Проф. Димитров: Радев да работи в рамките на правомощията!

Генералът не може да купи и болтче за "любимата си авиация"!
14 ное 2016 11:00, Анисия Иванова
36
Проф. Димитров: Радев да работи в рамките на правомощията!
Снимка: Bulgaria On Air

"Да работи в рамките на правомощията си, защото много от обещанията, които пое по време на предизборната пропаганда, неслучайно бяха квалифицирани като лъжи, тъй като той не може да ги изпълни". Това посъветва проф. Божидар Димитров новия държавен глава чрез ефира на Bulgaria ON AIR.

Той даде пример с думите на генерала, че ще работи за по-тесни и прагматични отношения с Русия.

Според директора на НИМ ген. Румен Радев не може да работи за това по Конституция, защото е прерогатив на Правителството и на външния министър.

"Казваше - "ще работя за подобряване на благосъстоянието на българския народ". Как? Това е работа на правителството, по-специално на социалния министър", добави проф. Димитров.

За съжаление най-голямата трагедия и недостатък на българския президент е, че той няма абсолютно никакви правомощия, отбеляза проф. Димитров и се пошегува, че ген. Радев не може да купи и болтче за "любимата си авиация", тъй като бюджетът на президента е 5,5 млн. лева.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как можа от уважаван учен да се превърне в герберска ***? Що не посъветва Боко на времето да уважава разделението на властите и да си седи в рамките на правомощията?
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toja debel nagal agent komunist da si satvsra ustata mirischi nali boiko go oredi direktor i tlasta saplsta kraino vreme e da se naha toi e pents.vasrast nahalem prost komunist agent aide na selo boju 4engeto donisnika na bkp jivkovist vejdi i toi agent komunist boiko vse takiva v gerb gi vsima6e loschi savetnizi boiko predadoha te
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божо е иманяр-трафикант и трябва да бъде отстранен от НИМ!
10
3
 
10
 
! Отговори
Али Кемал преди 7 години
Az i moeto semeistvo glasyvah me za Radev nadqvam se da e za gobro
9
5
 
32
 
! Отговори
Младенов преди 7 години
С цялото ми уважение към Вас ПРОФЕСОРЕ , Ви препоръчвам да се занимавате със историята и да оставите политиката на българските политици,доколкото ги има във Родината ни .
8
17
 
8
 
! Отговори
скръб преди 7 години
Има нещо мръсно в цялата работа. Радан Кънев работеше открито срещу Бойко.Този генерал слугува на детски приказки дето е слушал в детската градина. Може да разбере белята която е направил, ама ще е късно. Може би го харесаха защото е наивен.
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи колок бяха зачеревни герб - от ЯД! паднахме от държавна хранилка!!!!А таиз на екологитя - тя беше като ДОМАТ! Лили павлова пък въобще не се появи.
6
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продажния провесор Димитров май ти се иска да се върнеш пак в БСП заради келепира.
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже този колко е противоне - беше комунист, а се объран към Герб. Само Методи АНдреев и Евгини михайлов могат да му съперничат - бяха "кинжали" на СДС а сега са "кинжал" на Герб. М.Андреем днес щеше да се разреве, че остаав без държаван хранилка, как не бил правилон оценен Бойко- МЪКАААААА! А за доносиет срещу Бокова дума не обели. Всичко се връща в живота другарю.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де , ние не сме толкова ***. Те го питат какво мислите за измирането на пингвините Радев казва че е лошо и то трябва да престане.... после го обвиняват ама президента на българия не може да спре измирането на пингвините....той лъже и прави фалшиви обещания.....
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против БСП ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас не зависимо от всичко пак губиш
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божо, изглежда, много го е яд, че Цедка загуби и че ГЕРБ се сгромоляса.
1
3
 
19
 
! Отговори
Ali Kemal преди 7 години
Aman ot filosofi