Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?

Петьо Еврото бил предупреден 15 минути преди ареста му
12 мар 2024 09:10, Петър Бойчев
85
Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?
Снимка БГНЕС

Нотариусът беше убит, за да не се разприказва. Някой се притесни. Така бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров коментира пред БНТ убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

По времето, в което Петър Тодоров бил главен секретар на МВР, имало опит Петьо Петров-Еврото да бъде заловен, но това не се случило. Според Тодоров е  имало теч на информация преди ареста му. "Не успяхме да го заловим, защото изтече информация. 15 минути преди да влязат колегите, той е бил там, където трябваше да го заловят. По това време имаше няколко подобни случая", подчерта той.

Още по темата
Защо Божинов бил обезпечен със СРС и наблюдение, бе допуснато той да бъде убит? Защо е назначена и некомпетентно отстранена съпругата му?, попита риторично Тодоров. Според него съпругата Нотариуса от 2021 г. е в ГДБОП и е била назначена с външен конкурс.

"Изненадващото е, че е била назначена с външен конкурс, което е прецедент и не е правено. Начинът, по който е отстранена, води до нейното връщане впоследствие", обясни още Петър Тодоров.

По това време шеф на ГДБОП е Любомир Янев, припомни бившият главен комисар. Той коментира лаконично и как е върнато детето на Петър Петров в България. "Чрез хора, изпратени обратно", така той отговори на въпроса.

Тодоров коментира и напрежението с бежанците. След като има случаи на побоища в София, значи има проблем с бежанците. Проблемът с тях съществува и ескалира. Той е главно от 2014 г., но последните години се задълбочи. В момента се наблюдава временно намаление на мигрантския натиск, но това е свързано с климатичните условия. Ще видите, че от следващия месец рязко ще се увеличи натискът. Проблемът е в това, че се връщат от Европа безшумно и инконгито, каза  бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
убили са го до смърт същите ушеви дето са го подслушвали, щото са решили че компроматите дето са брали ще се обърнат срещу тях и те ще ядат калая
73
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
От тези ,които са го "следели и подслушвали"...След като няма справедливо правосъдие ,идва правосъдието на улицата...Много хора са се "спасили" ,но най- справедливото правосъдие е това ,което е свързано със справедливо наказателно преследване и осъдителна присъда за виновните престъпни лица,които унищожават чужди животи. "Нотариуса" не го получи ,но тези ,които са му "ментори" ще го получат ,въпрос на време.Така ,че чрез неговото убийство са спасили не себе си ,а невинни хора жертви на кликата.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То е ясно че са го убили ,явно много важи хора са засегнати
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защото не гледате американски полицеиски филми не гледате хорешио и неговаталаборатория гледката която наблюдаваме по медиите когато убият някого епокъртителна ръце в джобовете цигари кафета никакви предпазни срества утъпква севсичко и след година се прекратява поради давност това сме ние в 21 век
70
0
 
1
 
! Отговори
Нотариус и министър преди 1 месец
Чудя се, когато двама човека провеждат разговор по едно и също време до секунда и с еднаква продължителност, пак с точност до секуда, какъв е шанса разговорът да е бил помежду им?
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Специална полицейска операция срещу Нотариуса.
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гешев знае всичко, но не казва нищо.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Убит е така: Бум, бум, бум.
66
0
 
9
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
Ами много просто, в деня на убийството му са снели наблюдението и подслушването на му, за д не пречат на килърите!!!! Значи са знаели и не са пречили!
65
0
 
6
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 месец
ами много просто...това означава че е убит от държавните служби...и очевидно има за какво...
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой уби Нотариуса и кой се е страхувал, че ще се разприказва? Това няма да го разкрият, защото е човек "отгоре" или още по- лошо- това са хора "отгоре. ОПГ.
63
0
 
12
 
! Отговори
Дзивко преди 1 месец
След такова престъпление винаги излиза някой биш, я секретар, я топ ченге да каже как е трябвало и да задава неудобни въпроси, а никой не го пита той докато е бил на активна служба какво е направил по въпроса, като топ криминслиста Ботьо Ботев дето от толко поеъчкови разстрели никой не хвана
62
0
 
9
 
! Отговори
Тоя май преди 1 месец
Този май, тоя път не е пиян?
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Щом няма държава има саморазправа. Кое не е ясно?" - Много неща
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 60 Д, аамабаш тогав па, машината работи.
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Попитайте Гешев , как стават ''нещата'' !
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицаите ни са едни административни чиновници - полза от подаване на сигнали при тях няма ! Оправяйте се както можете - сами...
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде бе :'' СВИДЕТЕЛИ НЯМА ДА ИМА '' , и уличните кучета в Бг го знаят !
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И кВо :Същите ''нотариуси'' са и сега на власт !
55
0
 
12
 
! Отговори
То ясно бе преди 1 месец
Че то е ясно като бял ден! Просто МВР го е очистило!

Спонсорирани публикации