5 причини една жена да напусне мъжа, когото обича

Изпитвате несигурност
16 дек 2023 17:00, Михаела Лазарова
83
5 причини една жена да напусне мъжа, когото обича
Снимка: Istock

Връзките се разпадат по различни поводи. Натрупването на напрежение и недоволство с времето е една от причините отношенията да се влошат. Невинаги изневярата, лъжите, предателството или загубата на любовта са основните причини една връзка да се разпадне.

Понякога напускаме хора, които обичаме, но просто не можем да продължаваме да съществуваме в условията, които отравят душата, емоциите ни и афектират целия ни живот.

Кои са възможните причини да напуснете мъжа, когото все още обичате?

Не общувате нормално

Комуникацията е една от най-важните предпоставки за здрава връзка. Ако сте спрели да общувате нормално или никога не сте успели да установите здравословни методи на комуникация във връзката, отношенията бавно, но сигурно страдат. Дори да обичате мъжа, с когото сте, ако не успявате да комуникирате честно, открито и градивно с него, това може да ви накара да си тръгнете.

Вече не сте интимни

Сексът е от голямо значение за една връзка, защото той допълва близостта и нуждата да сте с другия човек по всеки възможен начин – физически и емоционален. Ако сте спрели да правите секс по някаква причина, или трябва да разрешите проблемите си, довели до това отдалечаване, или да си тръгнете. Продължаването на връзка без интимност е измъчващо и води до тъга и ежедневно измъчване, което изхабява отношенията.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Избор и право на претенции има всеки. За всеки влак си има и пътници. Няма кого да виниш, за твоя избор, че си се качила на влак, който не в твоята посока. Все-пак ти си го избрала.
34
3
 
5
 
! Отговори
Абе така е преди 4 месеца
То само жените имат монопол да се оплакват от тези лоши същества мъжете. Само те могат да избират, а мъжете имат право само да плащат всичко и да мълчат. Избийте ги тези лоши същества мъжете, какво се церемоните с тях.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма човек който се напива често от щастие. За всяко действие си има причина и корен. Хората са склонни да виждат цветето и забравят, че то има и корен. Никой не търси корена и причината в себе си. Винаги са виновни другите, не не и ние.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И ти кво направи за да решиш проблема? Помогна му като избяга и си реши всички проблеми?
31
0
 
1
 
! Отговори
Арабин преди 4 месеца
Мафи Масари,Мафи Шармута
30
7
 
5
 
! Отговори
до СС преди 4 месеца
Ама ти сериозно ли не можа да излъжеш една нормална жена, че трябваше да ходиш чак за дръпнато до Азия? На запад най-големите задръстеняци ходят за жени в Азия като станат на по 50 и никой не им се е навил все още. Та да, азиатка няма да те напусне. Там стандарта е нисък.
29
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
Честно да ви кажа,не вярвам жена ми (азиатката) да ме напусне. От 30 год сме женени,и я гледам като очите си. Даже веднъж ми каза,че вярва в прераждането и в другия живот пак щяла да се омъжи за мене.
28
4
 
11
 
! Отговори
от жена преди 4 месеца
1. Няма пари 2. Мързелив 3. Ходи по *** 4. Пие5. Надебелее и спре да се къпе след сватбатаЖените не са коварни и лукави, просто живота е труден. И ти трябва човек, който да го прави по-лесен, а не да го влачиш ти. Развода не е срамно нещо, подобре сам, отколкото в лоша компания и с *** цял живот
27
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Избор и право на претенции имат само мъже с пари. 2023та сме. Колкото и да не ви се иска да е така, това е истината. Който има пари го гонят 200 жени, който не - се задоволява с която се навие. И това не е златотърсачество, а инстинкт за оцеляване. Всеки гледа да си подсигури живота и децата.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
О хайде стига, или харесваш някой или не. Все пак перфектни няма.
25
5
 
6
 
! Отговори
до анонимен 34 преди 4 месеца
Къде видя, че съм се оженила за него? Не беше плешив като го взех, но забелязах че евентуално ще стане такъв скоро. Освен това се оказа че има и комплекси за малоценност и си бих камшика. Ако беше плешив и богат или с хубава работа и амбициозен е съвсем друг случай вече.
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оцеляване. Жената има нужда от мъж, който да е силен и финансово и физически. Ако се окаже, че не е или застрашава сигурността и целостта на семейството, жената търси друг. Тва е
23
0
 
3
 
! Отговори
Алф преди 4 месеца
Абе добре, жената не е човек!! Тя е извънземно хахах
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз напуснах защото не можеше да се задържи повече от 2 месеца на работа, беше мамино синче, не можеше да смени гума на кола и беше доста стиснат. Беше нисък и беше почнал да плешивее на 25. Това са доста адекватни причини.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе БГ смешки, няма никва вина, той е перфектен- зарежи!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Инат и проклетия. Така може да се кръсти версията на "Гордост и предразсъдъци" ако я заснеме Костурица. Тя го обича, но решава да му пили нервите като го зареже уж наужким, да види как е... Той обаче корав балканец и вместо да циври, въпреки обляно с кръв сърце и казва всичко което мисли за родата и, нея, сви**ите и, мусаката и и т.н. Тя пак си го обича, ама казана дума, хвърлен т.н.;И вече и дума не става за назад..... И станала играчка- плачка...
19
3
 
7
 
! Отговори
До BG СМЕШКИ преди 4 месеца
Обаче не уточняваш нещо много важно. След като си хубав мъж, значи към теб са проявявали интерес доста жени. Ти не им ли обръщаше внимание или практикуваше това, което правят повечето хубавци, особено тези под 25-27 г. - тази събота с Вера, после в сряда ще нощувам в квартирата на Галя, следващият уикенд съм с Мими, във вторник с Лили, в четвъртък с Диана, в събота с Нина, в сряда с Пенка и евентуално след това може пак да дойде ред на Вера. И ако тя ме зареже, значи не е наред с главата!
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма ли фелацио една връзка е безнадеждна.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре, ти знаеш всичко и трвбва да се налагаш! Едно или две от децата им си махнаха фамилията защото ги е биел и не искат да го виждат, но не било така!
16
5
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 месеца
никой не го твърди освен Джоли . която пак казвам се оказа че има някакво психическо разстройство - доказано е! а Пит не излежда на човек който ще тръгне да бие някой камоли деца . щом вярвате на глупостите на Джоли си е ваш проблем . луди хора има нвсяктъде около нас в САЩ също има много .

Спонсорирани публикации