Марешки приключва кампанията с уникален финален рейд

Кандидатът за "Дондуков 2" препълни Двореца на културата и спорта във Варна
3 ное 2016 09:55,
6
Марешки приключва кампанията с уникален финален рейд

Кандидатът за президент Веселин Марешки закрива кампанията си с уникален финален рейд броени часове преди изборния ден.

В 17:30 часа вчера той бе бурно аплодиран по време на среща със симпатизанти в препълнения Дворец на културата и спорта във Варна, а в 19.30 часа участва в дебата на кандидат-президентите в студиото на bTV в София. За да успее да изпълни и двата си ангажимента, Марешки говори пред публиката в зала Конгресна малко повече от половин час и се качи на нает специално за целта самолет, за да стигне на време в столицата.

До напрегнатата ситуация се стигна, след като седмици наред социолози, политолози и журналисти пренебрегваха прогнозните резултати на Веселин Марешки в битката за поста на "Дондуков" 2 и го вписваха в "Б отбора" на кандидатите. Последните данни обаче показват, че Марешки е сред основните претенденти за държавен глава и той получи покана да участва в последния телевизионен диспут тази вечер.

"Ще участвам в заключителния дебат по bTV, въпреки че доскоро ме пренебрегваха. Ледът обаче започна да се пропуква. На политическия картел вече му стана ясно, че не може да пренебрегва моята кандидатура и аз съм най-сериозният претендент. Стана му ясно, че неговият край идва и затова аз трябва от телевизионното студио да съобщя този факт. Сега е моментът да направим избор - да запазим статуквото или бъдем свободни. Аз имам минало - знаете какво съм направил реално с делата си. И те имат минало - но изтъкано от лъжливите им обещания. Не аз съм участвал в мародерстването на народа, а корупмираните политици - некадърници и нехранимайковци, които разсипаха Родината ни, за да изкарат някой лев повече. На такива недалновидни безхаберници от статуквото мога да кажа само едно: "Революцията идва! Хората ще изметат корумпираните ви особи и ще ги пратят там, където им е мястото - в затвора!", заяви пред повече от 5000 души в залата кандидат-президентът преди да отлети за дебата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Обаче, защо?!?! преди 7 години
Защо в началото на новините по БиТиВи, които започват в 19.00 ч., говорителката застана така, че на графиката да не се вижда колко процента от избирателите ще подкрепят Марешки, според "Галъп"?Разбрахме само, че се прогнозира, че той ще е на четвърто място.Явно им е бръкнал в здравето на някои, затова се чудят как да го омаловажат.Дано да го пази Господ и да му помага!Дано стигне до балотаж и да победи!
4
0
 
3
 
! Отговори
Стискам му палци! преди 7 години
Потривам ръце от кеф!Марешки подпука и "политическия КАРТЕЛ". Много точно се е изразил!Дано успее!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на тоя пич. Бръкна им отзад.
2
2
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Марешки победи картела вече във Варна ,Русе и Айтос да се готвят София ,Пловдив и Бургас .А от догодина и други Български градове! Този човек без да е политик и без да има каквато и да е политическа власт.Само с помощта на Бизнес средства успя да направи живота на Българина по лек.Представете си ако има политическа власт колко би бил полезен за България.Жалко че шансовете са му минимални!
1
2
 
15
 
! Отговори
Кой го интересува преди 7 години
Преди дни заредих а95 за 1.78 лв на литър. МНОГО МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЖЕ.