Фандъкова: Посланията на Цачева не стигнаха до големите градове

Единствено тя не прави популистки изказвания, смята кметът
10 ное 2016 12:52, Анисия Иванова
96
Фандъкова: Посланията на Цачева не стигнаха до големите градове
Архив: Булфото

Посланията на Цецка Цачева и кандидат-президентската двойка на ГЕРБ не успяха да стигнат достатъчно силно до жителите на големите градове, каза кметът на Столична община и зам.-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Коментарът й бе по повод вчерашното изказване на премиера Бойко Борисов, в което той призна, че грешката за резултатите на първи тур на президентските избори е изцяло негова.

Още по темата

Тя обясни, че поради тази причина последната седмица Цецка Цачева провежда много срещи в София с представители на различни гилдии.

"Вчера имаше среща с представители на малкия и средния бизнес, с хората, които винаги са били част от симпатизантите на ГЕРБ", обясни зам.-председателят на ГЕРБ, цитирана от "Фокус".

"Не мога да кажа все още каква е грешката и има ли грешка. За мен причините са много. Най-важното е да се направят изводите и анализите от представянето", каза Фандъкова и допълни, че много фактори влияят върху това.

Тя даде пример с район "Младост", където се провеждат изборите за кмет на район. "Наистина се надявам и тази неделя да има достатъчно активност в "Младост", защото изборът е важен и там резултатите са показателни. Кандидатът на ГЕРБ печели убедително с около 8% разлика с втория кандидат, който се явява на балотаж", посочи Фандъкова.

"Кандидатът на БСП - ген. Стефанов, сигурна съм, е достоен генерал, остана трети", допълни тя.

Според нея Цецка Цачева е единственият кандидат за президент, който не си позволява популистки изказвания. Хората са активни, въпросът е посланията, които имат кандидатите на ГЕРБ, да стигнат до повече хора и те да направят своя избор, убедена е тя.

Фандъкова изрази надежда повече хора да подкрепят кандидатите на ГЕРБ на втори тур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
2
 
! Отговори
СофкаФендупкова преди 7 години
От повече от четвърт век имам софийско жителство.Йорданка е сред кметовете, заслужаващи оценка 4(по-точно 3,3/4). Тя нямаше избор-трябваше да разкопае(започнали дейности),за да тръгнат аванси по проектите(1/2 към партията).Като не мъж,не се досети,че кмета по транспорта трябва да е умен(да не задръства основните трасета).Следващите събития ще са унищожителни за столицата.След спряното финансиране на инфраструктурни проекти,ще сме като в Могадишу.И така още 2 години.Мила, гледай си здравето....
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
излиза, че и Цачева трябав да я разстреляме, какот и Бойко....по-големи комунисит от тях има ли някъде....?
74
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Независимият генерал" много смешен, неподготвен,некомпетентен, бер ясна позиция в каква посока ще изведе страната- посоката ще му я определят от позитано 20!Е.ати прос.тия народ.........
73
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа е мало.умен г-жо Фандъкова, робско племе, иска си мизе.рията и кризите!И ще си ги получи отново при бсп...комунист ли е= изолация или разстрел иначе няма оправия!
72
2
 
8
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
Напротив,посланието на герберастите,че са слуги на ислямизаторите на Европа стигнаха до достатъчно хора.Ако схващате логиката.
71
1
 
11
 
! Отговори
тя преди 7 години
Фандъкова , малките общини лесно се манипулират , което вие владеете добре , затова е такъв резултата!
70
1
 
8
 
! Отговори
тя преди 7 години
Не стигнаха до големите градове , а стигнаха до малките! Смехотворното изказване на "голямата умница" !
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да посланията са до малките общини където напълно властва кмет от ГЕРБ който " коли и беси" и назначени от него наместници, където страха да не си изгубиш работата, страха да не ти дойде НАП и пр. е най голем.Вотът е анти ГЕРБ заради " Южен поток", " Беляне" винетките, ракийката, корупцията, " нашите фирми и хора", Кръсталина Георгиева, постановление 208 за емигрантите, спрени реформи в съдебната власт, МВР, армията, здравеопазването коеща ще ни лекува по пръстови отпечатъци и пр.
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не чините Йорданкееееее, не чините! Това е истината!
67
0
 
