В чужбина "За" Радев, само вотът от Турция е за Цачева

Кандидатът на ГЕРБ взима и по една секция в Ню Йорк, Филаделфия и Чикаго
14 ное 2016 11:37,
44
В чужбина "За" Радев, само вотът от Турция е за Цачева
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Румен Радев печели изборите в чужбина с 52,04%, като за него са гласували 52 843 българи. За Цачева гласовете извън страната са 44 428,или 43,75%.

С опцията "Не подкрепям никого" са гласували 4270 души, или 4,21%. Това сочат данните за гласуването в чужбина на сайта на ЦИК при обработени 94,77% от секционните протоколи.

Още по темата

Според сканираните протоколи на сайта на ЦИК към този момент, Радев печели в Белгия, Великобритания, Русия и САЩ.

От качени данни за вота в 36 секции в Обединеното кралство Радев печели във всички. Общият брой на секциите, които бяха отворени в Обединеното кралство е 53.

От 14 качени протокола за гласуването в САЩ, Цачева печели вота само в 3 секции там - една в Ню Йорк, Филаделфия и Чикаго. В Америка бяха разкрити 35 секции.

Цачева обаче печели изборите в Турция според качените 34 протокола от общо 35 секции там.

За Цачева в Турция са гласували 20 077 души, а за Радев - 14 783. Той печели вота в 12 секции в Бурса, Ергене, Истанбул, Капаклъ, Чорлу и Ялова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 18е то винаги е така, ако зад Радев е и Доган,а за Цачева са се наредили цял отбор, Боко, Местан и Ердоган
18
0
 
14
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
а вие от гроб полу4авате ердоган. ама много голям!:)п.п. аман от заплахи. кого плахите когато вие сте най-големите плашила.
17
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаха е са се видя кой е турския кандидат :)
16
2
 
30
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
Днес се забелязва усилена активност на гербаристките торлчета, които снощи ревяха на умряло, но явно са приключили нощта с по 1 литър концентрат и днес целият свят им е крив, че не се върти около тях.А и оставката вече е дадена...И на парламентарните избори няма да вземат колкото депутати имат сега...
15
1
 
28
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! на ГЕРБ преди 7 години
Победа за ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ и в САЩ, Германия,Великобритания,Франция,Испания,Норвегия, Япония,Австралия,Нова Зеландия и ВСЯКА ДЕМОКРАТИЧНА и ПРАВОВА ДЪРЖАВА. Магаретата на ГЕРБ печелят само в Турция и кв.Столипиново!!!Вече стана ясно,че ГЕРБ и ДОСТ са създадени и финансирани от ЕРДОГАН. Затова ТИКВУНИЙ Великолепний мрази ДПС, защото те защитават правата на БЪЛГАРСКИТЕ мюсюлмани!! Ердоган ще издигне сега МАГАРЕТАТА на ГЕРБ за кандидат-президентска двойка в ТУРЦИЯ, там имат по-голям шанс НЕКАДЪРНИЦИТЕ!!!
14
1
 
10
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
До българкаГ-жа, малко по-внимателно с турския вот:възрастните може и да не мислят за кого гласуват, но младите са достатъчно образовани и будни, за да имат собствено мнение.Разходете се във смесените райони и не говорете глупости. А, между другото, в София също живеят около 30 000 етнически турци и никой не може да ги познае, защото са по-бели от шопите.
13
7
 
1
 
! Отговори
OSMAN AGA преди 7 години
До МехмедMEHMET AGA OT KADE GI IZMISLI TIQ NE6TA BE :)))) NE6TO VZEMANE DAVANE LI SI IMA6 S ERDOGAN ??? A I NQKOY DA TI PROVERQVA SLU4AYNO BYULETINATA ???PONE TUKA NE SE IZLAGAY BE ZEMO :)))V KRAYNA SMETKA VSEKI SI IMA NEZAVISIMOTO PRAVO DA IZBIRA BEZ NIKAKVI KRITIKI....
12
2
 
60
 
! Отговори
MAD преди 7 години
А НИ ОБЕЖДАВАХА ОТ ГЕРБ ЧЕ ТУРЦИЕТЕ И ТУРСКИТЕ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯЛИ ГЕНЕРАЛА ПАК ГАДНИ ГЕРБЕРСКИ И БОЙКОВСКИ ЛЪЖИ
11
1
 
66
 
! Отговори
баси мамата преди 7 години
Баце направо въх е работата за герберите щом и султана не можа да ви помогне работата ви е много зле !
10
2
 
82
 
! Отговори
българка преди 7 години
И какво стана сега - Цецка обра само манипулирания вот - на ро-мите, които гласуват за този, който им плати и на турците, които не мислят, а гласуват за когото им кажат. Честните хора не гласуваха за нея. Само партийните членове и манипулираните нискообразовани хора !!! Бойко каквото и да каже - фактите са си факти. Даже и в чужбина, качествения материал, не гласуваха за Цеца.
9
4
 
38
 
! Отговори
Червен Партизанин преди 7 години
Турците са врагове на България, искаха да навредят на България с избора си за Цецка.
8
1
 
70
 
! Отговори
НИНОВ преди 7 години
Турците гласуват за другарката Цачева , а другаря Борисов твърди,че ДПС и БСП ще управляват заедно !
7
4
 
33
 
! Отговори
за спорта преди 7 години
Турцистан: 20 хиляди гласували за Цачева и Манушев, 12 хиляди за Радев и Йотова. Общо гласували в чужбина 100 хиляди ентусиасти.та, колко милиона струва на данъкоплатеца това удоволствие?
6
1
 
74
 
! Отговори
ахахах преди 7 години
И кво се оказа накрая, мутрафон дето ревеше че турците били докарали на власт Радев май е сбъркал имената и вместо Радев трябваше да каже Цачева. аххахаха Коалиция БоСтан...........
5
1
 
65
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Връзката е проста. Боце прави метани на Ердо, целува му ръце, връща ми избягалите граждани противно на всякакви международни норми, в замяна Турция шушне на местановата партия кого да подкрепя в България, а и сигурно пропагандира сред турците за Боце.
4
2
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи само Турция се оцвети в синьо! Показателно за герб и вожда му, който обвиняваше Радев че е подкрепен от Турция. Доброто е че това е последната му инсинуация.
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце+Доган=ВЛ
2
7
 
63
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Всички държавни чиновници в ТУРЦИЯ гласуваха за Цачева под страх от ЕРДОГАН! Не гласуваш за ДОСТ И ГЕРБ - губиш работа! За ДПС и БСП гласуваха по убеждения, ДПС не може в ТУРЦИЯ да те махне от работа!
1
3
 
70
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Да разбираме ли, че ДПС губи Турция?Това е много лошо. Ако трябва да избирам предпочитам ДПС пред ДОСТ.