САЩ поздравиха Радев, набелязаха цели за съвместна работа

Сред тях са НАТО, трансатлантическите ценности...
Обновена: 14 ное 2016 16:11 | 14 ное 2016 16:07,
53
САЩ поздравиха Радев, набелязаха цели за съвместна работа
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Посолството на САЩ поздрави новоизбрания президент Румен Радев.

В изявление на посолството се посочва, че очакват да работят с него за напредъка на целите, които България и САЩ подкрепят.

Сред тях от службата посочват повищаване на просперитета на народите на САЩ и България, трансатлантическите връзки и ценности, ангажимента и солидарността в рамките на НАТО, модернизацията на въоръжените сили и сигурността на границите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
1
 
! Отговори
Победа будет за ...? преди 7 години
Те американците най-добре си знаят защо го поздравяват! Не ги мислете! Някой си вкара автогол ама сега се радва на победата.Все още! Нека се порадва!
40
0
 
5
 
! Отговори
Roussos преди 7 години
До НАРОДАНикакви партии, мамицата му!!!
39
0
 
10
 
! Отговори
НАРОДА преди 7 години
ГЕНЕРАЛЕ ПРЕГЛЕДАЍ ДОГОВОРИТЕ НИ С НАТО И ЕС---АКО НЕ СА РАВНОПРАВНИ ГИ АНУЛИРАЍ---ТАКА ПИШЕ И В КОНСТИТУЦИЯТА ТОГАВА ПЕЧЕЛИШ НАРОДА РАЗГРАНИЧИ СЕ ОТ ПАРТИИТЕ ---ПЕЧЕЛИШ НАРОДА СВИКАЍ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ИСКАЍ --СЪЗДАВАНЕ НА НАРОДНО СЪВРАНИЕ НЕ ПАРЛАМЕНТ---ПЕЧЕЛИШ НАРОДА----ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ НИКАКВИ ПАРТИИ ПОВЕЧЕ---ТЕ РАЗДЕЛЯТ НАРОД СЕМЕЍСТВА
38
6
 
2
 
! Отговори
Васо преди 7 години
До Анонимен 39: Пък ти защо реши, че ние сме славяни. Настанили сме се на тяхна територия и сме ги ликвидирали.
37
3
 
10
 
! Отговори
gogo преди 7 години
Как е стадото, усети ли как го един учиндолски тарикат го острига, а един банкянски бандит го издои?ШЕ УСЕТИ!Значи кво имаме един референдум, който сам по себе си работи за двупартиен моделПосле имаме една хвърлена оставка, без дефакто никой да иска да я хвърлятнакрая имаме един внесен но необсъждан бюджет...и кво става като съберем трите неща на куп?!Става така че вашия герой Славчо подготви почвата за връщане на така омразния ви Борисов, който ще работи по бюджет 2017, който правителството внесе и отказва да изтегли - вместо да се балтае и да спори с "реформатори", "патриот
36
1
 
2
 
! Отговори
Da e poslushen! преди 7 години
Bastata i maikata na bg aviaciata! :-) Otlichna maika e :-) - priutila e velikodushno pilota v jilisteto si! :-)
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да му пратят списъка с набелязаните цели написан върху тоалетна хартия. Така ще е по-удобен за употреба.
34
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли да поискат да работим за обявяването на деня на американския пилот, бомбардирал София, за официален български празник?
33
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ са направили списък по какви въпроси трябва да работи българския президент, за да защити интереса на американците. Нагли. Аз си мисля, че работния списък на българския президент трябва да се изработва в България.
32
0
 
19
 
! Отговори
ценности преди 7 години
До Анонимен 40-Ами ценност е това мъж да праща рисувани сърчица на друг мъж. Оланд прати на Бойко, а той се радваше. Друга ценност е да подкрепяш гей-парадите. Много важна ценност е да обгрижваш мигрантите, а собственият ти народ да мре в мизерия. Друга ценност е кучетата да са по защитени от хората. Да продължавам ли или вече съм философ.
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е български войник., отличник във военновъздушен колеж в САЩ, симпатизира на Русия. и вярвам ще вземе най-правилното решение. Успех!
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е завършил колеж в САЩ, а не академия.Разликите са огромни.
29
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руския народ не ни е братски, защото не са славяни, а скандинавци. Нямаме нищо общо.Заели са от нас писменост и религия.
28
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво е да се възстановят връзките ни с братска Русия, които помашката гн-да Плевнелиев така арогантно прекъсна.
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А съобщихте ли, че Путин също е поздравил Радев и е казал, "че се надява на по-добри отношения между два братски народа"Не руското посолство, а той самият.
26
5
 
21
 
! Отговори
реалност преди 7 години
евала г-н грнерал . сега е момента да изгоните тъпите хамерикаци и да си събират чукалата и да си махат базите от българия .както те на нас не дадоха свободен достъп до скапаната им държава и ние не ги искаме тук ....
25
2
 
14
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
По-внимателно с краварите и особено с ценностите им разбират ги по особен начин задължителни са едни ,а за тЕх са пожелателни демек ,ако им отърва.
24
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ - МАЧКАЙТЕ ТИКВИТЕ !
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, истински американски генерал. Да не забравяме, че е завършил и две генерал-щабни академия в САЩ - тази във Вирджиния и още една в Пенсилвания.Хората го почитат и уважават, защото е доказал многократно качествата си - и то не като Тиквата по тАлавизорУ, а във въздушен бой - в небето.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВВС наБългария разполага и с други самолети по стари модели миг и сухой както и веттолети незнам защо само за миг-29 говорят а и те не са 2 а 5. другите чакат ремонт общо 18 миг- 29