Алексей Петров убит с автомат, два куршума са влезли в тялото и в главата

Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони
Обновена: 18 авг 2023 13:11 | 18 авг 2023 13:04, Нели Христова
164
Алексей Петров убит с автомат, два куршума са влезли в тялото и в главата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Аутопсията на Алексей Петров и резултатите от нея са приключили, предаде bTV. Петров е уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата. Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони, сочат данните от експертизата.

Още по темата

48 часа след разстрела на Алексей Петров полицията и прокуратурата мълчат. Тялото на Алексей Петров все още се задържа.

Все още няма информация дали има гореща следа за причините за покушението, както и кои са предполагаемите извършител и поръчител. Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение в района.

В публичното пространство версиите стават все повече - смърт заради влияние в политическия сектор, в службите или амбиции в икономическата сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе, в нета казаха воера, че доктора където прави аутопсията завършил отдавна и 15г.не е практикувал. Същият доктор изведнъж става много активен, макар да няма права след като не е работил първите 5г от дипломирането си. Даже правил аутопсията на двете момичето от катастрофата Семерджиев. И сега опааа, цъфнал да прави на А. Петров аутопсията? Много съмнително е дали е експерт.
9
6
 
11
 
! Отговори
Безимен. преди 8 месеца
А не е Бойко значи.Той само с гранатомеди стреля.
8
3
 
21
 
! Отговори
буци преди 8 месеца
Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тука се пишат много глупости.
6
3
 
17
 
! Отговори
Хидрошокови патрони: преди 8 месеца
Когато куршум с кух връх удари целта, налягането създавано в кухината от живата тъкан, която има приблизителна плътност на вода, кара материала (обикновено олово) около вътрешния край да се разширява, увеличавайки аксиалния диаметър на куршума. Този процес обикновено се нарича mushrooming (от английски: mushroom гъба), заради заоблената форма в горната част на цилиндрична основа, приличащ на гъба, който се получава след достигането на целта.
5
5
 
25
 
! Отговори
сина преди 8 месеца
Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз пък мисля че е убит от нашите заради предателство в полза на САЩ.. Както казва полковник Марков - убит от системата..
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Забравяте и отмъщение ...
2
5
 
16
 
! Отговори
Силно заинтригувАна преди 8 месеца
Може ли марка и модел на автомата?
1
7
 
17
 
! Отговори
Ганка преди 8 месеца
Убит е от американците с помощта на украинци.