Борисов даде глас за президент: Гласувах и на референдума!

"Дай Боже тези избори да минат мирно, тихо и най-добрите да победят"
Обновена: 6 ное 2016 12:05 | 6 ное 2016 10:44,
132
Борисов даде глас за президент: Гласувах и на референдума!
Снимка: Reuters

Премиерът Бойко Борисов гласува както за изборите за президент, така и за трите въпроса за референдума.

"Считам, че е важно да се гласува, когато се иска мнението на хората. В крайна сметка това е пряката демокрация", коментира той, след като пусна бюлетините си в училището в Банкя, където е неговата избирателна секция.

"Направиха се промени в Изборния кодекс, защото целта беше да се даде по-голяма възможност, да се улеснят хората да гласуват. Всички, които желаят да гласуват в чужбина и в България. Тези промени не са направени за лошо, а за да може действително всеки желаещ да има възможност да гласува и да го направи", допълни той.

"Дай Боже тези избори като всички останали да минат мирно, тихо и най-добрите да победят", коментира Бойко Борисов.

На въпрос дали има затруднения по време на изборния ден поради направените промени в Изборния кодекс министър-председателят обясни, че доколкото има информация навсякъде секциите са отворени и работят.

"Днешният ден за мен е като всички останали, има ЦИК, има човек в правителството, в лицето на вицепремиера Томислав Дончев, който отговаря, МВР, дежурни прокурори. Нямам роля в днешния ден", каза още министър-председателят Бойко Борисов.

Приемиерът подчерта, че днешните избори за президент служат и за вот на доверие към управляващата коалиция.

Бойко Борисов потвърди намерението си да направи промени в правителството на базата на резултатите от вота за президент на кандидатите, които са издигнати от управляващи партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
42
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 7 години
Пожарникарят сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, агент Буда е жертва на собствената си глупост!
5
2
 
48
 
! Отговори
само десет секунди преди 7 години
Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!
4
3
 
41
 
! Отговори
махнете снимката преди 7 години
Моля, махнете снимката на този "генерал". По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!
3
3
 
51
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
отивам да гласувам сега специално само и само да го набабана на гроб!
2
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се как е гласувал на въпроса за субсидиите! Плевнята само него не можа да премахне от въпросите на Слави, другите ги махна успешно!!Некадърници!!!
1
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя *** май няма намерение да подава оставка, ако партия му загуби, за някакви промени в правителството сега пък говори... Няма такъв лъжец просто!