Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"

Той отхвърли преговори със Зеленски
432
Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви по време на Световния младежки фестивал в Сочи, че Украйна е част от Русия и отхвърли възможността за преговори с настоящото ръководство на Украйна, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА.

Медведев заяви, че Русия ще продължи своята т.нар. "специална военна операция", докато Украйна не капитулира. Той допълни, че "историческите части на Русия“ трябва „да се завърнат у дома".

Още по темата
Бившият руски президент говори пред карта на Украйна, в която страната е без излаз на море, като Русия напълно контролира нейната източна и южна част, заедно с черноморското ѝ крайбрежие.

"Един от бившите ръководители на Украйна (вторият президент на страната Леонид Кучма – бел.ред.) заяви навремето, че Украйна не е Русия. Тази концепция трябва да изчезне завинаги. Украйна със сигурност е Русия", заяви Медведев, получавайки аплодисменти от публиката.

Той отхвърли преговори за мир с настоящото ръководство на Украйна, начело на което е президентът Володимир Зеленски, и заяви, че едно бъдещо украинско правителство ще трябва да признае „новата реалност на място“, ако иска преговори.  

Коментирайки отношенията между Запада и Изтока, Медведев, който обвини специалните сили и военните съветници на САЩ, че водят война срещу Русия, заяви, че връзките между Вашингтон и Москва са в най-лошото си състояние от Кубинската криза през 1962 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
въпроса е само още колко хора ще умрат докато това се изясни!
10
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Единствената причина за да нападнете Украйна е, че тя има плодородна земя и е най-големия износител на пшеница в Европа, нищо друго :)))
9
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кравари, вие дето се надявате по-скоро Вова да умре.... Кравари, имате късмет, че Вова е на власт в момента, защото тоя ненормалник на снимката ако дойде един ден на власт, Вова ще ви се стори като света Богородица. Поняли, кравари???!!!
8
8
 
20
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 месеца
Ха ха ха . То така погледнато има векове в които Русия я няма на картата. Явно Медведа като вкара няколко напитки си мисли, че може да си избира карта от коя година е най изгодна за Русия
7
7
 
12
 
! Отговори
Майора преди 2 месеца
Жалко Медведев , Путин на всички ви е промил мозъците , с кпито са против него са в колонии или отровени или загинсли при странни обстоятелства!Украйна никога не е била и няма да бъде част от Русия , опрецията ви не е такава с война , насочена към мирното население!
6
14
 
10
 
! Отговори
Историк преди 2 месеца
Факт е, че първата руска държава Киевская Русь е възникнала на територията на съвременна Украйна, Прибалтика, Финландия и част от съвременна Русия.Украинците са просто насилвани да са поляци в годините, когато Москва не е имала контрол над района на Киев. Самата Полша не отрича този факт. Другата истина е, че над 70% от т н украинци говорят руски език като майчин, а останалите 30% го разбират перфектно, ако и да не им е майчин руския език.За какви украинци говорим тогава, за каква Украйна?
5
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма Украйна и украинци , разберете. Това е все едно някой врачанин да се провъзгласи за северозападнянец , а Запада да кажат ДА! И Северозападналия да се откъсне от България и да стане член на НАТО!
4
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ФАКТ
3
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Болни мозъци са сегашното управление на Раша, Хитлер може да им завижда малко, ама само малко :)))
2
19
 
13
 
! Отговори
Буда нудиста преди 2 месеца
Абсолютно ВЯРНО!
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига улавщини

Спонсорирани публикации