Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...

Камата припомня, че е разкрил всичко преди 10 г.
1 дек 2023 14:28, Петър Бойчев
209
Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков в своя стил отговори на въпрос защо отказва от десетилетие да коментира темата с ръководството на БФС. Единственият българин със "Златна топка" бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

След това обаче пътят му го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста "Код Спорт", анонс от който се появи тази сутрин, Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие:

"Някои чак сега го разбират... И искат аз да говоря...Аз съм си казал моето мнение" коментира Камата. "Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?

"Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко... Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА...Работя в телевизия, в която ни гледат милиони", посочи Камата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Слава богу, че нямаш общо с фолк фурии, които вече и достойнство нямат, ситуацията е плачевна докъде са стигнали...
159
0
 
2
 
! Отговори
Респект преди 4 месеца
Евалата бат Ице, така се прави! А оня от Бояна с Преслава става безработен.
158
0
 
3
 
! Отговори
Алито от София преди 4 месеца
Евала Ицо много си голям бате, и най простите вероятно могат да го разберат, само снимката говори за какво става въпрос, бъди все такъв какъвто си, и затова ще те обича целия свят, а боби перуката и компания да го духат
157
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стоичков, сель0, като играеш голф и живееш в Маями, защо правиш бизнес в България и продаваш смешните си тениски и шапки тук на бедния българин?
156
2
 
11
 
! Отговори
Dff преди 4 месеца
Еми ходи си в Маями. Ох ама там няма на кой да рекламираш доматите. Много алчен тип .
155
1
 
18
 
! Отговори
Т. Петков преди 4 месеца
Хрсто Стоичков не критикува, той само рекламира наялво и надясно каквото му падне. Само и само да е в очите на глупаците, чрез телевизия и рекламни пана. Но нали падат пари.
154
3
 
29
 
! Отговори
Реконтра преди 4 месеца
... ама се скъса от реклами по всички телевизии, нали? Нещо кинтите в Маями май не ти стигат, за да идваш тук да печелиш от старата слава?
153
2
 
13
 
! Отговори
Мъка преди 4 месеца
Роди ме мамо с късмет, хвърли ме за смет
152
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ракети ли да пуска. Това може, това прави. Само да си плаща данъците.
151
1
 
14
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 месеца
РЕКЛАМИРАМ ХАЗАРД,ЗА ДА ФАЛИРАМ НАПЪЛНО БГ ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТИ ГО НЕМА ВЕЧЕ СИМЕОНОВ ОТ БУРГАС ДА БЪРКА РАБОТАТА МИ В БГ
150
3
 
35
 
! Отговори
Някой преди 4 месеца
Като футболист наистина беше много добър не може да се отрече, иначе умствено е абсолютен тъ.па.нар и това не може да се отрече!!!
149
0
 
3
 
! Отговори
? преди 4 месеца
бълтарският телевизор за мачове работи с ко-привчица? с вели-ко-търново, с АЕЦ ко-?
148
5
 
12
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 4 месеца
До Анонимен... Така си е, никой умен и прозорлив човек с достатъчно ср-ва в джоба си не би сгрешил така жестоко, че да се качи на некакъв 50-ет. небостъргач с изкуственото осветление, общия климатик осигуряващ безпрепятствения вход на всякакви микро-организми и пр.вируси, загърбил Майката Природа и заобикаляща ни флора и красота на растенията, чистия въздух и мириса на естествените неща в живота - та това е БЕЗЦЕННО и не струва много пари....
147
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ха Ха --Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо ........и се издържам от реклами в България.
146
2
 
38
 
! Отговори
Питам само преди 4 месеца
Стоичков направи име защото играеше в Барселона и латиносите го знаят . Иначе в Щатите се показва само по местна испанско - говоряща телевизия , американците не гледат масово сокър . Иначе като бизнесмен е кръгла нула , изгуби много пари в разни начинания. Ако толкова много е успял , защо не развива бизнес в Щатите, където пазара е огромен , а идва тук да прави реклами . Изхвърля се , както винаги .
145
2
 
2
 
! Отговори
Климентина Чърчил преди 4 месеца
ЛЕВСКИ София е създаден като монархоакадемичен отбор към Софийския университет кръстен на създателя на КИРИЛИЦАТА чествана на 24 май............. Симпатизанта на 1878 Евертън Уинстън Чърчил от чуждестранни отбори е бил фен на Левски София..............ЗАБРАНЯВАНЕТО на рождения ден на Левски София 24 май от червеният Адолф Хитлер чрез Бекерле и Гешев сте червените *** Цска
144
2
 
15
 
! Отговори
nqkoi преди 4 месеца
Маями ама първо хонорар отт.. няма да ги изброявам всичките само ще кажа кауфланд българия фермата 6 или 7 сезон ще излъжа и тем подобни предавания държа да отбележа от България! Голям си ама в България на запад виждам усмивките на водещите КЛОУН!
143
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В ИСПАНСКАТА КЛАСАЦИЯ ЗА НАЙ-ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА ПЪРВО МЯСТО Е КЛАСИРАН ХРИСТО СТОИЧКОВ СЛЕДВАТ 15 ЧОВЕКА! ТОВА ПРОЧЕТОХ ПРЕДИ ДНИ! НЯМА НУЖДА ДА СЕ БОРИ СЪС ***, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ИЗКАЛЯ В ЛОКВАТА ОТ МЪРСОТИЯ И ЗЛОБА!РЕКЛАМАТА НОСИ ПАРИ И ВСИЧКИ ИМАТ НУЖДА ОТ ПАРИ! ТЪРСЯТ ГО!БЪЛГАРИТЕ СЕ ДАВИМ ОТ ЗЛОБА!НАЙ-ОБИЧАМ да МРАЗИМ, сентенции на български ***
142
1
 
10
 
! Отговори
Уточнение преди 4 месеца
До ДВЕТЕСпортистите на "Левски" бяха на щат в МВР! Боби, наско и компания. А Ицо е в Армията. "Славия" беше отбор на Строителни войски. И т.н.Та като пишеш, чукча, първо попрочети. Светът не е създаден през 1999 година.
141
4
 
14
 
! Отговори
100ян преди 4 месеца
Ако ще и на 150-ти да живее, пак си остава цъ рв уль, от село.

Спонсорирани публикации