ги лъжците до 3001 поне
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въйййй, ама само жените били жертви на насилие....
44
5
 
1
 
! Отговори
Само версия преди 1 година
Германците още преди 1400 година заявили публично:"Целият европейски континент живее в постоянен панически страх от Османотурците...................200 години по-късно при Османотурските обсада на Виена всички кръстоносци обявили пълна безусловна капитулация пред Османската империя чрез обещание за доброволно самоубийство на всички западни Кръстоносци и излъгали Османотурците със Суисайдъл-Швеицарията..........
43
4
 
0
 
! Отговори
Незнам преди 1 година
СУИСАЙДЪЛ преведена от езика на Мери Шели е САМОУБИЙСТВО.............На еврепейския континент има цели ДВЕ държави от самоубийци по име:......Столицата на Кръстоносците Швейцария-Суисзерланд..............и Суис-Швеция...................Месията Христос е роден 1 година от Христа а не. като Кръстоносците чак 1099 от Христа..........Но какво е Суис-Швеция????????
42
3
 
16
 
! Отговори
Независим преди 1 година
В Перник всичко е черна дупка.Имам колеги от Перник и са много свестни момчета и те ми споделяли,че там полицията е безгласна буква.Съдии, прокуратурата всичко е тотал щета.Доста млад народ погина в този град.Жалко.
41
2
 
22
 
! Отговори
Опг-Перник преди 1 година
От повечето коментари по-надолу, е ясно защо страната ни е на това дередже.Дори и с лошият човек има оправия,но с простака и глупавия никога!В България от вторите дал господ.Мир на праха на младият човек.
40
3
 
13
 
! Отговори
Рв преди 1 година
Бог да го прости. Съболезнования на близките.
39
16
 
5
 
! Отговори
Този преди 1 година
Има физиономия на типично пернишко пиянде.
38
5
 
8
 
! Отговори
Илиян преди 1 година
Хора избират бягството от скапанийте на сегашната реалност чрез алкохол и ПАВ. Да ,проява на слабост е ,но не заслужават презрение и пренебрежение ,а разбиране и подкрепа. Вече от тях зависи по кой път да поемат.
37
3
 
20
 
! Отговори
Илиян преди 1 година
Грях на душите ви е да русите простотии под новина за трагично загинал млад човек ..да на дава Господ на никой да изпита зверската мъка човек да изпита загубата на любим човек..Ако е това момче явно е нещастен случай в нетрезво и неадекватно състояниеКакъвто и порок да има човек, заслужава помощ ,разбира се ако самия той го желае, в противен случай е свободен да си троши главата Иначе в нашето просто общество е да презират човек само защото бил зависим ,знаете ли колко добри и интелигентни
36
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пернишкия пияница се е налочил и е цамбурнал в гьола.
35
4
 
4
 
! Отговори
? преди 1 година
Е мен ли питате? Аз откъде да знам? Да не съм баба Ванга?
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пернишкия пияница се е удавил.
33
12
 
5
 
! Отговори
Bushmils преди 1 година
Фрезьори няма ли в Перник
32
4
 
29
 
! Отговори
ЦСКА София преди 1 година
Абе вие нямате ли срам да пишете такива простотии?Дори и да е бил наркоман(мразя наркоманите) или да се е напил до козирката(кой не се е напивал до козирката),това прави ли го по-малко свиден за семейството му...а *** прости.Нима някой е застрахован детето му да кръшне от правия път.А ако са го убили,без да има вина...Бог да го прости.
31
5
 
5
 
! Отговори
КАДЕ Е ДАРЖАВАТА преди 1 година
КОИ Е УМРЕЛИА?
30
5
 
4
 
! Отговори
преди 1 година
Имал е странна коса. Може би по косата ще го познаят - косата продължава да расте 1 седмица след смъртта.
29
8
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Само ЦСКА !
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да е бил наркоман, какво. Търсете причините в търговците на смърт, защото на никого детето му не е застраховано !!! Но, това ви е много сложно.
27
4
 
3
 
! Отговори
Неграмотник преди 1 година
До 37 Анонимен. Тялото е имало същия татус като него. Да почива в мир . . . . . . . . . . Татус - няма такава дума на български, но има татуировка!