5 причини една жена да напусне мъжа, когото обича

Изпитвате несигурност
16 дек 2023 17:00, Михаела Лазарова
83
5 причини една жена да напусне мъжа, когото обича
Снимка: Istock

Връзките се разпадат по различни поводи. Натрупването на напрежение и недоволство с времето е една от причините отношенията да се влошат. Невинаги изневярата, лъжите, предателството или загубата на любовта са основните причини една връзка да се разпадне.

Понякога напускаме хора, които обичаме, но просто не можем да продължаваме да съществуваме в условията, които отравят душата, емоциите ни и афектират целия ни живот.

Кои са възможните причини да напуснете мъжа, когото все още обичате?

Не общувате нормално

Комуникацията е една от най-важните предпоставки за здрава връзка. Ако сте спрели да общувате нормално или никога не сте успели да установите здравословни методи на комуникация във връзката, отношенията бавно, но сигурно страдат. Дори да обичате мъжа, с когото сте, ако не успявате да комуникирате честно, открито и градивно с него, това може да ви накара да си тръгнете.

Вече не сте интимни

Сексът е от голямо значение за една връзка, защото той допълва близостта и нуждата да сте с другия човек по всеки възможен начин – физически и емоционален. Ако сте спрели да правите секс по някаква причина, или трябва да разрешите проблемите си, довели до това отдалечаване, или да си тръгнете. Продължаването на връзка без интимност е измъчващо и води до тъга и ежедневно измъчване, което изхабява отношенията.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 4 месеца
Тя не разсъждава като ултра феминистка, а като жена, чийто съпруг не е в състояние сам да осигури издръжката на семейството.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като гледам какви *** се хващат българките направо съм песимист за бъдещето на страната
13
4
 
7
 
! Отговори
Възрастовата разлика преди 4 месеца
Има жени, които все пак остават при мъжа, с когото са свързали живота си, дори и тогава, когато той поради напреднала възраст вече не може да прави секс. Затова девойките да се опитат да мислят трезво, когато солиден, но доста по-възрастен мъж им предложи сериозна връзка и намекне, че тя може да доведе до брак. Охолство и много удобства днес може да ви обрекат на сексуален глад, когато сте все още преди климакса. Ще издържите ли? Или ще изоставите онзи, който години наред ви е осигурявал екстри?
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Роси, заради такива неосъзнати феминостки българите изчезват от света! Повечето жени дори не се усещат, че освен доброта, топлина и деца нямат какво да предложат на мъжа! За какво ми е жена, като постоянно ще е недоволна?!? *** не е виновен, че жените са облъчени с такива тъпотии, които ръсиш! Вие грам не схващате какви ги вършите. Фейсбуцои, инстаграми, селфита. Абсолютно егоцентрично поведение, което никой истински мъж няма да търпи и един ден! Светът не се върти около вас! Порастнете!
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Така твърдят и децата на Джоли и дори си махнаха бащината фамилия, но ти си бил попадал на някви случаи- ОК!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До BG СМЕШКИ 8 . Е щом момичето не е било добре с главата, значи по-добре, че те е напуснала по-рано за да си нямаш проблеми с нея после нали?
9
4
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 месеца
така твърди Джоли ! която се оказа че има някакво психическо разстройство и лъже . пак казвам попадал съм на такива жени и знам за какво става въпрос .
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да, разбира се жените не са наред с главата. ОК! А Брад Пит беше зарязан защото е биел децата- ако това е нищо- добре, както кажеш!
7
9
 
8
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 4 месеца
жена ли е винаги може да ти извърти номер ! аз съм хубав мъж и пак ме зарязаха без причина просто момичето не беше ок с главата . имайте предвид че зарязаха и Брад Пит без причина ....ПРОСТО има жени който не са наред с главата и не знаят какво правят искат и тн ....такива ги отминавате бързо че само проблеми носят на човека !
6
8
 
9
 
! Отговори
Rossi преди 4 месеца
Ако българката беше взискателна като останалите жени, нямаше и един гaн ьо да може да се ожени. Единствената жена, която трябва да ражда, да си гледа децата, да гледа къщата и разбира се, да изкарва поне колкото неспособния си мъж. Но решилите да се разведат са тормозени, мъжете не плащат и символичната издръжка и смятат, че това е просто една грешка в живота, за която могат ей така да забравят.
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мен ме взеха войник. Бяхме последните които служеха по 1.5 г. Каза ми честно - не си представям да съм сама в Студентски град. Иначе ме обичаше де..... Рев , сополи, бесен секс за сбогом......... А за да е пълен майтапа, ме взеха в поделението Враня , вътрешняк. И пак ах, ох..... Обаче си имах едно наум, и отпуските си я ползвах само за секс. А като се уволних с неистов кеф и казах " Мерси и ти желая щастие живот. Бий сега катерицата с който искаш, аз съм дотук.":-)))
4
7
 
3
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 4 месеца
До Анонимен /1/... Тук съзирам тънък намек и леко лежерно позоваване на супер-готиния хит от началото на 70-те години на миналия век на Пол Саймън - водещия бард и сонг-райтър от великия дует Simon & Garfunkel ''There must be 50 ways to leave your lover!'' Между другото, водещият певец на дуета Арт Гарфънкъл 2 пъти е гостувал у нас, дори си спомням още по време на един от най-ранните масови протести на СДС в началото на 90-те години. Част от текста: Просто рипни в автобуса Гас и бегай надалеч
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Една жена поже да напусне по 1 000 000 причини. Не търсете логика. Плъховетеееее първи напускат кораба.
2
7
 
17
 
! Отговори
Елеонора преди 4 месеца
1ва причина - беден е. 2ра причина - работи за минимална. 3та причина - работи за средна заплата. Четвърта пречина - работи за 2 пъти средната заплата. Пета причина - въпреки че работи не може да си позволи къща/апартамент, нова кола и екзотични ваканции 4 пъти в годината.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
...а има още 50 причини, един мъж, да напусне жена която понася.

Спонсорирани публикации