5 причини една жена да напусне мъжа, когото обича

Изпитвате несигурност
16 дек 2023 17:00, Михаела Лазарова
83
5 причини една жена да напусне мъжа, когото обича
Снимка: Istock

Връзките се разпадат по различни поводи. Натрупването на напрежение и недоволство с времето е една от причините отношенията да се влошат. Невинаги изневярата, лъжите, предателството или загубата на любовта са основните причини една връзка да се разпадне.

Понякога напускаме хора, които обичаме, но просто не можем да продължаваме да съществуваме в условията, които отравят душата, емоциите ни и афектират целия ни живот.

Кои са възможните причини да напуснете мъжа, когото все още обичате?

Не общувате нормално

Комуникацията е една от най-важните предпоставки за здрава връзка. Ако сте спрели да общувате нормално или никога не сте успели да установите здравословни методи на комуникация във връзката, отношенията бавно, но сигурно страдат. Дори да обичате мъжа, с когото сте, ако не успявате да комуникирате честно, открито и градивно с него, това може да ви накара да си тръгнете.

Вече не сте интимни

Сексът е от голямо значение за една връзка, защото той допълва близостта и нуждата да сте с другия човек по всеки възможен начин – физически и емоционален. Ако сте спрели да правите секс по някаква причина, или трябва да разрешите проблемите си, довели до това отдалечаване, или да си тръгнете. Продължаването на връзка без интимност е измъчващо и води до тъга и ежедневно измъчване, което изхабява отношенията.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българките трябва да вдигнем стандарта и критериите, за да се научат нашите лентяи как да се борят за нас. Една успешна връзка иска усилия от страна на двамата, за да работи. Реално погледнато след брака жената е тази, която продължава да ги прави. Мъжът става дебел морж и чака на масата да му се занесе салатата и ракията, а жената се спуква от работа, успоредно гледа деца и дом. Ако искаш жена и семейство ще бачкаш за тях.
54
3
 
5
 
! Отговори
$$$ преди 4 месеца
5 причини : 1 Няма денги 2 Денгите свършили3 Има денги ама не дава4 Има денги ама на нея и трябват повече5 Намерила е по голям балък с повече денги
53
0
 
5
 
! Отговори
До Най-древнияЗанаят преди 4 месеца
Дааа, ама от година на година стават все повече мъжете, които се опитват да практикуват същия занаят, за да живеят по-охолно и безгрижно. Не всички от тях са се обявили за жигола. Повечето се преструват на влюбени в някоя, която са преценили като изгодна брачна партия без да я обичат или пък се кандидатират за гаджета на шефките си.
52
2
 
7
 
! Отговори
До 28 преди 4 месеца
Право на избор и претенции имал само богатият мъж ли?! Опитай се да кажеш това на мамините синчета и на маминките им. В крайна сметка маминката рано или късно се опитва да го накара да се ожени за някоя, подбрана от нея, като на първо място сред критериите е размерът на зестрата и позициите на бащата на момичето. Но в повечето случаи синчето се назлъндисва и е с претенции момичето да е с физически данни да се класира в челната десетка на конкурса "Мис Свят", да е девица, да е богата и т.н.
51
0
 
1
 
! Отговори
До Арабин /32/ преди 4 месеца
Какво означава това, което си написал?
50
1
 
6
 
! Отговори
До `Изкарваш парите` преди 4 месеца
Някога може и да е било така. Макар че по селата има спомени за мъже михлюзи, чиито жени са работили на полето, докато той си лежи у дома. Но да кажеш, че в днешно време няма жена, която да издържа мъжа си?! Не си ли спомняш, че когато България беше ударена от безработица, много женички тръгнаха да работят като болногледачки в Гърция и Италия, а тук мъжете им се грижеха за дома и децата, защото "мъжкият" гурбет беше по строежите в Испания? Днес жени с големи заплати хранят съпрузи-мрънкала.
49
0
 
