Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?

Петьо Еврото бил предупреден 15 минути преди ареста му
12 мар 2024 09:10, Петър Бойчев
85
Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?
Снимка БГНЕС

Нотариусът беше убит, за да не се разприказва. Някой се притесни. Така бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров коментира пред БНТ убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

По времето, в което Петър Тодоров бил главен секретар на МВР, имало опит Петьо Петров-Еврото да бъде заловен, но това не се случило. Според Тодоров е  имало теч на информация преди ареста му. "Не успяхме да го заловим, защото изтече информация. 15 минути преди да влязат колегите, той е бил там, където трябваше да го заловят. По това време имаше няколко подобни случая", подчерта той.

Още по темата
Защо Божинов бил обезпечен със СРС и наблюдение, бе допуснато той да бъде убит? Защо е назначена и некомпетентно отстранена съпругата му?, попита риторично Тодоров. Според него съпругата Нотариуса от 2021 г. е в ГДБОП и е била назначена с външен конкурс.

"Изненадващото е, че е била назначена с външен конкурс, което е прецедент и не е правено. Начинът, по който е отстранена, води до нейното връщане впоследствие", обясни още Петър Тодоров.

По това време шеф на ГДБОП е Любомир Янев, припомни бившият главен комисар. Той коментира лаконично и как е върнато детето на Петър Петров в България. "Чрез хора, изпратени обратно", така той отговори на въпроса.

Тодоров коментира и напрежението с бежанците. След като има случаи на побоища в София, значи има проблем с бежанците. Проблемът с тях съществува и ескалира. Той е главно от 2014 г., но последните години се задълбочи. В момента се наблюдава временно намаление на мигрантския натиск, но това е свързано с климатичните условия. Ще видите, че от следващия месец рязко ще се увеличи натискът. Проблемът е в това, че се връщат от Европа безшумно и инконгито, каза  бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
6
 
! Отговори
Дарк преди 2 месеца
И за кого ще се разприказва човек,чиито дела не са завършили както той е искал?Голямо влияние е имал,няма що?И да каже кои адвокати като посредник е препоръчвал какво от това?Те просто ще отрекат.Бил е възхитен от тях,искал е да помогне на хората с проблеми и толкова.Пак съпругата му на преден план тикат,а от убиеца и следа няма.По едно свое дело се държал грубо със съдийка,хвалил се,че познава този и онзи.При три изстрела третия да уцели,ега ти "килъра"!Забърсал е някоя неподходяща и ...бум.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой е нотариуса? Малка брънка в цялата престъпна мрежа. А босовете й? Сега определят дневния ред на държавата.И това е отклоняване на вниманието за обикновения човек. А мигрантите? Дали изобщо се знае точната бройка им бройка у нас? Дори и от отговорниците на бежанскитете центрове. По документи- да,а в действителност е пълна мъгла. Целта им е Европа.А вбъддеще ще става все по- тревожно от поведението им.
32
0
 
11
 
! Отговори
вгз преди 2 месеца
Никой никога не се е питеснявал, че някакъв си Нотариус щял да се разприказва. Тя, мафията държи всичко - ако щеш от тоалетните в зоопарка и пазарите, до политици, служби, правителство, избори, доставчици на услуги, вносители, износители. От какво да се притеснява? Защо? Кое не е нейно, за да предизвиква някакво притеснение?
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прав е човекът да задава тези въпроси. Аз мога да му отговоря-защото съдебната и цялата система е прогнила, корумпирана и негодна. А държава без читава съдебна система е държава на автопилот. Но на кой му пука, нали се печатат милионите, да се спасява, простия народ.
30
0
 
4
 
! Отговори
Василев преди 2 месеца
Благодаря, че не ми допуснахте коментара.
29
0
 
15
 
! Отговори
вгз преди 2 месеца
Нотариуса не е бил убит, а се е самоубил. От километър и половина се е уцелил със снайпер 2 пъти - в сърцето и главата.Какво брутално самоубийство!
28
0
 
2
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 месеца
Фингъра е била, баба Пена, чистачката
27
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Е как, МВР..... То е написано в заглавието
26
1
 
5
 
! Отговори
Дзивко преди 2 месеца
Абе тука по форума има един, сигурно е от Перник, бута пернишките ченгета навсякъде, всичко става у Перник и Дупница, тия центрове на вселената
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МВР в ролята на полезния герой от едноименния роман на Достоевски.
24
0
 
9
 
! Отговори
Сталин е пеленаче преди 2 месеца
Незабавни реформи в МВР, тези ни убиват, граврят се и всички си мълчат(от страх и манипулация) !Само ако видите какво правят в секретните им отдели, ще разберете, че Сталин е пеленаче пред тези!
23
0
 
6
 
! Отговори
неБанкеръ преди 2 месеца
До Банкеръ - откровени глупости чета в коментара Ви... само на един въпрос моля да ми отговорите "Вие бихте ли заклали кокошката, която Ви снася златни яйца?" а такива като Божанов освен, че си плащат и имат неизчерпаем източник на компромати /справка Трактора/, затова и сега Нотариуса бръмчи с Трактора в казана...
22
3
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 месеца
Най голям Мотив да го убие има жена му.Наследството,което ще получи е голямо изкушение.Необходими са и десет живота за да спечели толкова.Освен всичко останало това,което е наследила няма как законово да бъде върнато на измамените.Такива хора,като Божанов са си плащали навсякъде за да си вършат измамите,иначе няма да излезе от затвора след втората.
21
1
 
2
 
! Отговори
счетоводителя преди 2 месеца
До Анонимен 6 - мне, не са им 5 бона заплатите, нагоре са... а работата им е пълен Тишунко ***
20
0
 
11
 
! Отговори
Кире преди 2 месеца
Поредната пушилка от поредния послушко назначен по втория начин. Поредния некомпетентен, който ни взима за стаден ***. Но със същите оправдания как той имал желание да го заловят, но някой друг е виновен за теч- в подопечното му МВР. Никакви бежанци не са виновни за убииствата, мизерията, липсата на справедливост и кланетата по пътищата. За концесиите на маргините по морето и Пашата в София. Неговото име е Боко Тиквата и сие.
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Направиха ни на маймуни,а ние блеем и гледаме сеир.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е как няма да има теч на информация,като жена му работи в ГДБОП.А пък те го следели и за малко щели да го арестуват.Толкова съшито с бели конци оправдание и малко дете не може да съчини.Някой е нагазил дълбоко в л...та,ама не искат да го осветлят.Дали пък не е един министър?
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ти пък откъде знаеш, че щял нещо да бил приказвал ? Може да е друга причината. Освен това както се оказа никой не го е познавал така че едва ли е имало за какво да говори.
16
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русофили, Сър! Забавляват се!
15
0
 
25
 
! Отговори
Трагикомедия преди 2 месеца
90 процента от състава на МВР тича 100 метра с 3 почивки и 30 процента след такъв свински тръс викат линейката. Всичко е лой и шпек.

Спонсорирани публикации