Цачева на крак при "няк'вите баби", шие им носии

Шефката на парламента в отпуск изчетка жените от фолклорната група
12 окт 2016 17:15,
57

Снимка: ГЕРБ

Шефката на парламента в отпуска Цецка Цачева отиде на крак при Черкаските баби във Вършец. До дни при тях ще пристигне и дар от нея – чисто нови фолклорни носии.

Цачева и Черкаските баби имат сложни отношения и те станаха публично достояние през пролетта на тази година. Всичко тръгна от една реплика на Цачева към заместника й Алиосман Имамов пред неизключените микрофони на трибуната в парламента, че отива да се снима с "няк'ви баби".

Още по темата

Бабите се оказаха именно Черкаските баби, а пренебрежителното отношение на парламентарната шефка към тях даде повод за много критики.

Преди дни, когато обяви, че излиза отпуск заради предизборната кампания, Цачева съобщи и че ще дари заплатата си за този месец на бабите.

"Поех ангажимент да бъда при вас и ето, че днес съм във Вършец и се срещам с най-известните баби в държавата в момента – Черкаските баби", каза им Цачева при повторната им среща днес – на тяхна територия.

Тя им благодари, че съхраняват културните традиции по техния край и на страната. "Поклон пред делата ви", каза парламентарната шефка в отпуска.

Тя помоли бабите да гласуват за нея и обеща, че заедно с Пламен Манушев ще бъдат достойни президент и вице.

И шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов изчетка бабите и ги поздрави за тяхната самоотверженост в опазването на културните традиции на Северозападна България.

"С г-жа Цецка Цачева и с парламентарната група на ГЕРБ поехме ангажимент пред вас и до дни ще ви подарим чисто нови народни носии, които сме поръчали и вече се шият. А вие продължавайте да предавате традициите на младото поколение", каза им Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
23
 
! Отговори
моряка преди 7 години
Цецке,Цецке,кога им взехте мерките на бабите,та след няколко дни да си получат новите носии?Освен тебе,Цветанов и Борисов,няма ли да се бръкнат в джобовете,та подкупът да е РЕДИЗБОРЕН?
23
2
 
31
 
! Отговори
сух преди 7 години
Бабите бяха от оцелели от хол ок оста, които трябваше да се срещнат с тетка. Тези баби ги използваше за да замаже гафа
22
0
 
15
 
! Отговори
некой преди 7 години
Прочетете истината в коментар 3 !
21
2
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Цецке,като се подарява...нещо на някой,от него не се измолва веднага услуга в твоя полза,защото излиза че това не е подарък а...подкуп и е много...грозно.Това показва,че си много далеч от морала и елементарното съобразяване.Какъв президент ще ни бъдеш Цецке.Боже пази България и дай разум на...електората...
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намериха се :)
19
0
 
36
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Е направо се трогнах! Цецка с разкаяние в сърцето и сълза на лявото око, отива при бабите, които пренебрегна преди време, когато не й трябваха избиратели. И не, не защото е в предизборна кампания, а защото е с голямо сърце.Направо вече почвам да се обиждам, явно за съвсем балами ни взимат.
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Цецка Цачева отиде на крак при Черкаските баби във Вършец"---Как на крак, бе! Нали в момента е кьопава с единия! Пък и чак до Вършец на крак. :)Ама, пуст пиар на мамата ...
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жа Цачева в предизборната си еуфория дали можа да види, че всичките до една баби са щърбави? Сигурно защото икономиката се подобрява непрекъснато, както всяка вечер ни убеждава Премиерът, и че правим хубави неща. Значи пенсиите стремително се увеличават, та старците спокойно ходят на зъболекар и си купуват лекарствата! Пък някой казваше, че благосъстояниоето на един народ се проявявало в състоянието на зъбите на хората... Ами, то тогава крокодилите ще са най-добре, зер...
16
2
 
29
 
! Отговори
БУЛГАР преди 7 години
ТОВА НЕ Е ЛИ ПОДКУП
15
0
 
25
 
! Отговори
izbiratel преди 7 години
БАБИТЕ ЩГЕРБ,ЩЕ ПРИПЯВАТ ЦЪФНАЛ ,А ЦАЧЕВА ЩЕ Е СОЛИСТ
14
0
 
20
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Цецке ,не мога да пея,ама имам нужда от нови дънки ,ама не Цецо да ги шие , а от пазара в Димитровград
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже какви прости бабугери! Морът ги като въжки а те пак козируват и се надяват. Нито пенсията (бленуваната) ще доживеят нито светло бъдеще. Колко малко акъл имат повечето възрастни хора в България и не разбират в дълбочина сатирата Патиланско Царство и си вярват че те все още са в ролята на Баба Цоцолана която моделира и наказва според настриенията си.
12
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПЯЛИ СА "ЦЪФНАЛ ГЕРБ" - БАБИТЕ ХОР, ЦЕЦКА СОЛО.
11
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛИЦЕМЕРИЕТО ИДВУЛИЧИЕТА СА ТОЛКОВА ХАРАКТЕРНИ ДА ДВЕТЕ ЦЕЦКИ (ПАРДОН, ТО ЕДНОТО БЕШЕ ЦЕЦКО)
10
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещата майка на нацията се сетила Мара да се побара. Разбрала горканата, че оцапа пейзажа и започна да се подмазва. Малко закъсне! Хората не могат да я понасят. Ако Цецо Цървула не пазарува по малки градове и села, ако не плаши с уволнения и лишаване от нормални човешки придобивки, Майката ще има някъде 5 - 6%. Уплашените и зависимите. Изритването на ГЕРБ става задължително защото разрухата и ограбването не спират.
9
1
 
43
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Спрете с тази селяния, моля! Повръща ми се и от Герб и от бабите / вкл. и Цецка с панталончето с кройка подчертаваща огромният и дирник/!
8
43
 
5
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво! Скоро България ще има достойна президентка, с която да се гордее!
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да съм на мястото на бабите, да я пратя да възстановява някое ТКЗС тая партийна секретарка некадърна!
6
1
 
44
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Селяндурските номера на Цецо, Цецка и Боко!
5
0
 
40
 
! Отговори
няк'ъв дедо преди 7 години
няк'ва баба отишла при няк'ви баби