Гласуването в "Младост" – бавно, от 3 до 40 минути

Жителите на столичния квартал пускат бюлетина и за кмет
7
Гласуването в "Младост" – бавно, от 3 до 40 минути
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Жителите на столичния квартал "Младост" имат право на три избора днес - за президент, за референдума и за кмет, което прави гласуването доста бавно. Вотът отнема между 3 и 40 минути, съобщава БНР.

Членовете на комисиите предлагат на гражданите по три бюлетини, като всеки гласоподавател взема сам решение с коя да гласува.

До момента очакванията на наблюдателите, че хората ще се объркат, гласувайки с три бюлетини, се оправдаха частично.

Ако пред някоя от секциите нямаше струпване на хора, пред други се извиха опашки. Членове на комисии изразиха надежда, че няма да се наложи да чакат цяла нощ, за да предадат бюлетините, както миналата година.

"Започнаха по-късно, в седем и десет беше, освен това един човек се обработва повече от пет, шест минути. Аз не знам, до края на деня за гласуване колко човека могат да минат. Ние в "Младост" имаме три бюлетини да попълваме, поради която причина става бавно. Не са ли обучени?", недоумяваха граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли още опашки в Младост? Интересува ме секцията в 144 училище
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами членовете масово са от ГЕРБ какво очаквате?В младост има да се гради на още доста зелени площи.
2
0
 
2
 
! Отговори
лея преди 7 години
и в Левски има големи опашки. Трябва да направят секциите с по-малко хора. На нищо не прилича! Аз се отказах - няма да ми взимат деня. Ще се пробвам в 19,30 да видим . . . Такова струпване на хора хич не е полезно, адски изнервящо. Всякаква ***. КАто видиш какви са на опашката и т истава ясно , защо запада иска да ни унищожи! Много *** народ, който умира да виси по опашки и комисията и тя си мисли,че ако няма опашка - занчи не работи
1
0
 
5
 
! Отговори
Селена преди 7 години
Аз гласувах в Младост, опашките са огромни,членовете на избирателните секции са много бавни ,което отказва мнозина да чакат.