Ужас! Плаващ нощен клуб потъна в ледената Сава в Белград

Било на концерт на рапъра Цунами, по чудо няма загинали
24 дек 2023 14:16, Петър Бойчев
32
Ужас! Плаващ нощен клуб потъна в ледената Сава в Белград
Снимка Инстаграм

Плаващ нощен клуб потъна снощи в река Сава в Белград по време на концерт на сръбски рапър, съобщи националната телевизия РТС. При инцидента няма пострадали, уточнява медията.

На плаващата платформа на клуб „Картел", намиращ се на кея на река Сава в белградския квартал Нови Белград, се били събрали над 100 млади хора, включително гимназисти, за концерт на сръбския рапър Емин Хаджайлич Цунами. Малко след полунощ платформата започнала да потъва, а много от посетителите започнали да скачат във водата, предава БТА.

„В 12:44 ч. вечерта бе установено, че платформата потъва и че е необходима евакуация на хората на клуба и от водата. Мостът между платформата и брега потъна", посочиха от сръбското вътрешно министерство.

Ръководителят на Сектора за извънредни ситуации съобщи, че са евакуирани общо 114 души. Сред тях е имало и 10 непълнолетни. Двама са били откарани в болница, заради алкохолно натравяне.

„Бяха ангажирани 30 пожарникари-спасители с 11 автомобила и пет специализирани екипа за спасяване и работа във водата, както и голям брой представители на жандармерията, полицията и спешна помощ", поясниха от МВР. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
9
 
! Отговори
Ученика преди 4 месеца
Това е поколение, което се забавлява максимално - пиянство, употреба на наркотици, безразборен секс, егоизъм във висша степен, плюс алчността на собствениците на дискотеката - да допуснат повече от безопасния брой клиенти - резултата е налице!
14
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 4 месеца
Миналата година точно на връх Нова година също потъна една такава плаваща дискотека.
13
2
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 4 месеца
""ДОБРЕ ЛИ СТЕ?"""" --- И още как..., влизате в колонката на крими и четете, след това сравнавате новините с тези на нашите съседи! Статистикака, колега, много сходна статистика.
12
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 4 месеца
Цунами от рап ги потопило...
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонименно 11-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Балкански "вирусен синдром", наистина си приличаме... Дано да няма жертви!
9
3
 
6
 
! Отговори
кошаркар Владе Дивац преди 4 месеца
Власите се давят на края на Дунава, сърбите на края на Сава.
8
0
 
15
 
! Отговори
Gg преди 4 месеца
Това им е втория случай я последните години
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тъкмо да си помислим че тая година ще пропуснат ама явно си спазват графика. в белград има доста такива плаващи заведения и всяка година, обикновено лятото, някое потъва. обикновено няма много удавени
6
4
 
10
 
! Отговори
бай Спас преди 4 месеца
Едно време при бай Тошо, никога сръбски нощни клубове не са потъвали в реката.
5
5
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
Добре, че Дунав не минава през София.
4
0
 
26
 
! Отговори
Водолаз преди 4 месеца
Как да не потъне, когато името на рапъра е Цунами.
3
3
 
8
 
! Отговори
Икономов преди 4 месеца
За да се тълкува правилно ситуацията, най-важното е преди всичко внимателно да се анализират песните на г-н рапъра Цунами. Ако се окаже, че той има правилно политическо мислене и насочва младите хора към правилни разсъждения, е едно. Съвсем друго е, ако г-н Цунами е от съмнителните нови псевдо-артисти, който не е минал необходимата идейна подготовка и всъщност развращава младите хора. Цялата ситуация трябва да се тълкува и описва в зависимост от този контекст.
2
13
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
А какво правят младите хора в нощен клуб насред реката? Младите хора трябва да живеят в лагери, отделни за момчета и за момичета, извън населените места. Трябва да бъдат възпитаване в труд, спорт и правилно политическо мислене. Възпитателите трябва да са строги, но и разбиращи и всички трябва да са внимателно проверени и одобрени. Така се прави държава!
1
12
 
18
 
! Отговори
преди 4 месеца
Трябва да забранят рапа, това е някаква западна измислица, дето се клатят и затова става резонанс и всичко се руши.

Спонсорирани публикации