СЕМ отряза Волгин, не ще да го изслушва

Според него спряното интервю е класическа цензура
19 дек 2023 14:20, Петър Бойчев
182
СЕМ отряза Волгин, не ще да го изслушва
Снимка БГНЕС

Радиоводещият Петър Волгин е поискал да бъде изслушан в Съвета за електронни медии, докато членовете му се срещат с ръководството на БНР, но те му отказаха.

В 12,41 ч днес, докато СЕМ все още заседава, в деловодството пристига официално искане от Волгин с настояването СЕМ да го изслуша. Според него спирането на интервюто му с руската посланичка Елеонора Митрофанова е класически случай на цензура и има риск България да бъде вкарана в международен скандал.

Волгин настоява също СЕМ да осигури възможност българските слушатели да чуят интервюто.

Членовете на съвета разгледаха искането му в 13 ч, когато започна срещата им с ръководството на БНР. Никой от тях обаче не намери причина Волгин да бъде поканен на срещата, така че изслушването му бе отказано.

Срещата на СЕМ и шефовете на БНР продължава в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още по темата: цензураСЕМволгин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
СЕМ отряза Волгин, не ще да го изслушва... Звучи прекарсно почти като ДЕМОКРАЦИЯ, и останалите глупости за които дращите пи цел ден. хаххахаха На редакцийката на днес и е приятно днес... А утре като дойде до вас как ще е... Е нема да е приятно, но вие така или инае имате 10 трола и това са ви читателите.... хаххахах
86
3
 
13
 
! Отговори
Статистика преди 4 месеца
Всеки може да провери колко искаме да гледаме и слушаме управляващите и техните пропагандатори. Всеки може да отиде в YouTube и да види статистиката от предаванията на Крабовски там. Карбовски - Елена Поптодорова 44 000 гледания, а Карбовски - Митрофанова 243 000 гледания.
85
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гешев има интервю в тубата в което показва колко продажни политици ни управляват с примери и факти. Гледайте го, тази тоталитарна цензура е само много малка част от цялото безобразие в държавата....
84
1
 
5
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
Властта започна да цензурира, остракира и канцелира инакомислещите твърде грубо. Това е сигурен признак за едно - властта има големи проблеми. И и предстоят много големи проблеми.
83
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нали Митрофанова според *** беше някаква неинтелигентна бабка - алкохоличка. Защо не ни оставихте да й слушаме сеира и ние да преценим каква степен от нейните думи са верни или не? Защо принизявате българите на ниво детска градина?
82
4
 
3
 
! Отговори
хе хе хе преди 4 месеца
До 80. Мен ли имаш предвид под "русофил"? Не съм такъв и нямам претенции да познавам руските култура и история. Аз съм си българин и чат-пат познавам нашата култура и история. Което не може да се каже за евроатлантиците, примерно. Но не това е темата, ако знаех как е на турски "на Байрактаря не му трябва разрешение", щях да го напиша. Понеже смятам, че скоро ще е много актуално.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До66. Как разбра , че недружелюбна страна е за България . Путин през ден споменава , че Европа , НАТО ще са застрашени с това , че помагат на Украйна . И това е достатъчно за България. Същото беше и със самолета на Лавров. до Скопие
80
1
 
4
 
! Отговори
Волгин, преди 4 месеца
Представял ли си си някога, че ще бъдеш антифашист? Интересни времена! Хитлер без мустачки и с папийонка отказва разговор, *** му пр!
79
1
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 4 месеца
Истината,стана пропаганда,демокрацията е само празна дума,на власт е вандализма и простотията.
78
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България никой никого не слуша, малко от хората имат комуникационни качества, едно от най-важните качества е да умееш да слушаш. Не съм изненадан защото сега на власт са някакви фашизирани хора с посредствен интелект, употребяващи редовно дрога/алкохол в големи количества. Колкото до Волгин - той е последния журналист в БНР, който дори може да говори правилно, да не говорим, че сега там са хора с говорни дефекти, говорещи несвързани неща на някакъв селски диалект.
77
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До хе хе хе - 71 - мътните времена принадлежат на "мътни" хора. Като примерно - русофили които не познават нито руската култура, нито руската история. Всъщност - идеалната целева група за руската пропаганда.
76
1
 
9
 
! Отговори
Те преди 4 месеца
Страх ги е от по силните и истината.
75
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Волгин да пише оставка, а не да интригантства.Провокатор.
74
1
 
10
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Сем е поредната не нужна структура и партиина хранилка.
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е от кумува срама да го беха изслушали, поне да имитират някаква независимост и безпристрастност.
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Цензура навсякъде, какво е очаквал? Стягайте се, вече е много по-зле от соца по всички параметри.
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 66 - така е Товарищ! Освен това ние българите а) едностранно спряхме да доставяме газ на Русия в нарушение на договора и б) обявихме руската писменост за, хм - да кажем - грузинска! Е така станаха нещата, не както ние ги знаем!
70
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Крайно време беше!!! Да си ходи Волгин *** Волга!!! Да видим как ще покаже другата гледна точка там..
69
1
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 месеца
Това не е цензура , това е демокрация. Честито!
68
6
 
5
 
! Отговори
хе хе хе преди 4 месеца
До 63. И какво да му чета на Достоевски? Само някакви адвокати-мошеници отпреди 150 години. То все едно да чета Майн Кампф на Хитлер, за някакви евреи-мошеници отпреди 100 години. И двете неща ги виждам на живо в сегашния демократичен свят. Но най-много се наблюдават събития отпреди 85-80 години. Както в БГ, така и из Европа. Предполагам, че ще се видят и тези отпреди 78 години. Както казах, идват мътни времена:)

Спонсорирани публикации