9
 
! Отговори
явно преди 7 години
В предизборната агитация беше НАДЦЕНЕНО мисленето и правилната ориентация на "големите Градове" Нормалното е да са наясно със световните тенденции и реалности ,но .....Уви .....популистите и нагаждачите надвиха трезво мислещите
66
1
 
11
 
! Отговори
Ай сиктир преди 7 години
Да ама 1,60 за билетче и "умните" светофари на Лукарската фамилия стигнаха да всеки обикновен данъкоплатец без държавна/общинска служебна лимузина за лично ползване!
65
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВАНКАТА.АРЕ,НЕМА СМИСЪЛ,ОТ ПРОСТИ ФРАЗИ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ,КОЙ ФАЛИРА СЕДЕМ ПЪТИ БЪЛГАРИЯ ОТ 1944 ГОДИНА ДО 2013 ГОДИНА.ВИЖ СИ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ С ПРОСТИТУТКИТЕ,НА КОЙ СЕ НАВЕЖДАТ И ВИНАГИ ГУБЯТ.СЛЕД ТЯХ ГУБИХМЕ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.РАДЕВ,КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,ЩЕ СЪБЕРЕ ЕКИП ОТ БСП И ДПС КУЧЕТАТА,И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ЦЪФНЕ,КАТО МАЙСКА РОЗА.ЗНАЕМ,КОЙ НА КОГО,КАКВО ЩЕ ЛИЖЕ.НА РАДЕВ,НЕ СМЕ МУ СЪРБАЛИ ЧОРБАТА,ТА ДА СЕ ЗНАЕ,КОЛКО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН Е!КОГАТО ПОЧНАТ ОРЪЖЕЙНИТЕ БОСОВЕ ДА ТЕ КЛАТЯТ,ТОГАВА ЩЕ БОЛИ.
64
5
 
8
 
! Отговори
ВАНКАТА преди 7 години
До Анонимен: А ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ИМАХА ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ ,ДО КОЯ КРИВА КРУША НИ ДОКАРАХА ? ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ,ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ .ЗАЩОТО ТАКЪВ ЧОВЕК РЯДКО СЕ СРЕЩА-ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН , А НЕ ГЪЗОЛИЗЕЦ НА АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНЯЦИ.
63
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви послания какви 5лева. Не я ли виждате текезарската как говори. Можете ли да си представите това нещо като личност, която ще ни представлява, като лидер и като главнокомандващ. Смях.
62
2
 
9
 
! Отговори
ВАНКАТА преди 7 години
ФАНДЪКЧЕ ,ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ НА НАЧАЛНИКА СИ ,ДЕМАГОГ , ДА СИ "ВДИГА"РЕЙТИНГА ЗА ТВОЯ СМЕТКА БЕ ,МОМИЧЕ ?Я МУ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА -ПАК ЩЕ СИ БЪДЕШ КМЕТ НА СОФИЯ ,ДАЖЕ ЩЕ БЪДЕШ ПО СПОКОЙНА.А ,ТОВА ,ДЕТО ПЛЕЩИШ ЗА ЦАЧЕВА ,СИГУРНО НЕ ГО МИСЛИШ -ПРИЗНАЙ СИ .
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вересии, Боже, вересии
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ако от парламе та не на ирал пътя към големите градове, какъв е случаят тогава. Боже, колко вртесия, Боже!
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви ли ще изчете на следващото си отчитане на мисловна дейност. Поне е напориста и не губи желание за изяви.
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 61Бъди спокоен чета повече отколкото можеш да си представиш, а даже и да не е така всеки има право на мнение.Това за което говориш е от съвсем скоро, даже може да се каже след първия тур на изборите. Това е съвсем кратък период за да се говори за някаква тенденция. Истината е че през последните няколко месеца нещата вървят към подобрение и една политическа криза във всени случай ще ги влоши. Това не е добре за всеки от нас.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъди спокоен чета повече отколкото можеш да си представиш, а даже и да не е така всеки има право на мнение.Това за което говориш е от съвсем скоро, даже може да се каже след първия тур на изборите. Това е съвсем кратък период за да се говори за някаква тенденция. Истината е че през последните няколко месеца нещата вървят към подобрение и една политическа криза във всени случай ще ги влоши. Това не е добре за всеки от нас.