1
 
! Отговори
До 46 преди 4 месеца
Леле, ако женомразецът прочете какво си написал, чак до утре сутринта ще ти пише тук конски евангелия!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колко остроумно!
47
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
Колко питам,от съвременните Бг жени,могат да готвят,да кроят,шият,да ловят змии и риба с голи ръце ? Жена ми може да сготви всичко.Веднъж с мой познати бяхме на изложба на екзотични животни. Без да я видя бръкнала във войлиерата и ми донесе жива моноклиева (египетска) кобра. Вика ми купи я ще ти я сготвя. Тя помислила ,че се продават.Щото още не знаеше български.(тогава) . Стана голям скандал. Аз лъжа ,че е херпетолог.Всичко около нас се омете.После пред мен остави пак змията от където я е взела
46
6
 
6
 
! Отговори
Елеонора преди 4 месеца
Не се доближавам до бг мъж. Изглеждат отвратително.
45
1
 
8
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
До 31. Искам да те питам непознати приятелю, колко от днешните бг жени ,ако им дадеш една жива кокошка,могат да я заколят,оскубят,изчистят и сготвят? Моята на времето за да ми се докаже ,че е пестелива и работлива,сготви кучето на съседите. Остави ами и аз без да знам ядох. После като разбрах,я попитах защо го направи.? Ами защо дава пари за месо,като месо само идва при нас? Беше отговорът.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз пък напуснах вече няколко жени, защото все искат аз да изкарвам изцяло парите и да ги издържам, а те да се "подсигурят" и да хайлазуват. Няма такова нещо, че парите се изкарват и осигуряват от мъжете. Обществото не ми е никакво, че да ми вменява задължение като мъж аз да изкарвам парите. В едно семеиство отговорността, включително и финансовата, е и на двамата. Накрая ще търся задължително заможна жена, че аз да се подсигуря. Мъжът не е длъжен финансово! Точка!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Обичта не е даденост!
42
2
 
3
 
! Отговори
Най обичам преди 4 месеца
да ме учат на морал и обноски разни морални развалини и 200 -килограмови бъчви и да ми обясняват как се грижели за мен като майка.
41
5
 
3
 
! Отговори
“Изкарваш парите” преди 4 месеца
Това не го казвай. Парите се изкарват от мъжете. А жените ги заработват. Няма нито един случай в който жена издържа мъжа си. Мъжът е ловецът и той носи месото, мъжът е пазачът на пещерата. Жената пази огъня в пещерата и всичко останало. Така е от Адам и ***.
40
2
 
5
 
! Отговори
Тони преди 4 месеца
6 причина: чакаш принца да реши какво иска, защото той е центъра на Вселената, а ти трябва да се въртиш в орбита до безкрай. Нагледала си се на играчи, свалячи, мамини синчета, зависими от алкохол и други вещества. Накрая решаваш, че си по мъж от мъжете и си взимаш раболепен ***, щото друго няма, а гореизброените не са оферта. Чистиш, готвиш, караш колата, изкарваш парите, планираш семейната почивка, казваш му какво да облича и какво да говори. Нещо като майчица си му...
39
2
 
6
 
! Отговори
КЛАСАЦИЯ преди 4 месеца
1. Подава и го немит! 2. Бърши го в пердето! 3 Разбрала си, че пращи сестра ви! 4. Не го вдига! Няма пари!
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За голямо съжаление 99% от мъжете са бедни и ниски. Има само 1% които отговарят на високите изисквания на изисканите и умни жени. От тук следва и заключението, че или трябва да се борят да спечелят този един процент или трябва да се примирят с това, което има. Друг начин не виждам.
37
2
 
5
 
! Отговори
И въобще преди 4 месеца
жените са свещена крава, а мъжете вълци ги яли.
36
4
 
3
 
! Отговори
И, да преди 4 месеца
Разводът е срам и позор. Ако не беше, щеше да се празнува със заявки в ресторантите.

Спонсорирани публикации