Прически за лятото - кои стилове са актуални?

Стилният боб е подходящ за сезона
23 юли 2023 19:53, Дарена Найденова
0
Прически за лятото - кои стилове са актуални?
IStockphoto

Времето най-накрая се затопли, което означава, че е време да се напръскаме с плодови аромати, да опаковаме плажната чанта и да разгледаме най-добрите нови летни прически за 2023 година. Ако жадувате за сериозна и свежа промяна, на правилното място сте. Не само че е обичайно да искате да смените визията си за новия сезон, но експертите казват, че самата атмосфера го изисква.  

Лятото носи ярка, свежа, нова енергия, която трябва да бъде хваната и приета чрез промяна във външния вид. Това е перфектният момент да се забавлявате и да опитате нещо ново. Освен това, изборът на лятна прическа е не само наложително, за да бъдете в крак с тенденциите, но и да си осигурите прохлада и комфорт. 
 
Подстригването на косата през лятото е популярно, защото температурите са склонни да се покачват и по-дългата коса може да създаде усещане за горещина и тежест. Много хора избират по-къси прически, за да им помогнат да се охладят и да се чувстват комфортно в горещините. Лятото също е по-спокоен и безгрижен начин на живот, а по-късите прически обикновено са по-лесни за поддържане и оформяне в сравнение с по-дългите коси.
 
Ако обмисляте лятна прическа, ето откъде да започнете - консултацията с професионалист в салона във вашия район би била първата стъпка. Говорете за това какво работи най-добре с вашата рутина за оформяне и текстура на косата и поддръжката на нова прическа. Това също е чудесен момент да поговорите за продукти, които ще предпазят косата ви от лятното слънце и влажност. Не забравяйте да донесете и снимки на визия, която харесвате. 
 
Най-популярните стилове прически за лятото: 
 
Стилен боб
 
Най-добрата прическа за лято 2023 г., за тези, които се осмеляват да се подстрижат, е стилният боб, вдъхновен от 90-те. Фризьорите посочват стила на Хейли Бийбър като пример за този външен вид. Това е не само една от най-модерните прически в момента, но също така е универсална и удобна за носене. Тя също така е особено лесна за поддръжка и е многофункционална. Този ​​основен външен вид може да премине от естествен към шик за секунди и е подходящ за повечето текстури на косата.
 

Прически за лятото – опитайте диско къдрици

Прически за лятото – стиловете от 2000-те години се завръщат

Напук на тенденциите - принцеса Шарлийн потъмни косата си

Бикси
 
Виждаме все повече знаменистости да залагат на по-къси, многослойни и текстурирани прически. Тази година всичко започна от модния подиум, където голяма част от моделите заложиха на къси подстригвания още преди началото на топлия сезон. Постепенно стилът бикси набра огромна популярност, тъй като е смесица между боб и пикси, подхождайки на всеки, който не може да реши дали е готов да направи рязко скъсяване на косата, или иска да остави част от кичурите си по-дълги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации