Борисов до "моите" депутати: Подам ли оставка, гласувате я!

Премиерът настоя, че Цачева е била по-добра в дебата от снощи
11 ное 2016 09:07,
374
Борисов до "моите" депутати: Подам ли оставка, гласувате я!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави Цецка Цачева и посочи, че за него тя е била по-добрата в снощния дебат.

"Гледах вчера дебата и първо искам да поздравя Цецка Цачева. Аз повече няма какво да й кажа. Радвам се, че тя в последните два дни, когато се наслуша на толкова обиди, показа коя е", обясни Борисов.

"Според мен във всяка една сфера беше категорично по-добра от г-н Румен Радев – от военния пенсиониран. Когато си даде оставката каза, че летците ги е страх да летят, защото двигателите са втора употреба. Аз му казах да остане и му гарантирах, че до една година ще върнем ремонтите на самолетите в България", заяви Борисов.

Още по темата

По думите му вчера още за 10 двигателя са платени 42 млн. лв., така че българските летци да летят с оригинални МиГ-ове.

"Може би благодарение на това, че Радев си отиде, стана. Той като летец е добър, но той не се е борил. Той ако стане президент, няма как да работи с мен. Управляваме, защото имаме самочувствието и достойнството да го правим. Изборите са морал. Без БСП да са участвали в изборите, само са подкрепяли някого", посочи той пред Нова тв.

По думите му преди две години България е била в политическа криза, след като БСП подвела избирателите си, че Пламен Орешарски е най-добрият експерт.

"Когато поехме държавата с фалита на банките трябваше да се направи правителство. Тогава с никой не се харесвахме, но за да не вкараме държавата в политическа спирала, съставихме кабинет. С РБ още не можем да разберем кой от тях управлява и кой е в опозиция", коментира министър-председателят.

За сълзите на Цецка Цачева в ефир коментира: "Като са убили роднините й, ще плаче. Грешката за резултата от изборите не е нейна, а моя", отсече премиерът.

За заявената оставка, ако ГЕРБ загуби балотажа, Борисов посочи, че е абсурдно депутатите да не му я приемат.

"Как си представяте аз да подам оставка и моите депутати, моите, да не ми я гласуват?", попита премиерът.

"Това са 6-7 години практики. Трупаме негативи заради всички непопулярни неща, които правим".

Така отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос защо преди пет години всеки кандидат на ГЕРБ би спечелил президентските избори, а сега положението е коренно различно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
75
 
! Отговори
Цеца ще загуби преди 7 години
Цеца се изложи много лошо на дебата. Водещата я пита за лична случка на някой избирател и как може да му помогне, тя си разказа измислената история за дядо си убит от комунистите. Дори ревна. Изникват 2 въпроса:- Защо е станала Партиен секретар и "приятелка" на видни червени велможи, след като е от семейство на антикомунисти?- Защо 2 минути след като рева и се тръшка, се хилеше и вече беше забравила за дядо си и сценката, която ни разигра?
15
0
 
35
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Краят на кражбите ама друг път. Докато не се промени изцяло и из основи модела на управление, без да ни се диктува от САЩ или Русия, и като видим обесени политици на площада тогава ще има промяна.
14
35
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦК на ГЕРБНе се притеснявай, скоро ще има оставка, след това заплатите при БСП ще станат по 4 хил лева и БСП няма да взимат повече заеми.
13
52
 
2
 
! Отговори
до Симитли преди 7 години
Ти стой и гледай следващите как ще крадат, тука поне имаше някакъв срам и отстраняване на най - наглите. А, впрочем, ти може да си от следващите крадльовци и затва да ривеш тъй.
12
0
 
58
 
! Отговори
Сс преди 7 години
Радвам се, че тя в последните два дни, когато се наслуша на толкова обиди, показа коя е", обясни Борисов.Ами ти и нанесе най голямата обида,че е грешка на Природата,***
11
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЙКО АКО НЕ РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ ТОВА Е ПРОТЕСТЕН ВОТ СРЕЩУ ТЕБ ! РАЗБЕРИ ГО ! АЗ СЪМ ДЕСЕН ЧОВЕК И НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА КРАДЛАТА БСП ,И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ,НО С КАКВО ТИ СЕ ОКАЗА ПО-ДОБЪР ОТ ТЯХ. ИЗЛИЗА ЧЕ ВСИЧКИ ДЕТО СТЕ ИЗЛЯЗЛИ ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО СТЕ ЕДНАКВИ. КРАДЕТЕ ,ЛЪЖИТЕ И СЪСИПВАТЕ БЪЛГАРИЯ !
10
1
 
60
 
! Отговори
Край преди 7 години
Бате е свършен. Квартален гамен срещу Генерал от ВВС. Никакъв шанс. При това его тоя ще вземе на направи някоя беля. И най лошо ще го ритат тя дето си държаха снимчицата му на бюрцата си.
9
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В 2009 г. ТОЧНО БОКО НАРЕДИ СМЕТКИТЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ И УЧРЕЖДЕНИЯ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В КТБ.А ЦЕЦКО ЦЕЦКОВ ВРЪЧИ НА ЦЕЦКО ВАСИЛЕВ ЗВАНИЕТО БАНКЕР НА ГОДИНАТА.
8
0
 
55
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Бокич,що ги тормозиш хорицата,дошли на банките в Парламента за...коричка хлебец.Твоята е...лесна,имаш охранителна фирма,а тях пращаш на...борсата,немили-недраги.Това не е позиция на партиен...феодал.Ще принудиш крепостните дупетати,да потърсят друг...феодал и ще се лишиш от един голям...интелектуален капитал.
7
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
палячото си е забравил червения нос в къщи. Ай да си ходиш, и да си вземеш оня дет требеше да носи карирана пижама с тебе. Отивам да позаварявам и да побоядисвам аз-кат се върна да си заминал при братята Галеви
6
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Цецка ще реши проблема с мигрантите. В случай на криза ще отиде на границата и ще се разплаче. Като видят мократа й кърпичка мигрантите моментално ще се върнат обратно в Турция.
5
0
 
72
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 7 години
Поздравявам Ви за високият морал ,г-н Борисов ! Така правят истинските мъже ! Само не разбрах КОГА ? КОГА ЩЕ Я ПОДАДЕТЕ ТАЯ ОСТАВКА ? Тя трябваше да е подадена на 7 ноември 2016г...
4
1
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как си представяте аз да подам оставка и моите депутати, моите, да не ми я гласуват?","НЕГОВИТЕ"!! Те не бяха ли народни представители?ПРИ МАЖОРИТАРНАТА СИСТЕМА ИДВА ВРЕМЕТО НА НЕЗАВИСИМИТЕ ДЕПУТАТИ, КОИТО НЯМА ДА ЗАВИСЯТ ОТ РАЗНИ "ВЕЛИКИ ВОЖДОВЕ"
3
1
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** ГЕРБ като губят били много жалка история. Да се стегнат и да запазят достойнство, ако знаят що е то достойнство.
2
1
 
64
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ей ,Беки не ти отива да обиждаш човек,като Стефан Данаилов!! Много си долен !!!
1
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ ще раздават ли кърпички на привържениците си да си бършат сълзите докато гласуват за майката?