"Мери Бойс Бенд" ще зарадва Бургас с голям концерт

"Продължавай да мечтаеш" ще бъде на 12 октомври
Обновена: 10 окт 2023 11:26 | 10 окт 2023 11:23, Анисия Иванова
9

С голям концерт на 12 октомври в Бургас Мария Мутафчиева от "Мери Бойс Бенд" ще зарадва своите фенове. Със своите песни певицата ще мотивира хората да продължават да мечтаят.

"От общината в Бургас казаха: Ела и в родния си град да направиш този концерт, за който се носят легенди. Беше нещо различно и красиво, което не бях правила до момента. Концертът този четвъртък е много красива история, която се случи благодарение на приятели в моя роден град", сподели певицата в "България сутрин".

Мария Мутафчиева започва на 5-6 годинки да ходи на класически билет в града. Година по-късно започва да свири пиано. Цялото ѝ детство и юношество е посветено на изкуството и културата в Бургас.

"Хората сега не могат да си представят колко отдаден може да бъде животът на едно дете на пианото и сценичното изкуство. След уроците оставах да гледам в залата репетициите и оперетите, които гостуват от София. Възхищавах се на случващото се на сцената", разказа изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Дъщерята на Мария Мутафчиева, която днес навършва 22 години, също ще излезе на сцената в Културен дом на Нефтохимика.

"Всеки концерт на "Мери Бойс Бенд" е различен и този концерт в Бургас в четвъртък също ще бъде различен. Дори текстовете ще са различни. Ще има класически музиканти заедно с нас. Нарекох този юбилеен концерт "Продължавай да мечтаеш", защото хората там ме познават от дете и аз съм човек, който вярва в бъдещето. "Продължавай да мечтаеш" е нещо, което желая на хората", каза още певицата.

Гледайте целия разговор във видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 6 месеца
Много слабо,една песен цяла вечер ще я плюнчи
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Страхотни са!!!Който не е бил на техен концерт силно препоръчвам!
5
5
 
3
 
! Отговори
100% Бай Ганьо преди 6 месеца
Само 1-2 хубави песни имат
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Доволно е популярна, но не толкова като Мутафчиева, а по скоро като "мери боис бенд".Музиката им е много добра, имат собствен стил и вече са оставили името си в българската популярна музика.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никога не съм я чувал. Няма вероятност и за в бъдеще да я чуя.
2
4
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
Аман от тая Мария. Жалко за момчетата в групата. ПП. Нали Мария щеше да прави нов, свой проект, щот това не бил "нейният" бенд?! Какво става с него?
1
1
 
8
 
! Отговори
Жоро от Есватини преди 6 месеца
Приятни са, но всичките им песни си приличат като гевреци.

Спонсорирани публикации