Семерджиев с объркващи показания: Не помни катастрофата, не употребява дрога

Не знае къде е получил и шофьорска книжка
Обновена: 10 апр 2023 18:50 | 10 апр 2023 14:19, Нели Христова
245
Семерджиев с объркващи показания: Не помни катастрофата, не употребява дрога
Снимка: БГНЕС

Доста объркани показания даде Георги Семерджиев пред съда. Мъжът, обвинен за смъртта на двете млади жени след катастрофата на столичния булевард "Черни връх", заяви, че не той е карал колата. В автомобилът били трима души.

"Не съм карал аз колата, а друг човек, той искаше да наеме колата. Бяхме трима, аз, този, който щеше да наема колата. Той комуникират с тях през Instagram", обясни той пред съда и добави, че първо е карало момче и момиче, после уточни че били две момичета. След 10 минути обяснения Семерджиев каза пред съда, че е карало момиче, но не успя да обясни кои са били хората в колата.

"Не управлявах аз автомобила в момента на катастрофата. Друг човек го управляваше, искаше да го вземе рент-а-кар. Тръгнахме от паркинга на "Макдоналдс" и той управлява няколко минути до инцидента. В колата бяхме шофьорът, аз и още две момичета".

"Спряха ме за проверка и ме тестваха за наркотици. Не ме задържаха и аз си тръгнах, защото никой не ме задържа. Не бях употребил, не знам защо теста е положителен. Не знам защо не отидох на кръвна проба", свидетелства още той.

Семерджиев заяви, че има шофьорска книжка от Швейцария, но така и не си спомни къде точно я е изкарал.

"Не помня коя година се явих на изпит там. Нямам българска шофьорска книжка. Мисля, че в Цюрих ми издадоха книжка. Вероника Никифорова беше с мен и видя как ми издават книжката, ние бяхме заедно. Човек ми я даде в Швейцария тази книжка. Това беше отдавна и не мога да се сетя къде точно. Представи се за длъжностно лице", каза той.

Обвиняемият твърди, че няма спомени от нощта на катастрофата.

"Имам спомени до инцидента. Може би управлявах "Ауди"-то с немска регистрационна табела. Имам от къде да я взема, не е издадена от надлежен орган. Правя снимки на коли, които давам под наем. И, за да изглежда, че имам повече коли, ползвам тази табела. Знаех, че ме издирват заради спирането в Студентски град, разбрах от от мои източници. Не съм употребявал наркотици в деня на катастрофата, както и предните дни. Във въпросното "Ауди" не съм пренасял наркотици. Може да съм возил познати, които употребяват наркотици, но не знам конкретно кой. Колите се дават рент-а-кар и може някой да ги е оставил".

Обвиняемият каза още, че не е виждал показаните му на снимки наркотици, намерени в автомобила му.

"Не управлявах аз автомобила в момента на катастрофата. Друг човек го управляваше, искаше да го вземе рент-а-кар. Тръгнахме от паркинга на "Макдоналдс" и той управлява няколко минути до инцидента. В колата бяхме шофьорът, аз и още две момичета. Аз включих полицейската лампа, за да караме по-спокойно, защото всеки като види полицейска кола ще спре. Виждах светофара и казах на шофьора да намали, но той не намали. Очаквах таксиметровият шофьор да спре, но той не го направи. Спомням си преминаването на кръстовището и след това нещо не си спомням. Спомените ми се върнаха вкъщи, когато се събудих сам. Помня, че влязоха полицаи. Бях без дрехи. Бутнаха врата и влязоха полицаите. Не си спомням аз как съм влязъл. Никога не съм употребявал наркотици", обясни той.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
1
 
! Отговори
дрога преди 1 година
Само вижте това чисто, искрено лице. Много ясно, че не употребява дрога..
213
0
 
3
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
Хахахахаха... на мама красавеца , направете го депутат.. хахахха
212
0
 
0
 
! Отговори
ВИЖТЕ преди 1 година
ГО НА КАКВО ПРИЛИЧА,ЗАЩО НЕ ЗНАЕМ КАКВО Е РАБОТИЛ,КАКЪВ ЧОВЕК Е-ТОВА ПЛАШИЛО САМО Е СТИГНАЛО ДО ТУК-ДА ОТГОВАРЯ ЗА СМАЙВАЩИТЕ ДЕЯНИЯ-ЗАЩО ОБЩЕСТВОТО ГО Е ТЪРПЯЛО-НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЯ
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нали... бил е на работа по време на катастрофата или е бил на лекции в някои университет! Слуйая е решен, делото затворено, да влиза следващия изверг!
210
0
 
