Драма: Един от ултрасите на "Левски" загина на фронта в Украйна

Приятели събрали 1500 лв. за Светослав Славков за екипировка
4 яну 2024 10:50, Петър Бойчев
1389
Драма: Един от ултрасите на "Левски" загина на фронта в Украйна
Снимка Фейсбук
Българинът Светослав Славков е загинал в битка в Купянск - най-северната точка на активната фронтова линия в момента във войната в Украйна. Това стана ясно от множеството публикации в социалните мрежи на негови приятели, които се сбогуват с него. Славков е бил на 31 години.
 
От месец ноември той се биел активно в Украйна, а ден преди Нова година се разбрало, че негови приятели са събрали 1500 лв., за да може българинът да се екипира добре и да е подготвен за активните боеве. Това става ясно от публикация на Facebook страницата "София. Киев. Свобода".
 
Според пост на Боян Расате във Facebook, Светослав Славков е бил зачислен като доброволец в 40 Отделен стрелкови батальон "КОДАК". Светльо, както го наричат приятелите му, е известен в българските ултрас среди като сърцат фен на футболния отбор Левски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
976
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Ха? 1051 Не мога да престана да се гъбаркам с тоя. Не било хубаво така за умрелия... Възможно е, но за нацисти не важи! Хахахахахахахахаххаха!!!
975
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хубаво е, че фашизираните маргинали си остават маргинали. За 40 години не съм видял едно хубаво нещо от тези *** нацизирани ултраси. Само обръщане на кофи, грозни графити, палене и чупене. Дано повече му последват примера на тоя.
974
2
 
25
 
! Отговори
Офанзива преди 4 месеца
Украйна имала нужда от 20,000 нови човека на месец за да продължала неуспешната за сега офанзива. Ще се намерят ли и 2,000 чуждестранни будали като тоя - Бог да го прости - да помогнат?
973
1
 
22
 
! Отговори
номер 1045 преди 4 месеца
кво бесило бе хахо ти кьорав ли си, че козяк в момента са си назначили правителство с гласовете на герб и дпс, тея на които до преди 8 месеца през медиите им на грант към америка за България им викаха мутри и мафия ... тези, които 12 години краднаха и с трите си букви ... такива като теб сте вредни за България, такива помагате на слугите унищожаващи България, ти нямаш интелекта де да го проумееш, капацитета ти е до копейки
972
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
американският империализъм - това е истинския враг!
971
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
руския империализъм - това е истинския враг!
970
4
 
22
 
! Отговори
номер 1043 преди 4 месеца
абе по......миярче какви *** те гонят като ти си една краварска колония, кви копейки те гонят *** ... каква да живее България пишеш като ти спомагаш унищожителите на България от 35 години под погледна и с одобрението на Козяк
969
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жалко за момчето. Младо българско момче, погубено от глупостта си. Мислете хора!!! Това не е геройство, да отидеш да се биеш за една корумпирана, наркоманизирана и върхушка, която праща собствения си народ на смърт. Русия не ни е враг. Трябва да мислим за България, а не да воюваме за американския империализъм - това е истинския враг.
968
2
 
31
 
! Отговори
Жалко! Заблудил се е преди 4 месеца
Драма е за семейството му. За останалите трябва да е поука да не ходят там, където нямат работа. На територията на Украйна никой не ходи по убеждение, а срещу щедри обещания за бързи пари. За наемниците знаете, че не се отнасят законите за войната така, че мислете преди да правите глупости и помнете, че Русия ще победи, защото се бори срещу злото. Имам предвид Великобритания, САЩ и техните мижави васали.
967
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всичките копейки на въжето!
966
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всъщност не, генерал Атанасов да се яви на централна гара
965
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя е военен престъпник. Лесно се отърва.
964
2
 
26
 
! Отговори
Коментар преди 4 месеца
Ама и приятели има....въоръжили го и го пратили да убива Путин!...на сигурна смърт де!Че нали Зеления гущер проси милиарди и Укрия е богата....45 милиарда бюджетен излишък има за разлика от фалиралата ни к04ина...защо той не му е платил!Язък за ултраските татуировки!
963
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Който вдига ръка срещу Освободителката на Русия свършва по този начин!
962
4
 
41
 
! Отговори
абе номер 1030 преди 4 месеца
17 години си в ЕС и 20 в НАТО, България се топи с по 70-100 хиляди на година ... обезлюдени села, градове ... 4/5 от населението е събрано в 4 големи града, почти всичко вкарваш от чужбина, скоро и ток ще започнем да вкарваме от износител... Русия ли ти е виновна бе *** болен
961
3
 
35
 
! Отговори
!!! преди 4 месеца
Двамата под мен да грабват пушката и да освобождават Украйна. Стига сте си губили времето с писане на коментари.
960
33
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 4 месеца
Русофашизмът лесно се предава на болните от алкохолизъм. Това обяснява епидемията в руската популация и бедните региони в България.
959
33
 
6
 
! Отговори
Некъф преди 4 месеца
Мир на праха му! На всички почитатели на *** пожелавам в най-скоро време да отидете и да живеете в оная *** русия
958
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 1028 Каква казарма да е ходил тоя фашист??? Казармата я спряха 2007-мa година, а тогава е бил на 15 години тоя.
957
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Явно е бил силно повлиян и впечатлен от нашите СМИ, които героизират и величаят многострадалните укри. Абе, момче, самите укри бягат през глава от мобилизация, ти тръгнал смело нарамил пушката. Едва ли и казарма е карал тоя. Да беше прочел и погледал малко истинско инфо каква месомелачка е там. И руснаците яко гъзят укрите. Тръгнал да печели от война! От война печелят тези, които не воюват.