Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?

Петьо Еврото бил предупреден 15 минути преди ареста му
12 мар 2024 09:10, Петър Бойчев
85
Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?
Снимка БГНЕС

Нотариусът беше убит, за да не се разприказва. Някой се притесни. Така бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров коментира пред БНТ убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

По времето, в което Петър Тодоров бил главен секретар на МВР, имало опит Петьо Петров-Еврото да бъде заловен, но това не се случило. Според Тодоров е  имало теч на информация преди ареста му. "Не успяхме да го заловим, защото изтече информация. 15 минути преди да влязат колегите, той е бил там, където трябваше да го заловят. По това време имаше няколко подобни случая", подчерта той.

Още по темата
Защо Божинов бил обезпечен със СРС и наблюдение, бе допуснато той да бъде убит? Защо е назначена и некомпетентно отстранена съпругата му?, попита риторично Тодоров. Според него съпругата Нотариуса от 2021 г. е в ГДБОП и е била назначена с външен конкурс.

"Изненадващото е, че е била назначена с външен конкурс, което е прецедент и не е правено. Начинът, по който е отстранена, води до нейното връщане впоследствие", обясни още Петър Тодоров.

По това време шеф на ГДБОП е Любомир Янев, припомни бившият главен комисар. Той коментира лаконично и как е върнато детето на Петър Петров в България. "Чрез хора, изпратени обратно", така той отговори на въпроса.

Тодоров коментира и напрежението с бежанците. След като има случаи на побоища в София, значи има проблем с бежанците. Проблемът с тях съществува и ескалира. Той е главно от 2014 г., но последните години се задълбочи. В момента се наблюдава временно намаление на мигрантския натиск, но това е свързано с климатичните условия. Ще видите, че от следващия месец рязко ще се увеличи натискът. Проблемът е в това, че се връщат от Европа безшумно и инконгито, каза  бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За какво ''подслушване'' става на въпрос , след като ''нотариуса'' си е БРЪМЧАЛ съвсем не- обеспокояван и прозрачно , най-нагло , даже и в СЕДЕБНИТЕ ЗАЛИ е нападал потърпевшите ПРЕД СЪДИИТЕ !
53
5
 
4
 
! Отговори
Стига с Нотариуса! преди 2 месеца
Да не е само български синдром!? Навсякъде, във всички общества, има подобни групи единствената разлика е в отношението на самите политици, съдии, прокурори, полицаи и силата им да се противопоставят на подобни
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На всички ни е известно , КАКВИ СА НИ ЧАСТНИТЕ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ !
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига вече с тези Нотариуси , Евра и т.н. Мощенници и измамници. Да ги бяха прибрали в затвора, че да са живи сега. Щом няма държава има саморазправа. Кое не е ясно?
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Резултатът сред народа е:Вече 91% от народа в България , НЯМА ДОВЕРИЕ ,... НА НИ-КОЙ !Има нещо по-страшно от това , за една държава ?
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Въпросът може ли да бъде по-конкретен :От кое МВР , защото в Бг има НЯКОЛКО МВР-та , и все ЧАСТНИ ФИРМИ , на герб и ДПС , включвам и ГДБОП !Самият ФАКТ че това се е търпяло ТОЛКОВА ГОДИНИ , какво да си мислим за МВР-тата , НАП и гдбоп!
48
1
 
12
 
! Отговори
отговор преди 2 месеца
Убийците са от МВР...или МВР не си върши работата, за която им се плаща или удобно се изтеглят, защото ще има покущение. Във всички случай се говори за пробита държава.България - държавата на тиквите, копийките и калинките........
47
0
 
5
 
! Отговори
Дарк преди 2 месеца
Прочетох "новината".Ами само предположения,че по едно и също време и двамата по мобилно приложение са провели разговор с еднаква продължителност и извод,че няма начин да не е бил помежду им.Голямо доказателство,няма що.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен__кой вътрешен министър, на герп ли?... герберунгелите всички са мафиоти и за това техните назначения са на калинки
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пишете го самоубийство .
44
0
 
4
 
! Отговори
Дарк преди 2 месеца
То,тази информация от журналистически разследвания между нотариуса и министъра ще има същата стойност като предишните за нотариуса довели и до комисия в НС,която кани всеки,който може да каже фантасмагориите си -истински предложения за препоръчани адвокати плюс техни съждения,че с цел да ги "изръсят" са били разследвани,повдигали им обвинения и подобни подобни."Групата" на нотариуса се оказа "червения пират",имаше и такива твърдения преди да го хванат в комисията.От нищо няма как да изскочи нещ
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да бе, чухте ли че вътрешния калинчо стоянов снасял информация директно на Нотариуса?
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А защо днес не пишете за телефонния разговор на настоящия вътрешен министър с Нотариуса? Новината е от снощи, днес мисирките мълчат!
41
0
 
12
 
! Отговори
Куку преди 2 месеца
На бас,че никой не е подслушвал въпросния Нотариус а най вероятно е бил доносник на НСБОП и е изчуруликал за някоя сериозна сделка.Като например за 500 кила прах внос от Боливия или Колумбия.
40
1
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 2 месеца
Видях сметката на нотариусчето. За целта беше използван .22 калибъра за да не вдига много шум, но много ефикасен. Защо ви пиша това ли? Защото знам, че никой няма да го приеме на сериозно а аз живея в държава извън ЕС и без договорки за екстрадиране с ЕС. За това се плаща екстра :))
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щели да го заловят ама той си тръгнал 15 минути по-рано. И ушевите вдигнали ръце. Това да не е осама че да го търсят с хеликоптери в планините на пакистан. Нотариуса си живее в софия и си ходи в едни и също офиси и ресторанти. Ега ти *** милиционерско изказване. Ега ти тъпите ***.
38
1
 
6
 
! Отговори
те са го подслушвали преди 2 месеца
не да го спасят, а да му навредят . Знаят му и жълтото бельо . Обаче странното е за телефоните . Нямали инфо от тях . Слушали разговорите 3 месеца, а не знаели какво е плещил . На бас че е говорел с жена си, с бившия си съдружник, с шофера си , с банката , а от изброените няма нито излъган отмъстител, нито Ескобар дето го е шубе да се разприказва божанеца и да го предаде . хахахахахаха
37
2
 
7
 
! Отговори
вгз преди 2 месеца
От едно време избиват хора, взе свързани с бивши пост комунистически организации. Така избиха хора, създадени от службите (Карамански, Павлов, братя Илиеви, Поли Пантев, Димата, Руснака, братя Галеви и т.н.). Другите избити са все свързани със служби. Тук не виждате нито един истински мафиот. Просто има чистка на старата номенклатура и нейните отрочета. Мафията ги изчиства един по един. Бавно. За никъде не се е разбързала. Сега нейни хора преговарят за нов кабинет. :)
36
1
 
12
 
! Отговори
Ето ги преди 2 месеца
Маджо, Румен Николов Пашата, Барата, Пернишки мутри, стари полицаи, Борисов, Гешев, селски бекове в общини и партии, ДАНС, МВР! За убийствата използват роми и бивши полицаи!
35
1
 
5
 
! Отговори
?? преди 2 месеца
явно има някакви мафиоти във властта убиващи свойте офицери с които до момента са контролирали част от съда и прокуратурата. Някой да се сеща за някакви Мутри във властта?

Спонсорирани публикации