0
 
! Отговори
БРАВО-,,НЯКОЙ,, преди 1 година
АЗ СЪМ НА ТВОЯ СТРАНА-СИГУРНО НЯКОЙ ДЕН И ТОВА ЩЕ СТАНЕ
209
0
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
"Бяхме трима, аз, този, който щеше да наема колата. Той комуникират с тях през Instagram", обясни той пред съда и добави, че първо е карало момче и момиче, после уточни че били две момичета. След 10 минути обяснения Семерджиев каза пред съда, че е карало момиче, но не успя да обясни кои са били хората в колата." === Закъснях да направя промените. Видя се влизането на тези двамата и следващия третия и трябва да благодарим на Жоро вратарчето :))) Ех чичо Митко, да те бяха викнали теб, да решиш
208
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Юри Безменов: 4 стъпки на подривна дейност и завършъка на една държава.1. Обезверяване/деморализация - трае някъде 20-30 години2. Криза - трае някъде 5+ години3. Конфликт4. "нормализация" - налице е вече новата реалност с нови играчи...сега усещате ли в какъв филм участвате като наблюдатели и смешници, пълнеж???
207
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Семерджиев с объркващи показания: Не помни катастрофата, не употребява дрога....докато нелигитимната българска съдебна система се прави на лигитимна. хахахах
206
0
 
6
 
! Отговори
Бойко срещу Бойко преди 1 година
Гадженцето на Семерджиев полицайката във Фейсбука си беше написала нещо от сорта в смисъла на:"Катастрофата е напълно умишлена конспирация да му мислят враговете ни".................И все пак по тялото на Семерджиев има Тату с рождената "1959" година на Бойко Борисов от Банкя.............Или пък Семерджиев е Атеистичния марксически юмрук на Бойко Рашков което също е възможно
205
0
 
6
 
! Отговори
Дидо преди 1 година
Ех,че разкошна държава. Бандит да си в ***!!!
204
0
 
11
 
! Отговори
мушРУК в главата преди 1 година
Ако има хора които вярват на тия ла.няни истории значи е редно да ги запалят заедно с тоя на една клада....
203
0
 
7
 
! Отговори
M .P преди 1 година
Този шмекер изби рибата. Има много начини да си спомнещ и перфектно да преразкажеш.
202
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не могат ли да го осъдят по някаква бърза процедура и да спрат да ни занимават с него
201
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли да стане депутат от герб , за да се реши тоя ''казус'' !
200
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли не го е заболял някой зъП ?
199
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вСЕ пак сме си в Бе-Ге-тото на Европа !На всички последни места в ЕС , по всички показателЯ !
198
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До къде сме я докаралЕ ? Престъпниците в Бг да управляват делото и да решават И ИЗХОДЪТ му ?!?!?!?!?
197
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Бесен съм.Ако имах много пари,бих създал "тиха работна група" от съвестни хора и да чистим наред всички *** навредили на семейства,деца и т.н.Ако ще да бяха 3.000-5.000-10.000 човека.Това не може да продължава така.Връщаш се от 95-та година назад,събираш всички криминални хроники,събираш всички необратими за Бг решения вземати от Парламента,съд,институции..работа ще има много за тези момчета.Първо се връщат парите и после изчезват от пространството и така със всеки изверг и корумпирана ***.
196
0
 
10
 
! Отговори
Бивш преди 1 година
Е такъв случай имах в с.Енево Шуменско,в автокъща "Шепо и син" Давам 1000 лв. капаро а след време шеповците казаха,че не е вярно,даже не ме познавали. В полицията дознателката вместо да накара бандита да подпише клетвена декларация за лъжесвидетелство по член 290,тя му повярвала с лека ръка,а прокурора прие това за вярно.За мен това са долнопробни престъпници.
195
0
 
9
 
! Отговори
До 202 кога преди 1 година
Май го гласяха за Великден, ама за Коледа ще стане. Психиатрична клиника, тишина и забрава. След 2-3 години е на свобода.

Спонсорирани публикации