Ген. Радев: Цачева е проекция на Борисов, в пола и с очила

Генералът се готви за последна битка
Обновена: 10 окт 2016 12:15 | 2 окт 2016 16:00, Анисия Иванова
229
Ген. Радев: Цачева е проекция на Борисов, в пола и с очила
Снимка: Булфото, архив

Ген. Румен Радев също коментира номинацията на ГЕРБ за президентската институция.

"Г-жа Цачева е проекция на г-н Борисов. Това е Борисов в пола и с очила. Но силата на ГЕРБ не е в личностите, а в това, че партията е машина за избори", написа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, в профила си във Facebook.

Генералът смята: "Чака ни тежка битка. Може би последната, ако искаме да съхраним демократичното си право на избор".

Още по темата

"Станахме свидетели на пореден унизителeн скеч на автократ, който се държи като водещ на риалити шоу и пази съспенса докрай. Реч в стил "държавата – това съм аз“. Той (Борисов) не се сдържа да спомене и мен, което ясно показва кого ГЕРБ възприема като единствена опозиция, за което му благодаря", пише още Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОДОБНИ СЛОВЕСНИ АТАКИ НЕ ОТИВАТ НА ЕДИН ГЕНЕРАЛ, ПРЕДПОЛАГА СЕ ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ И МАЛКО КАВАЛЕР И ДА СПРЕ АТАКИТЕ КЪМ ДАМА НА ДОСПОЛЕПНА ВЪЗРАСТ, НЕКА ГОВОРИ ЗА СВОИТЕ ПЛАНОВЕ, ЗА ТОВА КАКВО ЩЕ НАПРАВИ, А НЕ АТАКИ- ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ, ГЕНЕРАЛЕ.
78
6
 
6
 
! Отговори
без изненада преди 7 години
Отпецна се Летецо....това си е единствения възможен аргумент -анти- ГЕРБ и нищо смислено....Клюкарник ,
77
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...в пола и с очила"присмял се хърбела на щърбел! Ами ти бе, за какво си сложил този гьозлук. че и отгоре му гледаш, при това грозно! да не би да искаш да изглеждаш по-страшен, а!
76
11
 
7
 
! Отговори
Цачева: преди 7 години
-Генерале,генерале- къде ти е косата,къде са ти униформата и осанката?- Останаха при Путин,госпожо президент!
75
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сменете му ризата бе другари, стига се е правил на човек от народа! Взе 150 000 лева като се пенсионира, ама ризата не си сменя! Или е стисляк, или е клоун!!
74
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червен *** с ник: Радо Шишарката!
73
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да говори глупости, не е ли по-добре да каже какви са неговите разбирания?Прилича на човек, дето едно изречение на кръст не може да върже...Позитивна кампания ?!
72
10
 
10
 
! Отговори
Гергиев преди 7 години
"Другарю " Радев, а нима Вие не сте проекция на две самозабравили се комунистки за които няма нищо свято освен властта. Защо не реагирахте, когато Ви посочиха за вицепрезидент "другарката" Йотова, която в края на своята встъпителна реч заяви: "Господин Радев, няма да Ви бъде простено, ако се отклоните и на йота от политическата линия на партията" цитирам Гьоте "Не е от полза за стадото, ако овчарят е овца"
71
18
 
14
 
! Отговори
А другаря преди 7 години
ген. Ал Бънди Радев е проекция на *** в панталон и червени прашки отдолу!
70
5
 
7
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Такава ясна мисъл, отправена в далечното бъдеще.Що не си размените очилата с Цачева ,че гледате в противоположни посоки ?
69
9
 
17
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
След като мутрата Боко е премер, травестита Плевнелиев президент, напълно в реда на нещата е следващия президент да е една комсомолска секретарка и поредния родоотстъпник. Сигурен съм на 100%, че лошия генетичен матрял ще я избере. От сега честито за поредния предател на България. Вече очаквам да обявим война на Русия, защото за всичко е виновен Путин. Росене, вдигни самолета. Не твоя защото не можеш, а единствения, който все още лети и има гориво.
68
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минута мълчание за идеолога на забогателите от прехода бивши номенклатурници и герберасти.Другарят Андрей Луканов май бе прострелян точно преди 20 години.В негова памет днес последователите му от Греб изложиха своята порекция за презедент.
67
0
 
10
 
! Отговори
ViP преди 7 години
Защо да са прави ?!????Ако заемаш позиция е друг въпрос....Това е нещо като левски и цска..постояно левскарите се дърлят колко са велики и непобедими,файрмена и той така...няма кой да го бие и пуска грозните епитети по адрес на хората...не забравяй също че и той почна пръв..а оная десислава после цецко и т.н. колко глупости и заучени фрази изговориха....На генерала поне му се получи смешно:)
66
11
 
17
 
! Отговори
Класната преди 7 години
Ха, ха, ха! А Радев е проекция на Станишев - и очила си има!
65
6
 
16
 
! Отговори
ген. Франко Пиночет преди 7 години
Свърши се с госпоството на политици, произхождащи от факултет Пожарна на МВР - Симеоново. Нека малко и от армията да се пробват.
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кой би бил подходящ за Главнокомандващ на БА?
63
5
 
19
 
! Отговори
Гг преди 7 години
гербрите не цъфтят на есен,тогава увяхват.
62
8
 
12
 
! Отговори
до ViP преди 7 години
Нападащите генерала без да искат са прави! На него не му прилича да е ***. Виж, такова поведение е нормално за наште момчета от Греб и им вдига рейтинга.Те там когато говорят пред микрофоните един за друг се назовават с малки имена. Само Бойко с течение на времето стана господин Борисов и Премиерът.
61
7
 
3
 
! Отговори
Радев президент преди 7 години
До Анонименпетно че го е била жена пхахаха...ти си комплексар сексист
60
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Озовах се веднъж близо до Цецка! Радост! Ужас! И крем ,,Каро''! Също като Еки Михайлова - Класната на времето. Там в почивките на НС се бръснат в тоалетните, защото работният ден е дълъг.