Шест бири изпил Петър, убил 15-годишния Филип на пътя

Той остава в ареста
Обновена: 14 сеп 2023 13:51 | 14 сеп 2023 13:50, Нели Христова
88
Шест бири изпил Петър, убил 15-годишния Филип на пътя
Снимка: БГНЕС

Петър Тодоров е изпил шест били, преди да се качи в автомобила си във фаталната вечер на 2 септември. Ударил е 15-годишното момче на пешеходната пътека на ул. "Ген. Гурко" и "Цар Иван Шишман" с 88 км/ч.

Пред дошлите на място полицай обяснил, че е ускорил движението, за да премине преди пешеходеца, който е виждал. Ограничението на скоростта в този участък е 30 км/ч.

Тодоров поиска от Апелативния съд в София по-лека мярка за неотклонение с думите: "Страшно много съжалявам".

Съдeбният състав обаче реши да остави Петър Тодоров в ареста, предаде БНТ.

Близки на Филип настояват за доживотен затвор за пияните и дрогирани шофьори - убийци. На бдението за убитото дете бяха майката и сестрата на Филип.

"Хората, които ще се замислят над всички лоши случки, които се случват, над всички убийства на деца, на млади хора и на който и да е въобще, те не са нарушители. Самите нарушители, самите хора, които нарушават закона, те не чуват. За тях думите не са достатъчни. За тях трябва много по-строги мерки да се взимат и да се прилагат, защото иначе думите само отекват и остават в нищото, в пространството", каза сестрата на убитото момче Ива Арсова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 34 - всяко пиянство е грозно пич! Дали индивида ще стане агресивен и ще си търси белята, дали ще стане сълзлив и меланхоличен, или ще иска да се сприятели с целия свят - все тая!
33
3
 
16
 
! Отговори
Iron Maiden преди 7 месеца
Думи на убиеца: "Бил ускорил, за да мине преди пешеходеца, който виждал"!!!!!!!!!!!!Боже, защо между нас трябва да има такива подобия на "човешки" създания?????????Що за човешка 'логика' е това да се 'състезаваш' за да преминеш преди пешеходец???Не във затвор, а във психиатрия със прилагане на ежечасни електрошокове трябва да бъде въдворен този "човек"!!! До края на жалкив си живот!!!
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Максималната скорост вечерно време трябва да е с поне 20% по-ниска от тази през светлата част на деня. Пт една страна реакциите на шофьорите са забавени вечер (чисто физиологически), от друга страна видимостта е много по-малка.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Днес БГ, не знам дали някой от вашите писачи е посещавал училище след втори клас, но е пълно безобразие да публикувате статия с толкова много правописни и пунктуационни грешки!!! Поне аутокорект ползвайте, след като няма лев за по-квалифициран персонал!
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Малко още да беше натиснал газта и щеше да мине с едно 100 км/ч
29
2
 
1
 
! Отговори
при местан беше така преди 7 месеца
вижда летящ със 90 автомобил и минава да се изтегли пред него и бам . при семерджиев таксето вижда летящия с 90 семерджиев и се бута у него и бам . на сливница е било така пастора с90 и 2 излизат и бам . който е глупав закона не го оживява .
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бирата е най-коварният алкохол и може би една от най-гадните дроги. Абсолютно всички пияндета и алкохолици, които познавам са бираджии. Отделно, че няма по-грозно пиянство от биреното.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Неадекватен човек! От тези които изпреварват и заобикалят пешеходците ту от ляво, ту отдясно. Бирите само са му притъпили чувството за предпазливост!
26
5
 
7
 
! Отговори
бай работник преди 7 месеца
Ако бъдем справедливи ,трябват 20 години без право на предсрочно освобождаване и 500 хил лева на пострадалото семейство. Запор и продан на всичко недвижимо и движимо на него и родата му,до изплащане на сумата!
25
6
 
1
 
! Отговори
важно е другите като преди 7 месеца
прочетат да се поучат . на станала катастрофа анализ и затвор . хората газят пяници и бездомни редовно . не ги видели , или гледай го къде пресича . живота не е най-важен . пазете се . малкия е пил 6-7 монстера и сега е на друго място .
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз от една малка бира се успивам и реакциите ми стават като на 100 годишна бабичка, тоя изпил шест и се качил да кара! Вода да беше, три литра на ден ме озорват, тоя бира е пил и е карал... Как не ти се пръсна шкембето преди да убиеш детето?!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Разстрел и след разстрела червей, това е толкоз просто и логично. Когато убил си, какво значи твоята личност?
22
0
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 7 месеца
Много тъжно! Съжалявам!
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На място с ножа да му изтече кръвта. Сега до 3 г. е на свобода... тоя май няма връзки обаче щото и скоростта му казаха и промилите не му промениха. Другите с яко връзки до 3 г. са на сводоба и хвърчат с кашоните си покрай пешеходни пътеки пред училища без да ги бърка.
20
11
 
1
 
! Отговори
филипчо не преди 7 месеца
е преценил , че колата бърза да мине пред него и е съпричинител .
19
2
 
10
 
! Отговори
с. Подуене преди 7 месеца
Тоя и такива като него - по бързата процедура за умишлено убийство....
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бирите са си бири, но ключовата реплика е, че засилил да мине преди момчето. Всички бързат и се силят да минат преди другите, че са по-по-най.
17
2
 
9
 
! Отговори
Neli преди 7 месеца
Много неграмотно написана статия!Научете се кога се използва Й.!Що за некадърници работят по всички онлайн сайтове!Нямате ли основно образование?!
16
1
 
9
 
! Отговори
милиционер преди 7 месеца
Колко от т.н. заловени шофьори са в София, защото май тоя редовно си е поркал, че и детето си карал. Защо МВР крия корупцията в софийското МВР зад статистиката за цялата държава.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като не можете да пиете, що пиете, бе?! То не е за всеки тая работа!

Спонсорирани публикации