Цачева и Манушев – №17 в бюлетината, ген. Радев – 13

На първо място в бюлетината ще е Светльо Витков
Обновена: 10 окт 2016 12:08 | 5 окт 2016 11:04,
59
Цачева и Манушев – №17 в бюлетината, ген. Радев – 13
Снимка: архив, Bulphoto

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще е номер 17 в бюлетината.

За кандидатите на БСП, издигнати от инициативен комитет, ген. Румен Радев и Илияна Йотова пък жребият отреди номер 13.

Още по темата

Бившият вицепремиер и кандидат за президент на АБВ Ивайло Калфин с Любомир Халачев ще са номер 15 в бюлетината, изтеглиха от ЦИК.

За Татяна Дончева и Минчо Спасов се падна номер 12, а за Красимир Каракачанов и Явор Нотев - 19.

Издигнатият като независим кандидат за президент бивш премиер Пламен Орешарски и кандидатът за вице Данаил Папазов, жребият отреди да са номер 4 в бюлетината.

Кандидатите на Реформаторския блок Трайчо Трайков и Съби Събев получиха номер 7.

Номер 1 жребият отреди за независимите кандидати Светослав Витков и Иван Велков.

От 24-те кандидатпрезидентски двойки, които подадоха вчера документи в ЦИК, вече отказ е получила листата на Митко Димитров и Митко Уручев, издигната от инициативен комитет.

Така засега в битката за "Дондуков" 2 остават да се борят 23 двойки. Проверката на част от кандидатите обаче продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - Бойко,Бойкооооо,защо ти трябваше тази излагация...К'ва излагация? Ти не си единствената врачка. Пука му на Бойко и за двете. Едни го натискаха за едната, други за втората. Е, угоди на всички, въпреки че както се дърпаше още преди, ясни са му били шансовете на бабите. Ние нямаме особено касателство към ООН-то за да изживяваме комплекси. Да му мисли оная, с нюйоркските апартаменти и поамериканчената и фамилия.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам,никой не пише,че Бокова и Георгиева вече са аут от ООН.Новият шеф на организацията ще бъде португалският кандидат,което написах още преди две седмици.Бокова е на 5-та позиция с 1 червена бюлетина,а Кристалина-на 7-мо място с две червени бюлетини.Бойко,Бойкооооо,защо ти трябваше тази излагация с подмяната.Какво стана сега-двама се карат,третия печели.Същия автогол си вкара и с Цачева.Ретроградния Меркурий ви уплаши,а сега на кой господ залагате,като никой не ви иска?
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номера не трябва да има,а на различните места кандидатите трябва да са на различни места в списъка!Който може да чете - ще си намери човека,а който не може - няма как да му кажеш за кого да гласува! Ама то това е да се намираме на приказки,а пък кой и как - сигурно не ги интересува много законодателите,че не се знае на другите избори какви нужди ще има!
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше един Мануш Романов в политиката. Тоя да не е син му? Тиквата нре пада по далече от корена си.
48
0
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
В Италия никъде не поставят номер 17,тъй като го смятат за фатален.Цецке,Цецке,лошо ти се пише.Звездите ми го говорят.
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за любимец 13!
46
2
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Цачева трябва да е трета а първия...тур,че Боко да се откаже...веднага.Иначе трябва да го търпим още...една седмица.За туй всички,освен полиция,пожарна и други от...апарата, на 6-ти,червен картон за Тиквата.Съдбата на българите е в...нашите ръце;всички пред урните.
45
0
 
8
 
! Отговори
ЗАЩО ? преди 7 години
Защо от ЕВРОРОМА няма кандидатури , изглежда само те не са се пробвали , може пък с тях да тръгне Бе-ГЕТОТО нанякъде?
44
0
 
8
 
! Отговори
ДААА. преди 7 години
До задачата?Математиката на ДПС винаги излиза на 100% .Празно няма .След като има кой да им дава БАНИЦАТА , ЗАЩО ДА НЕ Я ИЗЯДАТ ?
43
1
 
5
 
! Отговори
задачата? преди 7 години
Пита се в задачката :На ОРЛОВ МОСТ , коя от двете ще награби Местан , Цачева , или Нинова ?Така и така , ДПС ще реши казуса с Президента ,КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ ,......НО СРЕЩУ КАКВО ЛИ ?а/ ТЕРИТОРИЯ ?в/ ПАРИ ?с/ ВЛАСТ?д/ И ТРИТЕ !?!?---ДА , И ТРИТЕ ....
42
1
 
12
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 7 години
ДПС отново ще реши ,.....''КОЙ'' ще е !Вотът е размит прекалено , такова ЧУДО от толкова кандидати не е имало .Ще има изненади , на 1-ви тур , Цачева ще е 2-ра .
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами погледнете анкетите по сайтовете,чуйте хората на улицата и си направете изводите.Кандидатът на ГЕРБ няма никакъв шанс.Цветанов разбира това и сега ще впрегне цялата машина за фалшификации,купуване на гласове и брутален натиск по държавните служители и работещите във фирмите на индустриалците,близки до ГЕРБ.Но все си мисля,че този път и това няма да помогне на бойковата разбойническа банда.Протестният вот се очертава да бъде съкрушителен.А и никой вече не обръща внимание на пишмансоциолозите.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че има 21.Аман от натегачи и простуци.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19За вицето на Цецка ли става дума?
38
24
 
5
 
! Отговори
дядо Ванго преди 7 години
Пак ще подкрепим Бойко. Да е жив и здрав поне още 15 години му давам начело :)
37
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Само Трайчо чист - И какво се оказа накрая ? Единственият демократичен и необременен от зависимости кандидат за президент от гражданската квота е Трзйчо Трайков.Така е! Бългapaнитe обаче, не харесват чистите, затова Трайков няма никакъв рейтинг, т.е. популярност.
36
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички анкети(не платените социологически проучвания)сочат като абсолютен победител още на първия тур ген.Радев.Ако на 6.11.се получат други резултати,това би означавало,че изборите са фалшифицирани.
35
4
 
5
 
! Отговори
Баба Ванга преди 7 години
...овцете пак ке изберат тиквокандидатот...това ке биде последната победа на гербо , ама кел файда , ке изгубите още 5 години , ама за народ што изгубил 500 нищо не е , има поговорка за вазе : на такова ду.е - таков к..р
34
3
 
14
 
! Отговори
26г., ЛЪЖИ ! преди 7 години
И ГЕРБ ни излъгаха , КОРУПЦИЯТА ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ Е НА НИВО , И НА ВСИЧКИ ---НИВА !
33
4
 
11
 
! Отговори
ДО Ц. ЦАЧЕВА преди 7 години
Г-жо Цачева , кога най-после ще се осмилите , да започнете РЕФОРМИ В СЪД.СИСТЕМА?Докога ще работите за чужди държави ?САМО ЗАРАДИ ТЕЗИ ДВА ВЪПРОСА , СЕ ПРОСТЕТЕ С НОЯТ ГЛАС ....А КАКВО ОБЕЩАВАХТЕЕЕЕ ,..... НАЛИ ????