Демерджиев: Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации

Не е подавала сигнал към МВР, споделяла опасенията си с близки
7 апр 2023 12:00, Стела Стоянова
116
Демерджиев: Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации
Снимка БГНЕС

"Убитата жена е търсила помощ от неправителствени организации", заяви на брифинг на МВР вътрешният министър Иван Демерджиев.

"От първия момент, въпреки че това се водеше отвличане, ние работим като при убийство", каза още Демерджиев.
"Няма подаден сигнал от жената към органите на МВР. Тя е споделяла опасенията си със своите близки", коментра пък главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Още по темата

"На 3 април е постъпил официалния сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си. С мъжа, който е задържан, са имали познанство в близки отношения. В резултат на тази връзка възниква някакво противоречие, което е довело до убийството на жертвата", добави Тодоров.

Тялото на 32-годишната жена бе намерено снощи в столицата. То бе открито в багажник на автомобил.

Полицията е задържала е неин колега, с когото тя е имала отношения преди време.

Колата с убитата жена е намерена в автосервиз на приятел на задържания. По неофициална информация жената е изчезнала на 4 април, а нейна позната е подала сигнал в полицията.

Убитата в София Кристина е била издебната преди пътуване. По неофициална информация тя трябвало да замине в командировка. Тогава била причакана от бившия си приятел Калоян.

Той я застрелял с пистолета на свой близък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: МВРубийствобагажник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
4
 
! Отговори
До Обективно /49/ преди 1 година
Как така нищо не могат да направят докато няма смъртен случай??? Поне не беше ли нарисуван портрет на нападателя според описание, направено от Вас? Не търсиха ли поне в района лице, което да отговаря на описанието, което вие сте могла да направите? Вашият нападател нищо ли не каза, когато се опита да Ви удуши?
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На базата на казаното от Демерджиев стигам до извода, че бившият й приятел вече е направил самопризнания.
62
21
 
3
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
До До ИВАН1) СМЪРТНА ПРИСЪДА ИМА В МНОГО ДЪРЖАВИ, НЕ РЕШАВА САМО ГОСПОД! 2) АЗ НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВА СМЪРТ, А ЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ИМА ПРИЧИНА И ЧЕ ПО МОЕ МНЕНИЕ НЕ Е БИЛА МНОГО ЧИТАВА, ЗА ДА СВЪРШИ ТАКА. ТОЧКА.
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"... не се е явила на среща, на която трябвало да вземе детето си" - това означава ли, че е била разведена? Или е имала дете от някого, след него е имала интимни отношения със свой колега, после и с него се е разделила? Не съдя никого, само се опитвам да си изградя представа за случилото се.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да е направила жената, само Господ може да раздава смъртни присъди, надявам се да нямаш дъщеря------Защо, по-добре да има дъщеря, която да тръгне с някъв размахващ пистолети в ежедневието си. Образователният ефект ще бъде много по-голям.
59
2
 
9
 
! Отговори
Котка преди 1 година
До До ИВАН Надяваме се и син да няма, щом жертвата според него е виновна по дефолт (щото него някоя го е отрязала). Въобще е добре да не се размножава.
58
1
 
10
 
! Отговори
жена с дете преди 1 година
Разведена ли е била жената , странни връзки се създават с жени които имат деца и кой помага на жената да си отгледа детето.
57
1
 
12
 
! Отговори
До ИВАН преди 1 година
Каквото и да е направила жената, само Господ може да раздава смъртни присъди, надявам се да нямаш дъщеря
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалбата в полицията е едно голямо нищо, кварталните има толкова много случаи че дори не се стига до това да "респектират" насилникът, единственто за което може да послужи тази жалба е ограничителна заповед от съд, ама ако някой е решил да те убие и тя няма да ти помогне
55
24
 
11
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
ТАЗИ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛА, ЗА ДА СВРШИ ТАКА! ХАРЕСВАТ ЛОШИ МОМЧЕТА, СВЕСТНИТЕ СА САМИ! ОЩЕ ТАКИВА СЛУЧАИ ЩЕ ИМА! ДНЕШНИТЕ ЖЕНИ СА НЯМАМ ДУМИ!
54
2
 
9
 
! Отговори
И това е така преди 1 година
До Обективно до 50 Въпреки всичко жалбата в полицията е първата задължителна стъпка. Просто после не можеш да кажеш "те нищо не направиха", щото ченreтата не са баби ванги, че да знаят кой какво, нали? Съжалявам за преживяването ти, дано го преодолееш. Независимо от тромавата система, да се довериш на НПО остава по-лошия и опасен вариант. Работила съм на място, където уж се оказва психологическа подкрепа, знам какво говоря.
53
3
 
10
 
! Отговори
999 преди 1 година
УБИЕЦА е Бившият й приятел. Тоест тя се е РАЗДЕЛИЛА С НЕГО, НО ТОЙ ПРОДЪЛЖАВАЛ ДА Я ПРЕСЛЕДВА И ДА ИСКА НЕЩО ОТ НЕЯ!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шантава работа, на куп хора им намери проблеми тоя откачалко.
51
11
 
5
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
На 27 януари 2023 г. българският парламент не прие промените в закона за домашното насилие, защото руските проксита *** и БСП оврещехя орталъка за някакви "***" - понятие, спуснато от техния бащица Пу. От "джендърите" Пу самоотвержено брани "православните ценности". В 6-милионна България през 2021 има убити 27 българки. В 85-милионна МЮСЮЛМАНСКА Турция за същата година има убити 348 жени. Надявам се, можете да смятате проценти. Продължавайте да се пазите от "джендъра".
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази продънена организация МВР е неработеща, корумпирана, не пази нищо, освен да обикаля и да се вози. Сигнали подаваш-нищо, страх те от някого за живота ти- нищо, ами затова стават толкова много неща около нас. Всеки може да си прави каквото иска! Ако няма медийно разшумяване не си мърдат .. закривай тази държава!
49
0
 
5
 
! Отговори
Обективно до 50 преди 1 година
Вярно е. Има И такива. Но явно в случаите на Убийствата, които са ФАКТ / от изминалата година/ това НЕ Е СРАБОТИЛО. И ВИЕ НЕ СЕ НАДЦЕНЯВАЙТЕ! Това че някой ще се направи на " взел си забележка" - не го прави по- безопасен. Много от тях са Неадекватни - след алкохол и стимуланти.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше *** щяха да й обърнт внимание от НПО.
47
0
 
12
 
! Отговори
Не е вярно преди 1 година
До Руснака Всички приемате по презумпция, че хубостникът се чувства недосегаем и знае законите. Надценявате ги тия. Много от тях са просто мишки, които прекаляват с тиктока. Повечето ще напълнят raщuте, ако цивилно ченге си поговори с тях и ще се скрият баш в миша дупка. Май такива си вилнеят на воля баш заради героичния ореол, който им създавате.
46
4
 
18
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Преди време бях душена посред бял ден по пътя към спирката от съвършено непознат за мен младеж. Имах синини около трахеята. Отидох в РАЙОННОТО МВР. НАПИСАХ ВСИЧКО. КАЗАХА МИ, ЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДОКАТО НЯМА СМЪРТЕН СЛУЧАЙ. ТОЛКОЗ ЗА МВР.
45
2
 
5
 
! Отговори
Руснака преди 1 година
До Хмх...Без доказателства нищо не правят. А да отидат до този, който заплашва го предупреждават, без да има страх от наказание въпросния не може да си вземе забелжка. Престъпление е само, закана или запалаха за убийство, кпето отнвово не се взима под внимание, както знаем от други случаи наскоро. Така, че ...

Спонсорирани публикации