Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...

Камата припомня, че е разкрил всичко преди 10 г.
1 дек 2023 14:28, Петър Бойчев
209
Стоичков: Какъв Боби? Аз играя голф, живея в Маями, на 50-ия етаж, гледам от високо...
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков в своя стил отговори на въпрос защо отказва от десетилетие да коментира темата с ръководството на БФС. Единственият българин със "Златна топка" бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

След това обаче пътят му го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста "Код Спорт", анонс от който се появи тази сутрин, Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие:

"Някои чак сега го разбират... И искат аз да говоря...Аз съм си казал моето мнение" коментира Камата. "Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?

"Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко... Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА...Работя в телевизия, в която ни гледат милиони", посочи Камата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
20
 
29
 
! Отговори
Observer преди 5 месеца
Пичове...на Ицо може само да му помиришере под опашката. Каквото е постигнал като футболист няма да има аналог в България никога повече. Успял българин, познат в целия свят! Само името му казва всичко!!! А вие си завиждайте и плямпайте глупости колкото щете. Бай *** не обича успялите българи независимо къде живеят защото е дребен еснаф, изтъкан от злоба и завист. Пред компютъра сте най велики, то е ясно, но в живота винаги ще останете никои
119
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя па селю кво се фука "богаташче" го раздава ,а инак дойде да муфти бедния бг народ с комарджийски с-ми, продава чорапи,топки и салам у куфландо и тоя искаше от Бойко далавера с парцелче в София - алчник си е и голям фрустак.
118
2
 
25
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 5 месеца
Гледам го Ицата по ТУДН, никога не е водещ коментатор винаги има двама коментатори той е по средата и от време на време пуска по някой майтап за ЦСКА и сам си се смее. Държат го само защото е играл в БарЦелона. Обаче му плащат и кво му пука, те и латино феновете са му на нивото така че и кокошката цяла и яйцето златно
117
1
 
4
 
! Отговори
Киев преди 5 месеца
Нямам нищо общо сами се снимаха без да питат.
116
3
 
15
 
! Отговори
До 122 преди 5 месеца
Хора като Тайсън и Стоичков никога няма да останат без пари. Пускат една автобиография и пак са милионери.
115
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ице, ай рекламирай си там казината и кауфланда и си трай. Гледал отвисоко, къде е тва високо бе голтако, ше рекламираш и вибратори за пари, знаем те такива като тебе.
114
5
 
1
 
! Отговори
Премиера Мумуна преди 5 месеца
ИТАЛИАНЕЦ по паспорт е Никола Марков брат на убития по паспорт Георги Марков!Има версия че Георги Марков е убит с чадър с рицин от Тайните служби на Ватикана или Италия със заклети фенове Пенев от село Мировяне и Христо Стоичков!ИНВАЛИДА още по рождение Георги Марков очаквано се проваля и става ИТАЛИАНСКИ АНГЛОФОБ!ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА ЗНАЯТ ЗА ПРЕВОД НА ЛУКИАН ГЛАСЯЩ ТОВА:"КАЛИГУЛА ПОДАРИ ПОДАРИ НА МУМУНА ВЕСПАСИАН ОГЪРЛИЦА ОТ БОУКЛУЦИ А ВИЕ МУ ДАДОХТЕ ЗЛАТНА А ВЕСПАСИАН СИ ОСТАНА МУМУН И ТОЙ Е ЗЛО"
113
1
 
5
 
! Отговори
... преди 5 месеца
До 131Всъщност много добра култура е показал с този отговор.
112
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
културата не се купува с пари
111
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Валка Божинов имаш ли информация коя ще е новата хамстерка в уеб сайта?
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 122 За някой лев ли е принуден да участва Тайсън бе? На година поне в 30 такива предавания го карат за по 1 милион най-малко долара хонорар. Това за НЯКОЙ лев ли е смеееешник , дето работиш за 1500 лева заплата?
109
2
 
5
 
! Отговори
Аз пък ти пожелавам. преди 5 месеца
До Анонимен 124....Една сочна Българска ......... та да се научиш,че РОД и РОДИНА не могат да се сменят като бельо!
108
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 115 Смеееешник, Стоичков за 4 години в Барселона гепа 20 милиона долара. Само от Барселона. А игра и в Япония в Саудитска арабия, в Италия в САЩ, беше треньор в ЮАР. С една дума е обиколил света, а ти от мизерната си панелка си мислиш че той няма пари? Дето може да те погребе с пари.
107
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пожелавам на всички най сърдечно , като бат Стоичков да се отървете от всичко българско и мърляво през новата година
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой съм Аз, кои сте вие уе
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе Тайсън е пробит търлък,профука 500 милиона и е принуден но всичко за някой лев.Същият е и Стойков....
104
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 115 Мухахаххаа...точно защото всичко му е ШЕСТ и сега името му бачка за него. Що да не си вземе няколко стотин хилядарки от реклами? Мислиш че Стоичков вече е обеднял и няма пари та затова участва в реклами? Муахахаххаххахаа......Аре сега кажи че и Майк Тайсън няма пари затова се съгласи да дойде в България за да участва в Биг Брадър, където за 3 дни престой в къщата му дадоха 1 милион евро. Само за 3 дни. Муахахаха....много си далеч от това какво прави изграденото име в твоя полза, Пинкооо!
103
2
 
5
 
! Отговори
4 преди 5 месеца
Тоя четвъртия е слуга на Путин.
102
1
 
17
 
! Отговори
ясно поле преди 5 месеца
Бате Стойков ме зариби да залагам на мачове. Сега съм фалит,а уж каза, че ако играя ще спичеля!
101
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ей порасна му работата на Стоичков. След като го обраха до шушка събра дребни пари от реклами и пак стана голям ахахахахаха смешен пpocт голтак.

Спонсорирани публикации