Демерджиев: Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации

Не е подавала сигнал към МВР, споделяла опасенията си с близки
7 апр 2023 12:00, Стела Стоянова
116
Демерджиев: Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации
Снимка БГНЕС

"Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации", заяви на брифинг на МВР вътрешният министър Иван Демерджиев.

"От първия момент, въпреки че това се водеше отвличане, ние работим като при убийство", каза още Демерджиев.
"Няма подаден сигнал от жената към органите на МВР. Тя е споделяла опасенията си със своите близки", коментра пък главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Още по темата

"На 3 април е постъпил официалния сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си. С мъжа, който е задържан, са имали познанство в близки отношения. В резултат на тази връзка възниква някакво противоречие, което е довело до убийството на жертвата", добави Тодоров.

Тялото на 32-годишната жена бе намерено снощи в столицата. То бе открито в багажник на автомобил.

Полицията е задържала е неин колега, с когото тя е имала отношения преди време.

Колата с убитата жена е намерена в автосервиз на приятел на задържания. По неофициална информация жената е изчезнала на 4 април, а нейна позната е подала сигнал в полицията.

Убитата в София Кристина е била издебната преди пътуване. По неофициална информация тя трябвало да замине в командировка. Тогава била причакана от бившия си приятел Калоян.

Той я застрелял с пистолета на свой близък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: МВРубийствобагажник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ми то 30 години само колониална администрация към кого да се обърне- няма държава
83
5
 
8
 
! Отговори
тулуп преди 1 година
ей ***, излез в ефир и се извини че набеди Русия за бомбените заплахи в училищата ! Позор сте за България ти и всичките като теб 30 години !
82
3
 
7
 
! Отговори
До 85 преди 1 година
Моя коментар е принципен и няма общо със случая от днес. Логически няма как да си прекратил отношенията с някого преди 5-6 години и едва сега да извършваш убийството от страст.
81
0
 
2
 
! Отговори
До 84 преди 1 година
Нещо си объркал пола, ама то сигурно от възрастта
80
2
 
5
 
! Отговори
Обективно до 76 преди 1 година
НЕ Е ИМАЛО ИЗНЕВЯРА. ДВАМАТА СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ ПРЕДИ 5-6 ГОД ПО СВЕДЕНИЕ НА БЛИЗКИТЕ.
79
22
 
5
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
В една връзка има две страни, стреми си да бъдеш максимално откровенна с патрньора си, не бъди груба с него и ще сведеш до минимум да станеш жертва на такова престъпление. Когато изневеряваш, лъжеш, не подбираш партьорите си и имаш множество връзки, логичния разултат е в един момент да попаднеш в проблематична ситуация.
78
1
 
18
 
! Отговори
АмиЗначи преди 1 година
До всичи бащи, ако дъжеряви се страхува от приятеля си имате само една опция. Намирате го, ликвидирате го и го закривате някъде иначе ще трябва да закопаете дъщеря си. Няма на кого да се оплачиш и да се вземат нормални превантивни мерки. Това положението бъде бащи и действайте в защита на децата си!
77
3
 
6
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
Вече написах, че за насилието оправдание няма! Въпроса е какво провокира това насилието и защо се стига до тук? Един влюбен човек не мисли рационално, има лабилни хора които когато биват отхвърлени от патрьорите си, особено ако това стане грубо, след изневяра да речем, изпадат в тежки психически състояния, за тях законите губят значение, те търсят единствено някаква тяхна представа за възмездие. Престъпленията от страст, са по правило много жестоки, защото тук мотива е дълбоко личен.
76
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе проблемът не е неправителствената организация, а че полицията не вдъхва надеждност на българина, идват пишат един протокол и си отиват, така процедират при грабеж , при сигнал за висок шум и съседски разправии, отбиват номера
75
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е търсила, защото никой не вярва на полиция и прокуратура в България.
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И и Тата е търсила помощ от неправителствена организация а тази пунта-Мара организация дори не я е изпратила в полицията да пусне сигнал срещу репттила.Ами браво. Добре свършена работа. Нали събират кинти от дарения и си раздават заплатки. Това е достатъчно напълно!!
73
3
 
11
 
! Отговори
До 76 преди 1 година
И като някой се чувства излъган това какво означава, че са оправдани да насилват и пребиват ли, по тая логика направо да изхвърлим конституциата и да разпуснем съда ?
72
16
 
6
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
Значи според теб изневерите, лековатото фривално поведение и лъжите са нещо съвсем нормално и даже похвално? Ниския морал и многото краткотрайни връзки са основните предпоставки за такива тежки престъпления, а не че някой се е помислил за големия мъж. Разбира се че насилието е неоправдано без значение от пола, но има хора с лабилна психика, хора възлагали големи надежди на връзката си с партньора си, докато за него това е било просто секс забежка и тези хора се чувстват излъгани.
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е да, след 2 години убиеца ще бъде реабилитиран и ще може отново да убива.Както се случва и с господин Чеченец и на другия не му знам иметот.След поредица от кражби и заплахаха за убийстов на бързо го раебилитирате и го пускате да се гаври или убива.
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен статистики , какво друго , г-н министре !
69
1
 
8
 
! Отговори
Обективно до 67 преди 1 година
Тападението над мен беше с цел ИЗНАСИЛВАНЕ. НАПАДАТЕЛЯТ БЕШЕ БЕЗ БЕЛЬО ПОД ПАНТАЛОНА. ОПИСАХ ГО МНОГО ДОБРЕ. НО МВР НЕ ПОЖЕЛАХА НАРИСУВАН ПОРТРЕТ. НИТО РАЗСЛЕДВАНЕ. НО ТИ БЪДИ СПОКОЕН - ЕДИН БАЩА, ЧИЯТО ДЪЩЕРЯ СЪЩО БЕШЕ НАПАДНАТА - ДОБРЕ ГО НАРЕДИ ТОЯ СЪЩИЯ!
68
1
 
10
 
! Отговори
Правителствените преди 1 година
ко правят? що никой не се обръща към тях? щото е безсмислено може би? Неандерталска държава де полухуманоиди разсъждават за джендърство
67
0
 
8
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
уж ченгетата са на власт, а мвр-то ни по големо читалище от медиите на мсат
66
2
 
25
 
! Отговори
ДО 65 преди 1 година
Заради такива кат тебе сме на тоя хал, като претрепиш жена си, ако недай си боже имаш такава, няма да станеш по-голям мъж, и това че е предпочела съседът не означава че е оправдано да я утрепеш
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ИВАН 65 По общо форумно мнение и Вие не сте много читав. Правите ли извод?

Спонсорирани публикации