Трайков: Да гласуваме днес, за да не празнуваме утре ВОСР!

Кандидатът за президентът даде своя вот машинно
93

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков гласува за президент и референдум в 9-та Френска езикова гимназия "Алфонс Дьо Ламартин". Трайков пристигна в избирателната секция със съпругата и сина си и избра да гласува машинно.

"Гласувах, за да дам сила на свободните хора", заяви кандидатът за президент, след като упражни вота си.

"Ако не се гласува днес, утре може да ни карат да празнуваме пак Октомврийската революция", заяви той.

Той даде и формулата си за успешен президент - патриот, компетентен и с достойнство.

Трайков аргументира машинното си гласуване, според него "това е начинът да гарантираме, че изборните измами са сведени до възможния минимум".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
5
 
! Отговори
подло и коварно преди 7 години
Трайчо, свири тревога! Купи си храна и вода за две седмици! Руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Националният балет на Русия, Берьозка, ще има представления в България! И още по-лошо! Руския национален балет на лед ще нападне България! Подло и коварно! През декември!
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceKekТи направи най-смисленото изказване тук!
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не се бяхте обвързвали с Пръмовата снаха, щях да гласувам за вас.Но се обезличихте!Помен няма вече от нашето СДС, за което отделихме толкова много от личното си време, енергия, лични средства, ентусиазъм и надежди. Демократите не са еднотипна маса, затова политическата им сила трябваше да си остане коалиция, а не Иванчо да ми прави еднопартийна система! Събори къща, за да построи барака!
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо, и ти ли го удари на евтина евроатлантическа манипулация?
55
2
 
4
 
! Отговори
вечно вчерашен преди 7 години
Този Трайчо е вечно вчерашен.
54
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този е руска ***, нека не се прави на патриот.
53
2
 
7
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Нищо смислено, поредното разделящо празноговорене....истинската качествена промяна изисква много сериозен интелектуален напън от вече нищо незначещото плюене, каквото върши Трайчо...
52
3
 
9
 
! Отговори
SpaceKek преди 7 години
Десният проект ще се осъществи тогава, когато в българското общество усилието не само се заплаща подобаващо, но и се оценява и уважава, когато волята на нацията застане над волята на евронатовски чиновници и когато законът вземе връх. Нито ЕС, нито НАТО спомогнаха за това - напротив, те си затварят очите пред мутри като Борисов и по този начин удължават агонията. А дясното, то си бае срещу остарелите институции, защото не може да роди и една смислена идея с какво да ги заменим.
51
4
 
8
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Целият десен проект в България е основан на омразата към Русия и комунизма.-60 Първо за да се ограмотиш приписваната ни фобия не означава омраза а страх защото фобия на гръцки е страх а не омраза и не е антоним на филия .Второ на практика след като се осъществи промяната в България и станахме членове на ЕС и НАТО се осъществи ДЕСНИЯТ проект защото не беше такъв ЛЕВИЯТ проект . Лошото е че не можа да се осъществи до край заради непостоянството на народа , такъв си е за това е по слабо развит.
50
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кандидатът за президентът даде своя вот машинАЛно ... Така се и изказа, де. :) Като този, когото се кани да смени ... И двамата са ZANY (англ.), или НЕДОТЕПА, на руски. Да си избират "ориентация"!
49
0
 
6
 
! Отговори
Президент преди 7 години
Не мечтай РАСТ никакъв ВОСР няма да има https://youtube/watch?v=3TIUfIn59mMМоже само друго ВОСР (Всички се ОСРаххме - подпис: расти)
48
0
 
0
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
59 хахаххахааххахаах, това ли намери като кусур, бъди спокоен знам много добре къде се поставя. Но това е чат,а не литературен трактат на тема граматика и не съм машинописка при това .
47
5
 
15
 
! Отговори
SpaceKek преди 7 години
Абсолютен факт. Целият десен проект в България е основан на омразата към Русия и комунизма. Лишен от смислени идеи. Той е абсолютно нежизнеспособен, а успешната политика е точно това - да знаеш как да говориш с хората и да решаваш проблемите им. Те това е основата на западната представителна демокрация. Подръжниците на Трайков се имат за нещо повече от останалите, но реално са също толкова далеч от демокрацията и западния свят, колкото и безмозъчните селяндурски зомбита на Бойко Борисов.
46
1
 
1
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
57 Може цял живот да го повтаряш , но не е така и го знаеш много добре
45
11
 
7
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Интелигентните и образовани хора в България са 6-7% , с такъв матрял разполагаме . Ето 30% гласували за Каракачанов, Марешки и Орешарски , гласувли в нищото.
44
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайков,що се пънеш,бе човек,като сам си знаеш,че си аут.Плати ли си данъците за огромния хонорар който получи за АЕЦ "Белене"?
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 Иване Иванее .............къде си ръгнал бе Иванее
42
6
 
17
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
ТОЯ СБЪРКАНЯК,КАТО ВСИЧКИ ЛИБЕРАСТИ,ОСВЕН ДА ГОВОРИ АБСОЛЮТНИ НЕЛЕПИЦИ,НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИ ДА СКОЧИ ОТ НЯКОЙ ВИСОК БЛОК,С ВИКА,ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИДВАТ,ПО СВЕТЛИЯ ПРИМЕР НА ЗАДОКЕАНСКИТЕ СИ КУКЛОВОДИ,ПРАВЕЛИ ГО ПРЕЗ 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК......
41
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълен ***.
40
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ле-ле, колко е смешен тоя! К'во го коментирате, коментар 18 обяснява всичко.Пък и снимки ... Да бяхте снимали само "кандидат-първата дама", без него ...