Минималистичен маникюр - ето какво да опитат

Предлагаме ви няколко елегантни идеи
25 юни 2023 16:10, Дарена Найденова
2
Минималистичен маникюр - ето какво да опитат
IStockphoto

Ако има един маникюр, който продължава да се преоткрива, това е едва забележимият дизайн. Откакто Хейли Бийбър показа своите хромирани нокти тип „глазирана поничка“, изглежда че на всеки няколко седмици има нова версия на тенденцията за минималистичен стил, която просто чака да се настани върху пръстите ви.

Блестящите маникюри на Бийбър са вдъхновили безброй вариации, включително облачни нокти, млечни нокти, нокти с гланц за устни и много други лъскави и преливащи се дизайни. Външният вид е все по-често желан в салоните за красота, като вдъхнови създаването на вече готови пакети, необходими за създаването на минималистичен маникюр.
 
Лятото по същество се асоциира с по-светли и ярки нюанси както в модата, така и в красотата, но е напълно възможно да се придържате към по-неутрална гама, когато говорим за ноктите. Така няма да се притеснявате дали маникюрът си пасва с дрехите и обувките, или дали привличате твърде много внимание към ръцете си. Елегантността и финият завършек са другите плюсове, които идват с минималистичните нокти.

Ето няколко идеи за минималистичен летен маникюр
 
1. Глазирани хромирани нокти
 
Ах, вездесъщите остъклени хромирани нокти. Подобно на повечето тенденции в този списък, TikTok помогна за популяризирането на дизайна до небесни върхове. Хейли Бийбър се счита за основоположник на тенденцията, след като бе видяна да носи ултрамодерния стил на няколко светски събития.
 
Въпреки че има безброй начини, цветове и нюанси за създаването на хромирани нокти – като капков хром, воден хром и звездни дизайни – едва забележимите остъклени итерации привличат най-много вниманието ни. Още наричан „глазирана поничка“, маникюрът се характеризира с прозрачна или почти прозрачна основа и лек блестящ хром отгоре.
 
Ако искате да се пробвате у дома, ще ви трябва прозрачен лак или полупрозрачен, който да поставите за основа. След това ще ви е нужна пудра, която да сложите върху лака и сте готови. Препоръчваме ви да използвате услугите на професионалист, тъй като работата с хром никак не е лесна.
 
2. Облачни нокти
 
Облачните нокти са основно остъклени нокти с няколко допълнителни слоя лак. Тук отново има блясък, но основата на нокътя е изцяло покрита с бял или млечен лак. Тенденцията изглежда много лесна за пресъздаване, но поради бяло-прозрачния характер на външния вид, се изисква прецизност, за да няма видими ръбове или ивици.
 

Цветно блокиране – летен тренд за френски маникюр

Несъответстващ маникюр – Хейли Бийбър ни дава вдъхновение

Летен маникюр – цветни предложения за сезона

Първо ще трябва да масажирате малко масло върху кожичките, след което внимателно ги избутайте. След това нанесете основен лак, върху който да поставите тънък слой прозрачен бял лак. След като изсъхне, нанесете още един тънък слой от същия бял лак и след като изсъхне, завършете с топ лак с висок блясък.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колкото повече декорации има върху маникюра, толкова по-малко книги е прочела жената! Хахахаха Сигурно затова минават на "монималистичен" - да не си личи.....сетвте се кое. Хахахаха
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако тази отврат на снимката и минималистично то представям си какво е нормално за грозотиите които си мислят че като се наплескат с 1 пръст грим и си надуят джуките са най-желани на света